ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев изгониха Мечечиев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:41 / 27.06.2011Коментари (290)25268
© Plovdiv24.bg
Днес на стадиона край бирената се разигра огромен скандал, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Тези дни Георги Мечечиев бе обявен окончателно за сигурно ново попълнение, като дори позира с фланелката на "канарчетата". Крайните фенове на Ботев се обявиха твърдо против трансфера на бившият капитан на кръвния враг Локомотив в отбора.

През последните дни напрежението ескалира, като най-крайните фенове са се противопоставили изключително остро на оставането на футболиста в отбора. При това положение Мечечиев сам е пожелал да напусне. Старши-треньора Петър Хубчев уважи решението на футболиста и Мечечиев вече не е част от Ботев.

Още по темата: общо новини по темата: 86
06.09.2011
01.09.2011
30.08.2011
09.08.2011
05.08.2011
05.08.2011
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Браво на феновете само така ,ако беше поне малко професионалист нямаше да ги прави тия глупости !!!
+5
 
 
Браво на феновете - евала! Ами ей това са фенове, а не овци заспали...Само така, мангалите вън!
-5
 
 
каква ирония.преди години бяхте опънали жълто-черни транспаранти с надпис--"добре дошли Наско Сираков,Боби Михайлов" Боби,също ви беше капитан.тогава не мрънкахте толкова или паметта ви е слаба???
-3
 
 
И животното идва от Локомотив, Аян Съдъков е играл в Ботев, а е бил цял живот в Локомотив, Лилчо е бил в Локомотив, Армандо е луд Локомотивец, жаров също васил израсна на лаута този предател онзи боклук танчовски също но правилно които плуе неможе да яде там където е згрешил !
-3
 
 
половината ви отбор е с униши на локомотив пловдив и половината са фенове на локо пловдив това го знаете вие папагали ! имам само един въпрос значи от феновете на ботев те винаги казват вие буферите на нас никога не сте ни биле конкурент ние винаги сме мразели левски значи ок за вас е така друго обаче има Кривия идва в ботев пловдив трикратно пъти показвал средни пръсти и псувал феновете на ботев но го приеха с удоволствие даже кюрдов ви нарече неблагодарници и ви каза да ви качва на кюрдовия приехте ! ТОВА Е СРАМ И НЕ МИ КАЗВАЙТЕ шЕПА ХОРА ТЪПАЦИ ИМАШЕ ТЕМА В ФОРУМИТЕ КЪДЕТО 99 ОТ МНЕНИЯТА ВИ БЯХА ВЪН МАНГАЛА ОТ КОЛЕЖА СЕГА ОБЪРНАХТЕ ЛОПАТИТЕ И ОТ КЪДЕ ЗНАЕТЕ чЕ ЗАПЛАшВАНО СЕМЕЙСТВОТО МУ МОЖЕ ДА ЛЪЖЕ !!
0
 
 
Грозна е постъпката на тези така наречени фенове, особено ако са заплашвали семейството на футболиста- но пък това е криминално деяние и футболистът може да подаде жалба в полицията, ако е истина!По скоро той се е усетил каква каша е забъркал и е решил сам да се махне. Мен, обаче ме безпокои реакцията на треньора- как така на втория ти човек в списъка ти не му знаеш биографията и не знаеш къде е играл- така поне твърдеше Хубчев преди няколко дни!? И ако той не е знаел , защо ръководството тогава не го е предупредило за тази бомба със закъснител- с тази декларация ръковоството се равнява на нивото на феновете, да се пишат празнословни и безмислени декларации! Но феновете все пак не са прфесионалисти, а ръководството.....?
+3
 
 
Хубчев да не ми се прави на ощипана мома,защото именно той е трябвало да проучи как стоят нещата,преди да го вземе(не се съмнявайте,че е взет по негово настояване) това негово протеже да изкара някой лев преди пенсия.От сигурен източник знам,че му е казано,че ще има проблеми с идването на певеца,но той както казва колегата по долу сигурно си е помислил,че отива в някво мижаво отборче като Славия със средна посещаемост 200 човека и нещата ще се размият ей така от само себе си,да ама не би,така че да се стяга да работи това за което е нает и да не ми се прави на разсърден,защото такива като него са преходни само БОТЕВ Пловдив е вечен,над всеки и над всичко!!!
0
 
 
Уважаеми привърженици, "Ботев" Пловдив върви по път, чиито препятствия никой друг не познава и искаме да вярваме, че това ни сплотява и ни прави по-силни. Вчерашните действия на няколко човека показаха, че все още има хора, които не осъзнават това. За първи път от началото на новия век клубът ни има ясно изградена управленска структура, в която всеки знае своето място и задължения. Време е малцината, които все още смятат, че могат да се бъркат в работата на клубното ръководство да осъзнаят, че тяхното място е на трибуните, където да подкрепят отбора и да дават своя принос към общата кауза. Случилото се вчера е недопустимо заради името, което футболен клуб "Ботев" е градил в продължение на един век. Смятаме, че има цивилизовани начини, присъщи на безспорно интелигентната ни публика, с които да се изразява несъгласие по конкретен въпрос. Подобно грозно поведение, макар и от шепа хора, петни името на клуба и вреди сериозно на неговия обществен имидж. "Ботев" Пловдив има не само футболно, но и социално измерение, което е част от културата на града в последните 100 години. Отговорността, която всички ние носим към историята и патрона на нашия клуб задължават! Разчитаме, че предстоящото легитимиране на официален фен-клуб ще предотвратява подобни срамни прояви и самодейни инициативи, зад които не стоят организираните привърженици на "Ботев". Призоваваме всички ботевисти да подкрепят силно и безрезервно отбора, така както са го правили винаги и да не допускат подобни сцени, уронващи престижа на клуба! Подобни прояви не се вписват в нашата визия за бъдещето развитие на "Ботев". Наясно сме, че винаги ще има хора, които не споделят нашите виждания за управлението на клуба, но отговорността за това я носим ние - ръководството на "Ботев" Пловдив. Желанието ни, а сигурни сме и на всички истински фенове, е да изградим клуб за пример и подражание, като това няма как да се случи без вас. С уважение, Ръководството на ПФК "Ботев" Пловдив
0
 
 
Локомотивци и буфери, предполагам ако ръководството вземе Васко Василев, който никога няма да дойде при вас, то и вие ще постъпите така и дори няма да позволите да сложи фланелката! Не одобрявам постъпката, но подобни неща очаквах и вече са факт. На нашите фенове ще кажа, че Хубчев няма да издържи много и до 5 кръг ще си тръгне и не за друго, а защото той няма опит с клуб, който изобщо е имал повече от 200 фена.
+3
 
 
Ок никой не го иска в отбора,това е ясно, можеше да се намери ,нормален начин да се отиде при ръководство,треньор и да се изясни ситуацията, а не по най-селския начин да се действа.На никой не му харесва пеенето ,нормално е след дерби с такъв заряд да има еуфория,още повече оня капут илко фена им дава тон за песен. Трите пръста ,не виждам с какво са накърнили ботев ,какво толкова показал му е ,че водят с 3 гола, ако беше нашия нещо друго ли щеше да покаже? Ти като по стар фен би трябвало да познаваш Велизар от ,преди,помниш ли Кольо шофьора на рейса по христолово време а и преди това мисля ,че беше ,той му е син, висеше още от преди по стадиона, заедно с челсито и антон лудия, ангел и румен баланджиев. Никой фен не го е жал ,че мечеджиев е напуснал ,но предполагам ,че никой не се гордее по начина по който си е тръгнал ,а и ако това в пресата днес е вярно ,че хубчев е казал ,че при следваща подобна изцепка си тръгва, просто нямам думи , нека въпросните лумпени да поемат контрола над клуба, Ц. Василев ще им преотстъпи акциите си. Одеве ходих да тичам в горичката на лаута и ги засяках нашите момчета да тренират имаха настроение , но не ми хареса изражението на хубчев и коцето и двамата бяха много намръщени, нещо което е много непривично за коцето. дано да няма последствие за отбора.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: