ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
До 70 процента летни намаления в мол "Галерия Пловдив"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:30 / 11.07.2011Коментари (1)11104
Дамски потник за 5 лв., тениски и къси панталони по 10 лв. Не си мислите, че сте попаднали в Милано, Париж или Лондон по време на сезонните намаления в големите търговски центрове. Това са цените в момента на някои стоки, при това маркови, в мол "Галерия Пловдив". Непрекъснато българите, пътуващи в чужбина тръбят, че оттам си купуват дрехи и обувки в пъти по-евтини от магазините в България. Е, тези дни със сигурност се равнихме по европейците в това отношение.

До 70 процента стигнаха намаленията на летните колекции дрехи, обувки, чанти, аксесоари в най-големия търговско-развлекателен комплекс в Пловдив и Южна България. Шопингът тук е повече от приятен - на хладничко, без да ви прималява от юлската жега при обиколката на магазините. А и има детски център, където палавниците си играят, докато родителите пазаруват.

Преди да тръгнете за морето минете през мол "Галерия Пловдив", съветват вече направили го. Със сигурност ще намерете от джапанки и бански за плажа, до елегантни облекла за вечерите край вълните. При това един тоалет излиза не повече от 19 лв. Колкото и да не е за вярване точно до тази сума е дамската и мъжка конфекция, внос от Италия, в магазин "TUTO" /на втория етаж, точно срещу стената за катерене/. Дънките, например, от 57 вече са точно 19 лв. Същото важи и за ленените панталони, роклите, блузите, ризите, якетата, чантите и коланите, както и за дрехите за по-едри хора.

В съседния магазин на гръцката фирма "Grammy", която произвежда красиви детски дрехи за ежедневието и по-екстравагантни облекла за специални случаи, със сигурност ще откриете рядко срещани роклички и костюмчета за кръщенка и за шаферки. При това на шоково ниска цена за такава феерия - само 20 лв. Намалението в бутика е от 30 до 50 на сто.

Наполовина са паднали цените и на повечето стоки във фирмения магазин на един от най-известните и качествени турски брандове - "LC Waikiki" /на втория етаж/. Марката е създадена във Франция, но се налага в целия свят след купуването и от турския концерн Taha Tekstil Tema Group. В мол "Галерия Пловдив", върху 1 500 кв. м са отделени 3 сектора - детски, дамски и мъжки. Тук цялото семейство може да се облече от краката до главата при това във какъвто стил предпочита - спортен, ежедневен или елегантен. С 50-процентното намаление мъжките тениски са 10 лв., ризите - 18 лв., панталонки за плаж - 13 лв., дънките - 23 лв. Сходни са цените и за дамите. До 10 лв. могат да се купят всякакви детски артикули - блузки, тениски, панталонки. Точно 12.90 лв. са кецовете за всички възрасти.

9.99 лв. сочат повечето етикети в "Principe". Цената се отнася за къси панталонки, дамски ризи, тениски, с 5 лв. по-евтини са летните потници. Италианската марка за спортно-елегантни мъжки и дамски облекла е обявила най-голямото намаление в мола - 70 на сто. С него мъжките ризи, бермуди, дори шушляковите якета за прохладните летни вечери струват 19 лв.

"TEODOR" е територия, запазена само за мъже. Качествените луксозни облекла на известната българска марка в момента са до 40% намалени. Летни ризи и фанелки излизат само десетачка, ленените панталони са по 16 лв. Елегантните костюми също са с по-ниски цени.

Продукцията на лидера на спортни стоки в света "ADIDAS" /на 2-ия етаж в мола/ е с частично намаление до 25%. 21 лв. са някои модели дамски тениски, професионалните за тенис са 83 лв., бебешки спортен комплект излиза 33 лв. Има мъжки маратонки за 67 лв. и дамски за 78 лв.

До 50% намаление е изписано на витрините на магазина на оригиналната калифорнийска сърф, сноу и лайфстайл марка "O'NEILL" /разположен на 3-ия етаж/. Ниските цени са валидни и за последната лятна колекция - от джапанките до специалните ликра-блузи за водни спортове. Хитът на лятото при мъжете - борд шорти от материя, която не се мокри, сега струват от 57 до 120 лв., бързосъхнещите шорти, използвани масово вместо бански, са от 35 до 95 лв. Намалението смъкна цените на дамските бански до 38 лв., които се продават в екстра - специален найлонов плик, за да не мокрят чантата след плажа.

Спортните артикули в "Maze" са с различно намаление - до 40 на сто. Тук купувачите могат да открият стоки на "Maze", "Rip Curl", "Vans", "Gravis", "Billabond", "Animal", "Volcom". Драстично са поевтинели марковите джапанки - някои модели са на цена 15 лв., има и дънки за 43 лв.

Наполовина по-евтина е част от пролетно-лятната колекция в "Bulldozer". Само 14 лв. са чехлите и сандалите, а цените на маратонките започват от 26 лв., цял спортен екип сега е 35 лв. Моделите на американския бранд "BK" са намалени с 30%, и затова 19 лв. струват тениските. За 7 лв. могат да се купят сандали в представителния магазин за спортни облекла и аксесоари "Diamond". Мъжките варианти от естествена кожа са 19.60 лв. Освен нови колекции в "Diamond" продават и outlet стоки.

25 процента по-малко излизат мъжките костюми в "Polo Garage - Moda Di Centone". Най-търсени са моделите с покритие от наноматерия, които не се гладят и мачкат. Бизнесмените по целия свят предпочитат именно тези елегантни практични предложения. В бутика продават и ленени варианти, както и поотделно сако и панталони. 25 на сто е паднала цената и на "екзотичните" якета от естествена кожа - от пони, зебра, норка, чинчила.
Лятна ликвидация са обявили в "Abbraccio". Дрехи, чанти, колани и бижута започват от 9.99 лв.

ПАНТОФКИТЕ НА ПЕПЕЛЯШКА

Хитът на това лято - силиконови джапанки и пантофки, струват само 20 лв. в "Rivas" /на 3-ия етаж/. В бутика предлагат български, турски и италиански изделия за краката, както и чанти с до 50 на сто по-ниски цени. Момичетата, които подражават на попфолк звездите, могат да си купят обувки с висок ток и платформа за 30 лв., от тази цена започват и елегантните сандали за различните празнични случаи.

От 20 юли с до 30 процента ще бъдат намалени летните дамски и мъжки модели в представителния магазин на италианския бранд "Roberto Zago".

Във "Foot comfort" - мястото, където всеки може да си купи удобните анатомични и ортопедични обувки и стелки на лидерите "Scholl", "Clarks" и "Gabor", както козметика за поддържане на краката и обувките, и чорапи и чорапогащници с компресия за разширени вени, етикетите сочат от 30 до 50 на сто по-малки суми.
Единствено тук правят веднъж в месеца компютърна диагностика на ходилото, консултации за плоскостъпие. Срещу 10 лв. специалист терапевт определя дали вие или детето ви има нужда от специални стелки и обувки.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Успял мъж е този, който може да задоволи всички желания на една жена. Успяла жена е тази, която може да си намери такъв мъж.- Жан-Жак Русо
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: