ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (28)
Цвети Пиронкова отпадна от Уимбълдън
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:41 / 28.06.2011Коментари (100)22308
© AELTC/M.Hangs
Първата ни ракета Цветана Пиронкова отпадна от престижния турнир за Големия шлем Уимбълдън. Мачът, който завърши току-що, бе отложен заради дъжда над Лондон и започна с голямо закъснение.

Пловдивчанката не показа играта, която й донесе победа срещу едни от най-добрите в света - Вера Звонарьова и Винъс Уилямс предните дни. Цвети Допусна брейк още в първия гейм на първия сет. Това позволи на Квитова да наложи темпото си на игра и да спечели първия сет. Във втората част нашето момиче успя да вземе надмощие в началото, но Квитова я изравни в края на сета и се стигна до тайбрек, който Пиронкова успя да спечели. В решаващия сет Цвети допусна отново пробив в първия гейм, което бе предвестник, че развоят ще е подобен на този от първата част. Така тя загуби мача в четвъртфинала срещу Петра Квитова (Чехия) с 3:6, 7:6 (7:5), 2:6.

Все пак Пиронкова записа отново едно изключително добро представяне на Уимбълдън и показа на всички, че не бива да бъде подценявана.
Още по темата: общо новини по темата: 18
02.07.2011
28.06.2011
28.06.2011
27.06.2011
27.06.2011
27.06.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Страхотна игра, но срещу този 2 метров чех... ! Цвети, Благодарим ти !
+1
 
 
Браво Цвети!! Макар че загуби се представи достойно на турнир като Уимбълдън!! Пък и срещу тази тежка тенис машина .... Но нищо има още много години пред теб!! И Винъс беше велика, но ...:))))) Така че - напред и нагоре!!
0
 
 
Браво Цвети!Макар и със загуба ние пак се гордеем с теб!Да стигнеш до тук не е никак малко и лесно!Бъди здрава и щастлива!!!Ние винаги ще те подкрепяме!
0
 
 
Сега, ако започна да коментирам подробно, няма да ми стигнат и 10 минути, за да се изкажа, ще се опитам да бъда кратък. Естествено, че ме е яд, че не постигна 5-та поредна победа на Уимбълдън, но... да погледнем фактите - отстрани поставената под номер 2 - Звонарьова, отстрани 5-кратната шампионка В. Уилямс, мина в пети кръг (което е по-добре от представянето на сегашната номер 1 Вожняцки) и за бога - от 124 момичета, започващи турнира, остана в осмицата - еми ако на това не му се вика достойно представяне - здраве му кажи! Относно днешната загуба, убеден съм, че НЕ толкова голяма роля играе фактът, че предишния ден е играла и на сингъл и на двойки, КОЛКОТО факторът Петра Квитова - абсолютно НЕслучайна тенисистка, миналогодишна полуфиналистка на Уимбълдън + победилка на няколко турнира от WTA веригата тази година... няма смисъл да споменавам, че в момента е в добра форма и за бога: 50 и кусур уинъра за 3-сетов мач... за какво говорим... просто е убийствена в момента и мачка наред... И добре, че Цвети Пиронкова повтори достойно представяне на Уимбълдън и така запуши устите на многознайковците и критиците, които твърдят, че миналогодишното й представяне е било случайно... Много ви здраве, всезнайковци!!! Желая успех на Пиронкова и занапред!
0
 
 
Цурето постигна върха на възможностите си, нека не бъдем максималисти, да я поздравим и и пожелаем успехи!
на 28.06.2011 г.
+1
 
 
Точно загуба,но достойна за нашето момиче беше ...Гледах с притаен дъх...
+1
 
 
Наистина БРАВО за нея. Но просто е очевидно, е има нужда от професионален тренер. бащата само не стига, а човекът е спец по кану-каяк , а не по тенис все пак.
+1
 
 
Браво, Цвети! Страхотна беше, но нямаше късмет днес! Горе главата! Гордеем се с теб!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Изненадваща раздяла! Треньорът, който спечели 3 титли и 3 купи, напусна Марица
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Маричанки вдигат пред Общината двете спечелени купи този сезон
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Безплатни тренировки и много награди на празник в район "Тракия"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: