ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Иван Тотев: В средата на септември Античният театър ще има изцяло нова визия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:13 / 21.06.2011Коментари (15)5638
© Plovdiv24.bg
"Днес подписахме договора за реконструкцията Античния театър". Това съобщи днес по време на пресконференция, областният управител Иван Тотев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Стана ясно, че проектът е по програмата "Красива България", а стартът на строителната линия на Античния театър е на 5 юли 2011 г.

Ще бъде подменено осветлението на северния подход, както и компрометираната част от сцената. До средата на септември месец тази година, ще бъде подменена елинсталацията на съоръжението, както и ще бъдат изградени чисто нови санитарни възли. Официалният вход на реконструирания Античен театър ще бъде от страната на сверения подход, където е бил и преди. 

Проектът е на стойност около 200 000 лв. От тях 95 000 лв. са осигурени по проекта "Красива България", а останалата част от сумата идва от държавния бюджет. Фирмата-изпълнител на проекта се казва "Реставрация", собственост на Министерство на културата.

"В средата на септември месец, тази година Античният театър ще има изцяло нова визия", каза още Тотев и допълни, че след завършване на реконструкцията ще започнат да се водят разговори за предоставяне на стопанисването на Античния театър на Община Пловдив. 



(c) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 21
12.06.2020 »
04.04.2016 »
28.08.2015 »
27.08.2015 »
04.08.2015 »
14.04.2015 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
прав си Събев, но си пропуснал, че кмета Славчо успя да изгради 3 кенефа през целия си мандат и да обиколи половината свят ;)
+3
 
 
Навеждайте се тогава на бат Бойко и се молете за някой лев!То се е видяло,че ако не се гласува за неговите хора-пари няма.За какво въобще сте си играли да махате тоталитаризма?Къде е демократичното начало в отношенията между централната и общинската власт?Без да се правя на пророк прогнозирам повишаване на заплатите с 25 лева в края на мандата му.Така закономерно може да отразнуваме 25 години преход.Горчиво!
+3
 
 
А даваш ли си отговор, защо се получи така ? Няма какво да се лъжем, Славчо беше подкрепен и избран с гласовете на герб, а той от своя страна след изборите развали коалицията с тях, и подари града на БСП за да станат големите далавери(като чистенето на Марица, като реално поръчката струваше малко над милион, а те задигнаха 3,5 отгоре) Ти да не очакваш след такава подмяна на вота, правителството да се юрне приоритетно към Пловдив. А защо никой не реагира на подмяната на вота, и че на чело на града застана БСП ??? Къде бяха тогава пловдичани, КЪДЕ ? А държавата направи за града доста повече отколкото общината, 13 млн. за спортната зала, римския стадион, малката базилика. Давай сега опитай се ти да се сетиш какво направи общината, освен загубените 5 млн. за небета и стария, защото дебелаците "яли" кюфтета на магистралата и закъснели с 13 мин, пак ли София е виновна ? И на мен ми е криво да гледам как в града не се случва нищо, ама гледам реално на нещата, вие всичките обвинявате държавата(преди и аз го правех), ама като се замисля реално, най-големия проблем е местната власт-град Пловдив е на последните(ако не и на последно) по усвояване на евросредства-помислете върху това, пак ли София е виновна ? И сега преди да ми се нахвърлят разни партийни чеда, ще кажа, че на мен ми пука за града, близките ми да са тука(не както в момента), и не ме интересуват политическите заигравки, но е факт, че управлението на Пловдив е катастрофа, за справка синдикалния и четвъртък пазара-единствените неща с, които се занимават в момента, но имат уникални проблеми, еми как очакваш да НАПИШАТ, ЗАЩИТЯТ и ИЗПЪЛНЯТ НЕЩО ПО-МАЩАБНО ??? Не знам ама като чета колко невежи има, колко наивни, че само София ни е проблема, Пловдив си залужава управлението.
-3
 
 
Това са трохи на фона на милионите, които се изсипват в Герберски Бургас. Браво на Славчо, че не стана Софийска подлога като Тотев. ББ е подложил Пловдив на икономическа блокада.
-4
 
 
Нищо не е загърбил Б Б, просто чака да се махнат комунистите, че ако даде на тях да правят нещо, майка ни жална! Ако следващия кмет е с правителството, съм убеден, че пара за Пловдив ще има достатъчно, за да се развие на едно добро ниво!
-2
 
 
каква красота ще гледам от офиса..... густо!
+1
 
 
Трябва български фирми да работят че да не стане като" Актор",Тотев дръж изкъсо конците
-3
 
 
Браво на г-н Тотев,това е човека,който поне се опитва да направи нещо за Пловдив,а не като Атанасов само да реве колко бил онеправдан.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бойни спортове
Лято 2024
Академично гребане и кану-каяк
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: