ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо играе контрола с Лацио в Австрия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:29 / 11.06.2011Коментари (64)9326
© Plovdiv24.bg
Локомотив ще проведе подготовката си с два престоя в Банско и един в Австрия, съобщи административният директор Атанас Узунов.

От 24-ти юни до 8-ми юли ще се проведе първата част от подготовката в комплекс "Пири", като за този период ще бъдат изиграни три контролни срещи срещу Черноморец, Малеш (Микрево) и Монтана, съответно за датите 2-ри юли, 6-ти юли и 8-ми юли. След последната дата отборът ще се завърне в Пловдив за три дни, а на 11-ти юли ще се завърне под Черни връх за нов престой до 18-ти юли. През това време ще се изиграе четиристранен турнир с участието на Черно море, Славия и все още неизвестен, вероятно чуждестранен клуб. Утвърдени са единствено проверките с първите два отбора. Срещу варненци ще играем на 13-ти юли, а с тима от квартал "Овча купел" ще премерим сили на 15-ти.

От 19-ти до 29-ти юли ще се проведе и подготовката в Австрия, като единствената уговорена контрола е срещу италианския гранд Лацио на 20-ти юли.

Представителния отбор ще се събере за първа тернировка на 20-ти юни, като за три дни ще премине необходимите функционални прегледи преди да потегли за Банско.
Все още задълженията си на спортен директор не изпълнява Бранко Милованович, който удължи почивката си с цяла седмица. Така отбора остана без план за подготовка, селекция, не е ясно какво ще се случи с футболистите с изтичащи договори.

Източник: Lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
ясно ....мач с Лацио ....Да очакваме неверотна драма и обръщалки значи ...до 15 мин. 3:0 за Лацио ...после 3:3....3:4 за Доку .,...в крайна сметка 5:5 и всички са щастливи ..и най-вече Тото Динев....да ви е*а майката проста циганска ..ама нека ви, нека ви ..рано или късно ще ви цъфнат налъмите и ще ви се видят посраните гаши, напълнение с УРЕДЕНИ МАЧОВЕ ....тепърва ще гледаме голям сеир с вас ..никога не съм бил по-убеден в това !!!!
+1
 
 
Стига сте коментирали "жълтите". Оставете ги да си дрънкат каквото искат.По-добре кажете тая година как ще я караме и накъде отиваме след като испуснахме най-младия си талант Абушев и то без пари!Защо имаме толкова технически и незнам какви директори и селекционери и почетни презеденти като никои не се погрижи да му бъде продължен договора навреме?Задайте си и въпроса:каква селекция сме направили досега?Кой ще е треньора на отбора? Какви са плановете в дългосрочен план?На нито един от тези въпроси аз не виждам приемлив отговор досега и това е притеснително.Стига сме говорили празни приказки , а нека поставим злободневните теми на дневен ред и да поискаме някой да даде отговори.Само Локо!
на 12.06.2011 г.
-3
 
 
те италианските отбори от серия А обикновенно така правят уреждат си контроли с разни отборчета тип аматиорски футбол горе долу на това ниво са и локото спрямо италианските отбори,ще си обиграват юношите а буферчетата ще си мислят че играят голям мач.
-2
 
 
миналата година бяха същите партенки това,че пращаш запитване към някои отбор не значи,че ще играеш с него!
-1
 
 
Слагайте минуси, само по това си личи колко ви е яд!!
на 11.06.2011 г.
0
 
 
В понеделник всички смърфове на психиатър
+6
 
 
Не мога да разбера за минусите!!!Лацио имат направена програма и няма такъв мач.
+7
 
 
Спокойно бе пичове,не ви ли писна?Стига с лигави коментари... На 20/07- Лацио vs. Люцерн на 23/07 Лацио vs. Спарта Прага.
+12
 
 
Играете контроли срещу силни отбори, а после падате от Пирин. В Пловдив. От играчи които не са взимали заплати от 6 месеца... Как стават тея работи?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Стана ясно защо Левски не успя да привлече свободния вече Динко Хоркаш
Хеттрик за Даниел Маджаров и два гола на Петър Андреев при разгром на "Лаута"
Ръководството на Локомотив с похвална инициатива преди Великден
Домакинските сблъсъци на Локо с Левски и ЦСКА-София са в почивни дни, ето програмата
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: