ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Георги Титюков се включва в предизборната борба за кмет на Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:21 / 29.06.2011Коментари (40)7673
© Plovdiv24.bg
Политическа партия "Кауза България" и Политическа партия "Новото време" излизат на предстоящите местни избори с кандидат за кмет на Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Разбрахме още, че се очаква това да е сегашният заместник-кмет по спорт и младежки дейности Георги Титюков

Двете политически формации ще представят програмата и хората си на 3 юли от 11 часа в Залата на Съединението в Историческия музей в Пловдив. 

"Форматът е отворен - очаква се към нас да се присъединят още партии и неправителствени организации", заявиха от двете политически формации.

Георги Титюков проведе редица младежки инициативи, както и инициативи, свързани с развитието на спорта и спортните бази в града, но името му нашумя, след като пръв през октомври м.г. постави въпроса за възстановяването на стадион "Пловдив". Зам.-кметът отключи невиждан дебат за бъдещето на съоръжението, в който се включиха и премиерът Бойко Борисов и Христо Стоичков.


Plovdiv24.bg припомня, че ако двете политически партии издигнат Георги Титюков, официално оповестените претенденти ще станат трима. Синята коалиция вече обяви кандидата си за кмет на Пловдив, а само преди дни министър Цветан Цветанов оповести, че кандидатът на ГЕРБ под тепетата ще е областният управител Иван Тотев.



Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
"Тежко, тежко! Вино дайте! Пиян дано аз забравя туй, що, глупци, вий не знайте позор ли е или слава!"
-4
 
 
Стоян Дойков каза: Марионетки, с или без аматьора Титюков, "Стара гребна база" ще я гледате през крив макарон! Пробвайте се! "Тракия" ще я има!
+2
 
 
До Стоян Доийков А вие сте патологичен крадец; настанил се и безмилостно експлоатиращ общински имот който е нормално да плюе по тези като г-н Титюков, които се опитват да въведт някакъв ред и справедливост. Лично аз като гребец бих гласувал за него, защото ходи и присъства на състезанията на повечето спортни клубове в града и вратата му е винаги отворена за всеки. И си много жалък да казваш каквото и да било за други хора, първо виж себе си и си трай, защото ние от гребането ти знаем номерата!!!
-2
 
 
Стоян Дойков каза: Георги Титюков е патологичен лъжец.
+4
 
 
Ами аман от закоравели стари партии. Нека има и малко нови. Дано се променят нещата към по-добро. Подкрепям те Титюков.
-5
 
 
Ех, какви гръмки имена на партии! "Кауза България"! И старото "Ново време"! А аз пък съм от партия "Древният и вечен Пловдив", но не съм се афиширал досега. Който е свързан със сегашното управление, не може така изведнъж да скъса пъпната си връв с него, ето защо нищо ново няма да ни донесе малчуганът Титюков. Четири години това момченце зобеше от яслата на великия Славчо, а сега отведнъж се оказа, че е бил "дисидент" в неговата кохорта! Айде бе! Ние да не сме от вчера и да не ядем любениците с корите? Скрий се, малкия, съеши се с Данито Каназирева и направете партийно-съюзно сдружение "Новото време-Съюз за Пловдив-Кауза България" или по-точно "Новото време на съюзната кауза за Пловдив и България", или както искате го наречете, но сами знаете, че нямате никакъв шанс...
-4
 
 
И друго искам да напомня. Титюков беше от СДС, после се отцепи и се нагоди на ГЕРБ за кандидат за районен кмет, като видя че няма да го подкрепят се наведе на Славчо! Нещо неверно да казвам ? Та за този човек казвате , че е най - стабилен, честен и коректен? Не мисля! Всъшност е малко посредствен и в никакъв случай политик . Аман от слаби личности , нереализирани никъде освен на сладката общинска софра! Заплатка , далаверки, медии, безотговорност!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-3
 
 
Никой не отрича, че Тютюков изглежда свестен и постави дебата за стадион Пловдив на национално ниво, вероятно има и добри намерения. Но той е свързан със сегашното управление и е част от статуквото. Това също е факт. Ако той стане кмет, всичко ще си върви по старо му. Вероятно ще е малко по-добър кмет от Славчо, щото сегашния антикмет постави световен рекорд за некадърност, селяндурщина, клиентилизъм и политическа корупция. Така, че по-лошо от сегашното положение не е възможно. Но на Пловдив му трябва много по-голям отскок отколкото може да скача Тютюков. На Пловдив му трябва много по-качествен човек за кмет, с мениджърски способности, политик с по-добри лични и професионални качества, млад, с модерно мислене, с възможности да си подбере възможно най-качествен екип, необързан с местните олигархи и крадци на едро, от голяма партия с влияние в държавата. Аз съм много по-свестен, много по-умен и по-образован от Тютюков, но на кой му пука? А съм сигурен, че има по-умни и по-кадърни от мен. Говорил съм с репортери, които имат пряк контакт с Тютюков, и отзивите им са за сравнително посредствен човек. Но и гениален да беше, сам човек е нищо, нула. Единствено около невероятно популярни личности каквито бяха бившия цар и Бойко Борисов можаха да възникнат и да се развият политически движения, които да спечелят и да упражнят власт. И Тютюков и Дани Каназирева са изначало слаби кандидатури, но могат размият вота срещу придворния шут на Гергов и да вкарат някой и друг съветник в местния парламент.
+3
 
 
Саргоне, с 2-ма от 51 общински съветника ако направиш на 10 % от това, което е свършил Титюков ще си е направо чудо. Нямаш право да изместваш темата към управлението на Пловдив, защото ако сравним управлението на държавата за последните 22 години и как се съсипа цялата икономика, загубиха се международни пазари, как пенсионерите умират в глад и мизерия, така че това, което твърдиш звучи безкрайно несериозно. По отошение на топките: Остин, на Титюков скоро му се роди син. Второ: имаше смелостта да опонира не на кой да е, а именно на Бойко Борисов, когато в тази криза и беднотия се заговори за чисто нов национален стадион в София на стойност 140 млн. Така че да си мерите топките с Титюков е просто нелепо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Природни стихии
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: