ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо недоволен от лагера в Австрия, обмисля завръщане в България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:16 / 21.07.2011Коментари (87)8845
© Plovdiv24.bg
Спортно-техническият директор на Локомотив Бранко Милованович обяви днес, че клубното ръководство е крайно недоволно от организацията в Австрия, заради която всички предварително обявени контролни срещи в последствие бяха променени.

"Условията в хотела и терените са отлични, но сме разочаровани от начина, по който настъпват промени на планираните в мачове в последния момент. Нито един от предварително заявените съперници не е актуален, променят ни дните и часовете. Това за нас е несериозно." коментира сръбският шеф от Лаута.

В тази връзка днес следобед целият щаб в Локомотив се събра да обсъди вариант, в който лагерът в Австрия да бъде преждевременно прекъснат. В следващите няколко часа тежкото решение ще взима собственикът Константин Динев, който има желание отборът му да завърши подготовката си в Банско. Обсъждат се варианти за дни и безболезнени за отбора средства за прибиране към България.

"Доволен съм от качествата на Еспиноза, но в последните два мача и той не беше убедителен. Все още не сме решили дали ще го привлечем в отбора." каза още Милованович.

Източник: lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Образцови коментари, ясно показващи културата и умствения багаж на лумпените и от двата отбора. Продължавайте все така да развеселявате другите читатели- аз лично доста се посмях тази сутрин, след като прочетох около 70-те коментара долу. :)))) П.С. Къде ще гостуваме на Лудогорец- има ли яснота?
на 22.07.2011 г.
-4
 
 
Яко комплескирана сган в жълто!
-5
 
 
Малееее,колко жълт боклук се е събрал тук.защо все Локото са ви в акъла?Вие отборче нямате ли си?
+4
 
 
мача с Волфсбург аматьори не го пуснаха в Азиатските къщи и някой фактори са бесни, няма избиване тази подготовка, по-добре на комплекс Пири, там поне мачовете с банско, славия и морето ги имаше за залагане :)
0
 
 
тото динев е бесен заради тази новина: "Да манипулираш крайния резултат на мачове вече е престъпление и в България. Днес Народното събрание прие на второ четене промени в Наказателния кодекс, които най-после криминализираха това деяние." секват му доходите и мисли освен да зареже лагера в австрия, да зареже и ромите от лайнута
+3
 
 
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой? жокер №1 - След 75 години съществуване, разбра кога е създаден. жокер №2 - Не е печелил промоция за А група, но играе в нея. жокер №3 - Единствен в света с родословно дърво.
+10
 
 
цирка е пълен.....ми отменят мачовете защото като проверят в интернет , те мислят че са измамени с кои да играят - със ,,спортклуб,,1926 с ,,локомотив,,1936 с ,,левски,,кн с ,,велбъжд,,кн или с измисления с интернет история ,,локомотив,,1926
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
на 21.07.2011 г.
+7
 
 
Ми много ясно ,че се връщат!Нали имат мач за Супер Купата с Литекс.Бате Зуме пак е предрекал,че Локум ще господства над цялата Вселена!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Сезонът за Локо приключи, оставащите мачове ще са само за престиж
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Бомба със закъснител! Пратиха Железов на дербито Локо - Левски
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: