ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (23) | Вчера (19)
БНТ и ТВ7 купуват правата за излъчване на "А" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:27 / 23.06.2011Коментари (28)5208
©
БНТ и TV7 са двете телевизии, които искат да купят права за излъчване на първенството на "А" група. От "Сан Стефано" 29 са информирали Професионалната лига, че имат желание да купят пакет от права. Той включва двата най-интересни мача от всеки кръг плюс картина за магазинно предаване.

Още два мача остават за продаване. За тях кандидат е TV7. Частният канал обаче ще плати по-малка сума от националната телевизия и ще има право на трети и четвърти избор. Отделно ще се договарят мачовете за Купата на България. Лигата ще предложи на телевизиите да купят срещу по-ниска сума и мачове от "Б" група.

Клубовете очакват повече от 4 млн. лв. от БНТ и TV7. Отделно се разчита на над 1 млн. лв. постъпления от реклама. При договарянето обаче се очакват големи скандали. Причината е, че клубовете не искат да бъдат представяни от посредника Валентин Михов и фирмата му СВ-РСА.

- В интерес на всички клубове е да няма посредник. От една страна, лигата защитава интересите, от друга страна, футболният съюз също защитава интересите. Има ли смисъл да има трета страна? - коментира Капралов.

Според плановете останалите четири мача от всеки кръг на "А" група и тези в "В" група ще се играят в т.нар. блокирани часове. Всяка събота ще има 2.5 часа, в които на територията на България няма да се излъчват никакви мачове - нито от нашето първенство, нито от чужбина. Това се прави, за да отидат повече хора на стадионите. Промяната ще засегне един от двата съботни мача в Англия, които се излъчват от 14.45 и 17.00 ч., както и двубоя от Бундеслигата, които се предава в 16.30 ч. в събота.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 23.06.2011 г.
+1
 
 
Футбол по канал 1 ? Та те един мач,не са излъчили без да има проблеми по трасето! От канал 1 по-зле е само канал 3-ъ на Диков. Едно време 94та като се връщаха нашите от щатите и всички футболисти,ръководство и фенове напълниха националния стадин и събитието за кеф на благодарния народ беше предвидено за пряко излъчване е да ама в 2/3 от времето гледахме една топка на екрана а бе лято и се излъчваше от центъра на София! Сега искам да ги видя как ще предават дербито между Светкавица и Лудогорец.
+1
 
 
Нивото е ниско и хората нормално не искат да гледат. От БФС да изчистят корупцията, наредените мачове, купените съдии и гледаемоста ще се вдигне.
0
 
 
жалко за бундеслигата, най нахъсаното първенство в света. кой дебил иска да гледа бг мачове ми е извън мозъка.
+2
 
 
Абе тия глупаци не разбират ли че БГ първенството не може да замести нито немското,нито испанското,нито италянското,нито пък английското(най-вече),и как ще накарат хората да не гледат футбол а цирк.Живеем в свободна държава и всеки трябва да си гледа каквото си иска,а не каквото му налагат да гледа(както си мислят да направат)
0
 
 
явно годините на закоравял комунизъм се завръщат, та да ни определят какво да гледаме по телевизията. Управниците от БФС за пореден път доказват тоталното си безхаберие като още повече озлобяват феновете срещу себе си.
+2
 
 
Kойто не го интересува българската А група да не коментира тук! Ходете си гледайте тъпото глийско първенство fockin true lads!
+3
 
 
Аз не разбирам какво се възмущавате - умиращо първенство се излъчва по умираща телевизия. Не е ли повече от перфектна комбинацията :):):):)
+2
 
 
само НЕ и БНТ - тия нямат нормални камери, все едно гледам мач от 90година. качеството на картината също отстъпва дори от Ринг
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев обяви раздяла с легендарен футболист! Изкара по-малко от девет месеца при "канарчетата"
Премина от Локо в АЕЛ, но сега го очаква още по-силен трансфер
Ангел Кодинов с шесто място във финал от олимпийските квалификации в Сегед
Нов кошмар за "жълто-черните" юноши! Локомотив нанесе тежка загуба на Ботев при 16-годишните
20 български победи в началото на турнира от Тенис Европа в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: