ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Официално Спартак се прости с участие в професионалния футбол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:04 / 09.06.2011Коментари (56)10017
© Plovdiv24.bg
Отборът на Спартак официално се прости с участие в професионалния футбол, научи репортер на Plovdiv24.bg. Днес футболисти и треньори бяха събрани на среща на клубния стадион, на която им бе съобщена новината.

Това означава, че всички футболисти нямат задължения към клуба и стават свободни агенти. През следващия сезон във "В" група, отбора на Спартак ще бъде представян от юношите набор 1994 година.

На днешната среща футболистите и треньори получиха само по две заплати. Те се заканиха, че ако не им бъдат изплатени всички заплати и премии до края на юни ще подадът молби в съда.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Стига с това падение във футбола.Стари футболни отбори отпадат.Отбори,които има хиляди фенове и трябва да ги има.Раждат се нови,които прохождат и до там.Според мен откакто настоящото ръководство на БФС се настани по креслата и футбола започна да се затрива.Няма добро управление на спорта в страната.Футбола е влезнал в сивата икономика.Който плаща играе,който неможе стои и чака само късмета.щом е добър футболист нека си стои в даден отбор и да се раздава все повече.Играят по един сезон и после идва нов,който започва да играе.Е как да се докаже един футболист от пейките ли.Масово отборите от малките градчета и села залагат на местните си футболисти.И се крепят на повърхността,колкото да ги има.Ами нека да се развиват,нека да се вземат по опитни и при тях,нека не се залага само на съселяни или съграждани,че излизат по евтино.Евтиното излиза скъпо.Искам да кажа,че много футболисти с добра подготовка ще си останат само с това,защото няма отбори в които да се докажат,да се развиват и да успеят.Отборите в България както е тръгнало ще станат само аматьорски и областни-селски.Некачествения връзкарски кадър неможе да покаже качествена игра и хем си губи времето,хем с време помага да се затрие един отбор.Така полека лека ще има да чакаме да видим втори Стоичков.Но това е България,тук е страната на ограничените възможности.
+3
 
 
Набор 1994 са уникални.....успех догодина "ГЛАДИАТОРИ"!!!!!
+6
 
 
Въже за всички тия които затриват Българският футбол!
+5
 
 
Спартак е ,,мъжки'' отбор и винаги ще го има въпреки безпаричието.Така е и с Марица.Общината трябваше да се намеси,за да не се затриват традициите.Пловдив заслужава тези два отбора.
+9
 
 
Ех толкова да ме е яд. Резил! Как може такова нещо да го иска човек издържащ отбор. Кво ми се прави, че няма пари да плати лиценза за Б група и пак да кара с юноши - ами нямаше да изпаднем, идиот, а толкова мача продаде. Изгони и малкото публика, която по едно време беше почнала да се връща на стадиона. ба*ти, тая държава никога няма да се оправи. Тоя, ако ми падне лично щях да го бутна от някой мост....
-5
 
 
Все пак да попитам нещо и аз, сега би трябвало Спартак да играе плейоф за влизане в А група, за мястото на Пирин, теоретично ако Ботев купи лиценза им не е ли логично те да играят на тяхно място. Не съм много запознат но не е ли възможно това?
+4
 
 
жалко, но бързо ще влезнат в Б според мен.. иначе кой ще върти далаверки с черно тото ;)
+2
 
 
много скоро тото динЯф ще ви прати и вас по дяволите много скоро ........ не го ли усещате вагони защо ви бягат футболисчетата ??????????
+5
 
 
Некадърно управление, малко привърженици, "божествената" шопска ръка... това са само някои от причините за затриването на пловдивския футбол...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Спартак стиска палци за Несебър, битката ще е до самия край
Дубълът на Ботев пак спря Спартак! Саяна излезе на върха в Трета лига
Дубълът на Ботев на пътя на Спартак към Втора лига
Пловдивчанин свири дербито Спартак - Ботев в Трета лига
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: