ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (27) | Вчера (21)
Бойко Борисов: Стадион "Пловдив" ще разчита на испански инвестори, Колодрумът готов през 2012
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:32 / 22.06.2011Коментари (83)18971
Току що приключи срещата на стадион "Пловдив", на която присъстваха кметът Славчо Атанасов, областния управител Иван Тотев, премиерът Бойко Борисов, министър Росен Плевнелиев, финансовият министър Симеон Дянков, председателят на ОбС Илко Илиев, районни кметове на града, спортни деятели и общественици на града, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Вариантът с отпускане на 20 млн. лв. държавни средства за реконструкцията на стадиона изобщо не бе споменат от премиера, предвид най-тежката финансова криза, в която се намира страната ни. 

Борисов беше ясен: "В момента има испански инвеститор, който иска да вложи пари в стадиона и трябва да се възползваме максимално от това."

Той беше категоричен, че каквото трябва да се направи от

Чуйте цялото изказване на Бойко Борисов във видеоматериала
страна на държавата, за да може стадиона да се реконструира или построи наново, ще бъде направено.

По заповед на премиера, от утре, в 14-дневен срок, надзорният съвет към Министерство на регионалното развитие и благоустройството ще изготви становище относно състоянието на съоръжението в момента. След това ще бъде свикана нова дискусия, за бъде взето окончателно решение за бъдещето на стадиона.

"Според решението на надзорния съвет, с решение на кмета на града и общинския съвет на Пловдив, с вземането на нужните гаранции, от тук нататък ви оставям сами да си вземете решение за стадиона. Като окомплектоваме документите, октомври догодина ще стане и залата на Колодрума", добави още министър -председателят.



Още по темата: общо новини по темата: 205
14.12.2023
20.11.2023
20.06.2023
20.09.2022
14.09.2022
20.01.2022
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много хейтъри и мрънкачи!Видяхме ги разни станишевци и костовци,пръста не си мръднаха за спорта.Бойко се опитва да прави нещо.Човекът дойде на място и обяснява каква е ситуацията със стадиона.Какво повече искате от това!?Спомням си когато нашите фенове протестираха пред Станишев да се върне стадион Христо Ботев на общината и какво беше дебелоочието от негова страна!
0
 
 
Досега и 5 лева не бяха давали....Слифчовите обещания помните ли ги?....сега поне отпуснаха 2 000 000 .....за кой спорт по-напред не знам, но пак е повече от нула ! Бързо ще се разбере дали само вятър правят предизборен !
+1
 
 
Дааа ,значи по време на тежка финансова криза за ремонт на Пловдивския стадион 20 милиона са много, пък за нов в София 140 милиона са нищо. Къде е кризата тогава в София или в провинцията. Изглежда и ма 2 Българии - София и останалата част от страната. Ма много сме търпеливи бе тва провинцията.
+2
 
 
толкова комплексари и хейтъри на едно място не бях виждал. за ясновидци и гадатели да не говорим. какво ви е виновна софия че като гласувате не мислите варна и ст.загора ни задминаха преди 10 г а вие си живеете все едно някой ви е длъжен за нещо. правили метро и булеварди в софия ще правят щото усвояват евро пари ни усвояваме САМО КРЕДИТИ БЕ ХОРА. много ви е къса паметта бе хора ужасно много. та предишните харчиха бюджетен излишък от 2-3 милиарда и нищо не остана от след тях.
+7
 
 
Бла, бла, бла... поредните небивалици от устата на "Бате Бойко", и до кога така, той хубавичко си върти Фандъкова и и влага сума ти пари в София, и когато се стигне до въпрос за Пловдив, отговора е бърз и директен "НЯМА ПАРИ". Докато не започнат ремонтни дейности на този стадион аз и нито един пловдивчанин не бива да вярва на мафиоти като нашия "славен" премиер. И както се казва в една песен: "Облечен във власт ама пълен педе*аст." това си е Бойко, нищо повече... и лъже ли лъже. Пловдивския футбол запада и едни от най-добрите школи в страната са в Пловдив, но и за тях няма пари, защо да не дадем на Славия, Локо сф, Левски или ЦСКА ?
+6
 
 
Изборите какво ли не правят Чудя се кой кого доведе в Пловдив Стоичков Борисов или обратното Като минат изборите ще изчезнат и испанските инвеститори Толкова години Стоичков забрави че е пловдивчанин сега се сети за родния си град Като милееш толкова за града защо направи школата в град които трудно ще го намериш на картата а не в Пловдив Ами се стигна до там че родния му клуб Марица да играе в Б окръжна група ДЕМАГОГИЯ.
+7
 
 
Уйлям Шекспир: "Много шум за нищо!" Т. е. много политическо дърдорене, а за пловдивчани - голямо нищо!!! А инженерчето Тотев вече си мисли, че е кмет - и то тръгнало да събаря Голямата къща... Различава ли се с нещо от сегашния и предишните кметове??? Цялата шумотевица намирисва на "Трай, коньо, за зелена трева!" Цинична пародия, пловдивчани!!!
+6
 
 
такаааа,начетох се на глупости по долу!Едно мога да ви кажа-стадион скоро няма да видим,това днеска бяха поредните кьорфишеци,Месията даже не си направи труда да говори прав пред хората(направете си сметка с какво уважение гледа на проекта и на всички нас,които бяхме там да им слушаме дрънканиците),взе да разправя колко му било задушно в залата във ВАРНА та затова с кофтия ей така си построи зала у софето,хем по-наблизо,хем някой лев да падне от комисионни,комунистите пак били виновни за всичко,и ония неговите министърчета само клюмаха като е.ани калвачи,Глафчо като каза че ни дължат още 21мил. за боклука се направиха че не го чуват и така.Цялата работа е пак няква схема,стадион скоро няма да има,а и забравих да спомена че той все още ни вика ТРАКИЯ,вие си вадете изводите
-3
 
 
Като гледам снимката Боко и Главчо са като близнаци.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: