ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Официално: Съдът вписа новата година на Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:10 / 13.06.2011Коментари (364)17355
© Plovdiv24.bg
Решенията на общото събрание на акционерното дружество на Локомотив Пловдив, които бяха приети на 20 май, вече официално са вписани в съда. По този начин вече и по документи цялото име на черно-белия клуб е ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД. Както е известно, сбирката бе свикана от Съвета на директорите на основание член 223 от ТЗ и член 19 от устава на акционерното дружество. Още тогава административният директор Атанас Узунов прогнозира, че най-късно до 40 дни трябва да излезе новата регистрация, което вече е факт. В предстоящия сезон в "А" група смърфовете ще се представят именно с приетото вече ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД. Това естествено важи и за всички юношески гарнитури на черно-белите.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Нали Спортклуб е образуван от Караджа и Атлетик...Караджа са 1922г. Замислете се, че това може да ви е новата година...можете да сте още по-близо до Ботев!!! Така печелите още 4 години, което не е малко! :)
+2
 
 
Ако тази година Вълчо с нелегалното такси изкара "малко финанс" и се регистрира като дружество с име 1826, ще признаете ли, че сте пряк наследник и на това дружество при условие, че според вашата умопомрачителна логика няма значение кога е създадено юридическото лице, а се приеме за година на създаване част от името изписано с цифри с което дружеството се е вписало в търговския регистър? Ако дружеството е ООД със собственици Вълчо и Живко, това ще означава ли, че те са основатели на вашия клуб?
+3
 
 
Хора, това, което разбирам от прочетеното, е че името на АД-то е "ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД"' Незнам дали изобщо това име и година има някакво отношение към истинската година на основаване на Локо, тъй като името на АД-то може да е всякакво стига вече да не е заето от друго търговско дружество. В тоя смисъл може да се кръстят ако искат и Локомотив-Колумб 1492 г. Да речем, така че на нас какво ни дреме, коя година им пише на фанелките. Незнам ако някой знае да кажа, как стои въпроса. Ама не да ми се лигави и изпростява.
-5
 
 
ПАК ЖЪЛТИ ПИЛЕТА ПО НАШИТЕ ТЕМИ ! ! !ХАЙДЕ ДА ВЪРВИТЕ НА СЕЛО И ДА ПАСЕТЕ МИСИРКИТЕ НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С НАС ! ! !
-2
 
 
От чисто юридическа гледна точка, годината на създаване на сегашния Локомотив е 1919, като историята на клуба преди 2001г. е тази на Велбъжд. На сегашния Ботев годината на създаване е 2010г. История нямат. Това е положението по всички налични действащи закони и норми. Сега обаче, който иска да си приписва история и успехи- това никой не може да му забрани. :))
+4
 
 
Някой ще може ли да ми обясни как като имате официални мачове със Спортклуб сте един и същи отбор?Или сте единствените в световната история играли мачове срещу себе си,голям смях сте това буферите.Освен метал и жици сега крадете и история.
+2
 
 
докато се дерем по форумите Нафтата влезе в А група на мястото на Поморие, ами успех , нищо че ги помляхме от бой и сме 2 нива над тях в футболно и организационно отношение, те даже и стадион нямат,дано да бийте Локото вместо нас
+4
 
 
1926 това не е вярно, основани сте 1919
-2
 
 
А вие кои сте...ДНА ,Тракия,Металик ,Ботевъ 2010 ,кои сте по точно вие...? Лайняни усти ,бълвате само глупости ,а за Атлетик ,Караджа ,Славия,Парчевич и Спортклуб са виновни вашите хора от БКП за които всички освен вас са били трън в очите ,та те са ги измислили тези сливания и преименувания ,не ние ..А едно време нали знаете че неможеше да се противоречи на комунистическата машина ,а тя ви дърпаше напред ,а нас назад
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив подписа договор с юноша на Левски, играл и в ЦСКА 1948
Георги Минчев показа отлична игра с глава, завърши сезона със 17 гола
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Национал на ЦСКА-София: Прекарах доста добри години в Локо (Пд)
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: