ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев стартира със загуба предсезонната подготовка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:24 / 05.07.2011Коментари (129)15684
© Plovdiv24.bg
Отборът на Ботев стартира със загуба предсезонната подготовка, отстъпвайки с 0:3 от Литекс, в контролна среща играна на градския стадион в Ловеч. "Канарчетата" бяха подкрепяни от около 300 свои привърженици, които пътуваха дългото разстояние за да наблюдават любимия си отбор.

Георги Миланов откри резултата в 30-ата минута за Литекс с удар от около 25 метра по земя и не добра намеса на вратаря на Ботев Илия Николов. В 35-ата минута Атанас Курдов бе заменен принудително от Тодор Неделев.

Само две минути след началото на второто полувреме Литекс удвои резултата след една контраатака. Том центрира в наказателното поле на "канарчетата", където стража Николов се намеси лошо и Тиаго Мирасема реализира. В 70-ата минута се откри и единственото положение на Ботев пред вратата на Литекс, резервата Александър Александров стреля от малък ъгъл но топката срещна горната греда. В последната 90-ата минута Светослав Тодоров оформи крайното 3:0 за Литекс, след като бе изведен сам срещу Николов.
Още по темата: общо новини по темата: 86
06.09.2011
01.09.2011
30.08.2011
09.08.2011
05.08.2011
05.08.2011
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Дайте да оставим отбора да работи спокойно и усилено- точно това е необходимо сега- имаме около месец за подготовка и сработване- все пак доста нови играчи дойдоха, пък на 13 мощно всички в Добрич!!!
+6
 
 
аз незнам къв вратар е и не ми е работа. но първите два гола бяха вратарски. не че е по- различно но 1:0 щеше да е по-достойна загуба. то и така наще бяха гипс, но един сигурен вратар помага за самочувствието на отбора. все пак реално не го знаем кви са му възможностите. с марица направи добър мач
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
Гледам че много треньори на вратарите има в този форум.Да Илийката сгреши при втория, не може при една грешка да го разпъвате на кръст, но явно има 5,6 човека тук в този форум, който не го харесват.Но в първенството ще ни изкара някой мач и точно вие треньорите на вратарите пак ще викате добре, че беше Николов. Картинката ми е ясна както беше в началото в В група плюехте го после добре, че беше Илийката и не в 1 или 2 мача припомнете си! Да аз го харесвам и защитавам, защото това момче се доказа и страшно много хора го харесват и самия факт, че игра цял мач сам по себе си говори. Като изключим грешката при втория гол Илия заслужава много висока оценка за представянето си в този мач, ако не беше той резултата можеше да е 6:0 спокойно. Но съм сигурен, че друга песен ще запеете след време точно вие разбирачите....
+9
 
 
Стига врели - некипели бе, анализатори! Дет вика Матеус: В България има 7 000 000 треньори. Изписахте света. Не си ли правите и сметката, че да изджаскаш шампиона, 5 дни преди мач за Шампионска лига и току що да си влязъл в "Б"... Малко няма как да стане, а!? Ми с кво самочувствие да излязат тия шампиони след седмица..!? Не може да стане. Така че мачът беше супер субективен, получи се прилична контрола, стояхме добре, след няколко мача ще си проличи по-добре нивото на отбора. Ся кво да вадим тука генерални изводи и излишни остри критики. Чааакайте малко, бъдете обективни!
+3
 
 
Два вратарски гола и една що годе свястна атака-това е равносметката за мен.Трябва да се търси ляв бек,нападател и вратар/Армандо е добър,но вече е на годинки/
+5
 
 
Абе паляк какво не ти хареса на Лимона? първото полувреме кой тичаше повече и се стараеше да направи нещо в атака от него? а добър вратар си имаме, но просто не е флезнал в форма още - Румен Тинков
+7
 
 
Първи мач срещу най-добре балансирания и обигран отбор в БГ.Имаме нужда от СИГУРЕН вратар,втори ц.нападател,резервна опция за ляв бек.Халфове имаме достатъчно-въпрос на време е да се намери оптималния вариант.Шведа и Атанасов са добри попадения.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: