ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Започна ремонтът на два пешеходни подлеза в район "Северен"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:32 / 11.06.2011Коментари (5)3645
©
В район "Северен" е в ход ремонтът на двата пешеходни подлеза на булевард "България". След реконструкцията на пътната артерия, движението по нея е много интензивно, а подлезите не са ремонтирани поне от 20-25 години, съобщи кметът на район "Северен" д-р Ина Филипова.

Съоръженията са с мраморно и варовъчно покритие, което е много чупливо и нетрайно като материал. За това се налага изцяло да бъдат подменени стълбите от източната страна на единия от подлезите. Освен стълбите и в двете съоръжения напълно ще бъде ремонтирано осветлението, ще бъдат поставени и парапети за улеснение на гражданите, допълни още д-р Ина Филипова. Двата подлеза по булевард "България" - и този до кметството, и този до СОУ "П. Яворов", се използват от много от учениците и гражданите.

Ремонтът се извършва със средства от временните преместваеми съоръжения, които остават в бюджета на района. За "Северен" те са в рамките на 100 000 лева и са единствените пари, които останаха на разположение на района, коментира кметът д-р Ина Филипова.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ский кметицата как сурово надзирава арбайтъра :)
+2
 
 
Миналата седмица минавах по алеята пред хотел " Санк Петербург" Циганките намитаха листата и боклуците в тревните площи,вместо да ги събират в чували за смет.Когато започне да духа вятър всички боклуци ще се върнат обратно на тротоарната алея. какъв е смисълът от тяхната работа тогава ? КОЙ СЛЕДИ И НАБЛЮДАВА КАК СИ ВЪШАТ РАБОТАТА ТЕ? Точно на ъгъла в тревните площи на бул. "България" и ул. Победа до спирката на 12, 18 има изкопана дупка и боклуци в нея. кой трябва да се погрижи тази дупка да бъде запълнена? НЯКОЙ ПАК НЕ СИ ЕСВЪРШИЛ РОБОТАТА ДОКРАЙ. ТОВА НЕ ЕЛИ В КОМПЕТЕНЦИЯТА НА ЦИГАНКИТЕ КОИТО РАБОТЯТ ТАМ? НЕКА ИНА ФЕЛИПОВА ДА ОТИДЕ И СЕ НАСЛАДИ НА ГЛЕДКАТА!!!
+2
 
 
Това е чудесно, но кметицата е желателно да възвърне чистият и спретнат вид, както и да възстанови работещият шадраван на площад Антон Чехов, който е единственото място за отмора живущите в квартала. Градинката се поддържаше в перфектен вид при предишната кметица, а сега е свъртачище на бездомници и съмнителни типове. Интересното е, че най-демонстративно беше спряна грижата за това чудесно място. И неприемам доводите, че няма пари за поддръжка и чистота.
+2
 
 
Бул."България", става хубав. Няма да е зле да се възстановят розите към колелото на панаира, които пострадаха при ремонта, а и повече цветя и храсти по целия булевард за да не остане никакво място за критики...;)
на 11.06.2011 г.
+1
 
 
За ремонта на подлеза супер но защо и новият тротоар и вело алея на булеварда е разкопано /вижда се на снимката отзад/ нали се съгласуват всички ремонти преди основен ремонт Дори и година не издържаха без да разкопават
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: