ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо инкасира поредна загуба в контролните срещи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:20 / 08.07.2011Коментари (42)7414
© Plovdiv24.bg
Локомотив инкасира нова загуба в контролните срещи. Този път възпитаниците на старши-треньора Драган Канатларовски отстъпиха с 1:2 от Монтана.

Единственото опасно положение през първата част се създаде пред вратата на Локо, когато играч на Монтана нанесе шут към вратата на пловдивчани, но вратарят Грабчев се намеси блестящо и успя да предотврати удара.

През втората част "черно-белите" взеха инициативата през първите минути, но до гол така и не достигнаха. Четвърт час преди края на срещата Монтана излезе напред в резултата с гол на Мичев. В ответната атака Локомотив възстанови равенството с гол на капитана Здравко Лазаров от дузпа. Минути преди края на срещата резервата на Локо Стоян Ставрев събори навлизащия нападател на Монтана Борис Кондев и реферът отсъди дузпа, след което показа и директен червен картон на стража. Зад топката застана Георгиев, който хладнокръвно реализира и оформи крайното 2:1 за Монтана.
Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А ние инкасирахме поредната печалба на над 2,5 гола в мача. Ставрев завинаги един от нас!
+2
 
 
ДОБРА ПРОВЕРКА СРЕЩУ СИЛЕН СЪПЕРНИК,ВСЕ ПАК ТОВА ИЗВЕСТНИЯ ОТБОР НА МОНТАНА!!!СЕГА ЕДНА ИСТИНА,НЯКОИ СЕ СЪРДЯТ ЧЕ НА ЮНОШИТЕ НЕ ИМ СЕ ДАВА ШАНС, ЕТО СЕГА ГО ИМАХА...ИЛИ ИСТИНАТА Е ДРУГА-МОЛЕТЕ СЕ ТОТОТО ДА СВЪРШИ С НАЧАЛОТО НА СЕЗОНА,ЗАЩОТО ИНАЧЕ ПАК ЩЕ ИМА НАРАНЕНИ ФЕНОВЕ!НЯКОИ ХОРА ЦЯЛА ГОДИНА СИ ЗАТВАРЯХА ОЧИТЕ ЗА ИСТИНАТА...ТАЗИ ГОДИНА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕКРАТИ!ЛОКО Е ФУТБОЛЕН ТИМ,А НЕ КЛОН НА СПОРТНИЯ ТОТАЛИЗАТОР!
0
 
 
Както казах, нека да се каляват юношите! Ето и състава Стартов състав: Грабчев (46') Марчев Рибарски Бисеров Йошев Ерош Щерев (46') Тодоров Коцев Садъков (52') Лазаров Резерви: . Ставрев (46') . Андреев (51') . В. Георгиев (58')
-2
 
 
абе вие жълти папагалчета онзи ден юношите на литекс като загряха с вас къде излезе ония "играч"-звездата нали много силни тва онова още първото полувреме контузил се бил а относно мача вече ни трябват и победи неможем само с проби и експериментални отбори завиждайте защото ние имаме отбор а вие сте сбирщина бивши и нереализирани футболистчета
+1
 
 
като чета колко "разбирачи" има и от жълтите и от нашите ме заболя главата,айде от жълтите всичко мога да очаквам но от локо фенове-започват да мислят точно като чорбата и говедата-победа на всяка цена,абе момчета вие май топка и пред блоковете не сте ритали. днес играем с шест момчета по на 17-18 години,цялата защита ни е от младоци и йошката който беше трагичен,нормално е да има грешки,но въпреки това ние пак бяхме по добрия отбор,просто испускаме,нали тези мачове са за това да се види кой става и кой не,какво искате да започне първенството и ако някой се контузи да се чудим какво ще правим ли. айде малко търпение
-2
 
 
Грабчев,Марчев,Рибарски,Бисеров,Йошев,Ерош,Щерев,Т
одоров,Коцев,Садъков,Лазаров.Като резерви в игра са влезли още Ставрев,Андреев,Георгиев.Уважаеми ботевисти,днес след тази загуба на Локомотив виждам,че доволно избивате комплекси и това никак не ме учудва това си е нормалното състояние на всеки ботевист.Само да ви напомня,че все пак това беше само един контролен мач и дано схващате разликата от контролен мач и официална среща където заряда е съвсем друг и се води борба за печелене на точки.Тук са важни съвсем други неща но за вас това не е важно единствено важното за вас е ,че Локото са загубили.Започнах със стартовият състав от въпросният мач хайде ако сте честни кажете колко от тези футболисти са ви познати и колко от тях са титуляри ако ви е трудно аз ще ви отговоря единствен твърд титуляр от тази експериментална единадесеторка е капитана Здравко Лазаров другите по опитни футболисти макар и не със сто процентов статут на твърди титуляри са Йордан Тодорв,Габор Ерош,Драги Коцев към тях може да се прибави и Ангел Йошев но той в момента дори не е сигурен като футболист на Локомотив в момента е в пробен период и старши треньора ще реши дали той да бъде привлечен отново в клуба.Изцяло ексериментална защита и млад вратар в лицето на Митко Грабчев.Изгледах целият запис от мача благодарение на един спортен сайт и мога да ви кажа че този състав се справи повече от успешно срещу титулярният състав на Монтана съставен от опитни български и чуждестранни футболисти. Така, че радвайте се то друго не ви и остава освен злобата и зависта,а скоро самите вие ще разберете колко много сте се заблуждавали.Нали знаете поговорката най добре се смее онзи който се смее последен.
+3
 
 
пичове от ботев сам но при вас нещо нещата куцат мразя софия повече от локо пловдив смешно е да те бият някви селски одборчета пак камоли и да сте играли със децата пак после бонев да вика пак купата е наша или европа идваме апетитат идва със яденето успех и мачкайте тапите шопи заради софия сам в германия и немога да гледам моя ботев
+2
 
 
Ония са толкова силни,защото ги подсили голямата "звезда" Мечеджиев,да му се не знае и бездомника...
+1
 
 
Това вече не е хубаво за отбор с претенции.
на 08.07.2011 г.
+2
 
 
Това е съдбата Ви казах Ви го преди няколко дена . Ще отидете в Б група и така спомнете си историята и начина по който останахте в групата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Неделев и Серкан в националния отбор, ето пълния списък на селекционера
Локо без Митко Илиев в Разград! БФС със солидна глоба за "черно-белите"
"Черно-бяла" гордост! Двама от Локо в младежкия национален отбор
Лудогорец пусна евтини билети за Локо, празнува с Борис Солтарийски шампионската титла
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: