ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Компанията "Сваровски" е искала да строи завод в Пловдив, нямаме свободни терени
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:55 / 18.07.2011Коментари (56)10376
©
Директор от компанията "Сваровски" е водил разговори с управата на Пловдив за изграждане на завод за производство на камъни.

Това съобщи кметът Славчо Атанасов. По този начин той разкри кой е "тайнственият" инвеститор, който е възнамерявал да стъпи в Града под тепетата.

Преговорите не са имали успешен финал, тъй като общината не разполага със свободни терени с такава площ, поясни още кметът.

Източник: радио Пловдив








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много ясно, че няма да има те като са искали огромен терен а почти всичко общинско е превърнато още от преди години на частно как да намерят !!!
0
 
 
Ей ама никой се не замисли абе аджаба какво ли са искали тия че така да ги върне кмета. Само дай ни на нас българите да плюем. Най добрите сме просто. Ми чи те и ивиен са външни инвеститори бе ... що не ревахте когато приватизираха електроразпределителното дружество а? Ми сега ревете от скъпия ток нали ... още по скъп да стане ... по левче да стане ... докато има баламурници в България.
0
 
 
разбира се...ако е нещо което има шанс да помогне на икономиката и да предостави работа за хората, няма да се осъществи! срам...
0
 
 
явно преводача е бил слаб и не е обяснил как се купуват терени у нас, особено за чужди инвестиции....на когото трябва и колкото трябва..да се плати
0
 
 
Как е възможно да няма свободни терени, при положение че само аз се сещам за поне 10 места, без да се замислям (няма да ги изброявам) :)
0
 
 
Потресен съм . По принцип харесвам управлението на града в някой области , но това е потресаващо , този западнал град без никакво производство да пъди такива инвеститори, срам срам .. как може кмета да се дъни и изобщо да го съобщава този факт не знам. Има места да построят още 10 завода като този ...
0
 
 
А в ж.к. Тракия има толкова пустеещи площи обрасли с треволяци и никой не се грижи за тях. Вместо да се употребят тези площи и да се създадът нови работни места за пловдивчани, може да е по-добре да пустеят и да има безработица..... каква ирония и кой да помисли за хората кметовете яжно мислят само за себе си:(((!
0
 
 
Как може управляващите да обърнат гръб на инвеститор от световна класа??? Решението I'm няма никакво логично обяснение освен фактат че са го взели на инат. Като откажат на Сваровски това няма да ги направи по-богати, само ще загубят доверието на хората които са гласували за тях...
0
 
 
Много лесно може да се реши проблема с имането/нямането на свободни терени - въвеждането на данък върху неизползваемата земя много бързо ще отрезви всички,които си мислят,че декар с бурени в някое близко до Пловдив село струва колкото апартамент в града...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждането на АМ "Тракия"
Политическо противоборство в САЩ
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: