ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ЧСИ блокира сметките на Локо (Сф), БФС им дава лиценз за Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:38 / 21.06.2011Коментари (21)5759
© Plovdiv24.bg
Балдовалиев е поредният футболист, който ще запорира сметките на Локо (София)
Кашата която БФС забърка с лицензирането на отборите за Европа придобива застрашителни размери.

Припомняме Ви, че Атанас Узунов, заяви в студиото на Plovdiv24.bg, че отбор без нито един футболист е получил лиценз за Европа. Узунов не пожела да назове името на отбора, но се предполага, че фрапиращия факт се отнася за Локо (София).

Днес стана ясен още един скандален факт около лицензирането на столичните "железничари". Бившият им играч Зоран Балдовалиев, който игра и в Локо (Пловдив) и е пред завръщане при "смърфовете", съди столичния отбор за 40 000 лева, които му се дължат по договор. Покрай това дело стана ясно, че сметките на Локо (София) вече са запорирани от частния съдебен изпълнител Милен Бъзински, тъй като от отбора дължат 8000 лева на бившия си вратар Юлиян Левашки.

Как тогава от Локо (Сф) са покрили финансовите изисквания за лиценз? Как отбор без футболисти получава лиценз за Европа? Това са въпроси, на които само Боби Михайлов и компания могат да отговорят.

Потърпевш от цялата ситуация е Локо (Пловдив), който завърши с равни точки с Локо (София), но заради по-лоши показатели в преките двубои, се размина с Европа.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Ей големи смешници ....гледат да му одисват на Гигов ,защото и без това иска да се отказва от Локо София ...а той тръгне ли си ,незнам кой вече ще се излъже да ги издържа..Никой неиска отбор без публика
-5
 
 
Тия манговци за каква европа говорят за какви пет лева,та те дори трибуна нямат и за да разбереш какъв е резултата,трябва да питаш миризливият циганин до теб ,който не може и да брои дори.
+6
 
 
лека му пръс на Батето ама при него май беше най-добре...
+5
 
 
С това ръководството на БФС което е в момента българският футбол загива бързо и безславно за всеобщо съжаление а и с послдните абсурди за блокирани мачове и тнт. нямам думи просто простотията е пълна дами и господа
+11
 
 
Много ми е интересно какво щеше да е решението на БФС ,ако това беше пловдивски отбор !!!??? Шопска из*ет .....
-1
 
 
Най-потърпевши тази година са Черно море на които им бе отнета победата в София над Локо София с измислена дузпа от Антон Генов. С тези две точки отборът на Черно море се класираше трети и изобщо нямаше да се коментира лицензирането на Локо София. Освен това ако си мислите, че Локомотив Пловдив няма дългове жестоко се лъжете, ама хайде да не разваляме настроението на живеещите в мечтите на Коко Динев.
+7
 
 
Що не се вземат тия двамцата Гигов и Перуци да се налюбят някъде и да оставят БФС на хора, които ще вдигнат на крака българския футбол и ще го поведат нагоре!?
на 21.06.2011 г.
+5
 
 
не че ние ще направим кой знае какво в Европа, ама защо онези да излагат цяла България с 200 човека посещаемост на официални мачове ????? Честита им Лига Европа на шопското изкуствено отборче, а Михайлов накрая сам ще си го навре с тия схемички дето ги върти
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски с интересен коментар за евентуалното идване на Гриша Ганчев в Локо
Уволниха Акрапович и бившият му клуб постигна основната си цел
Крушарски: Двама ще последват Хоркаш, разреших на треньора да си избере три нови пелета
Шапки долу пред един от големите герои на Локо, който несправедливо бе наказан 8 месеца
Честито! Двама от Локо имат повод да почерпят днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: