ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (20) | Вчера (19)
Представиха пред пловдивчани проекта за градския стадион
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:36 / 26.07.2011Коментари (67)13630
На днешната пресконференция, която се състоя в Новотел Пловдив беше представен проекта за стадион "Пловдив", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

На срещата присъстваха Розалин Петков - зам. обл. представител на Пловдив, Румен Русев - гл. арх. на Пловдив, Илко Илиев - председател на общинския съвет на Пловдив, Славчо Атанасов - кмет на Пловдив, Георги Титюков - зам. кмет на младееща и спорта на град Пловдив, Христо Стоичков и испанските инвеститори.

Разработените проекти на испански експерти от архитектурно бюро "ГРАС" представляват нова концепция за развитие както на спортните дейности на стадионите, така и на търговски обекти около тях, които ще се функционират 365 дни в годината. Според проекта на частните инвеститори, ако спортното съоръжение в Пловдив бъде ремонтирано, то ще носи името Арена "Олимпийски съкровища".

Разгледайте снимките от галерията за презентацията на стадион "Пловдив"!

Още по темата: общо новини по темата: 205
14.12.2023
20.11.2023
20.06.2023
20.09.2022
14.09.2022
20.01.2022
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сега да бутнем този, не че се използва, а 2124 ще си имаме нов. Мислите , че ще е по рано - добре. Не се ли радвате пра-пра-пра внуците ни да се наслаждават на това съображение. п.с. Чест и уважение към г-н Стойчков, ама освен че е бил БОГ във фудбола, друго нищо май не му се отдава .......
+1
 
 
Гавра ама очаквана. На село имаме по-голям стадион това си е направо смешна работа
0
 
 
Ако се премахне пистата и се вдигне капацитета до 40 000 поне, ще е добре, но това няма да е стадион с мол, а мол който си има и стадион! Какво пречи общината да даде друг терен в града, в който да се изградят моловете?
+3
 
 
"Испанският"прект предвижда събарянето му и построяване на нов за 25 000 само за футбол, както и ликвидация на прилежащите терени за лека атлетика.Както и на прилежащия спортен комплекс на автономния ВИХВП-покрит басейн и зали, и построяване на търговски център и хотелска и жилищна част."... Да ни е честит новият мол!! Чао Гребна...!
0
 
 
то тва цялата гребна заема бати стадиона
-2
 
 
Това е идеен проект. Всички параметри могат да се променят. Аз мисля че инвеститорите ни офертираха 25,000 стадион просто защото това е най-изгодното за тях. Така стадиона ще струва по-малко и ще е доста пълен, дори и при по-високи цени на билетите. Ако общината участва с по-голяма вноска предполагам ще се навият и на 45 000 стадион. Освен това хубавото е че ще направят не само стадиона а цял спортен комплекс. Мисля че с испанските инвенститори може да се постигне нещо. Славчо трябва да седне с тях и да се договорят. Терена може да се използва като вноската на общината. Другата опция е да се чакат пари от държавата. Мисля на всички ни е ясно че ще се чака дълго. Дори и ремонт на сегашния стадион с 20-тина милиона ще отнеме години. Ето парите от боклука колко години вече се влачат? А тези смешници от "Консорциум Пловдив", които спечелиха без банкови гаранции и без проект изобщо да не ви притесняват. Те така или иначе нищо не са подписали.
+4
 
 
Знаете ли каква площ заема едно футболно игрище? Около 7000 кв.м. Този проект има 135000 кв.м. търговски, офис и ресторантски площи. Защо не наречем нещата с истинските им имена. Това не е замислено да бъде стадион с МОЛ, а МОЛ със стадион. ОК така да бъде, да го направят, но някъде на къра или скрабта която ще излезе от запустелия мастодонт е прекалено апетитна?
+3
 
 
Какво стана с Консорциум " Пловдив " ? Кой ще им изплати неустоиката , ако се даде стадиона на испанците ? И за какво ни е такова малко стадионче ? Целия комлекс е уникален : стадион пригоден за всички видове спорт и гребна база , тенис игрища , зали за какво ли още не , друг като него НЯМА . Ако и Сега си замълчим направо да ни трият от картата . А сме най-древния град в Европа .
0
 
 
Като увеличат капацитета на стадиона нека действат ! По-добре да се прави нещо, което има 200 милиона Евро гаранция, отколкото да слушаме само обещанията на герговата прислуга...визирам, Главчо и Чомаков...
+2
 
 
заслужаваме си орисията. заслужаваме си управниците. жалко че няма олимпийска дисциплина по мрънкане щяхме да бъдем винаги номер1 . какво ви става бе хора това е реална инвестиция в замиращият ни икономически град. за спорт и бази няма да коментирам.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Малки "канарчета" се снимаха с Тошко Неделев, спечелиха турнир в Разград
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Пловдив домакин на турнир от държавното по волейбол до 20 години
Карагарен свири на Локо, пловдивчанин от Първа лига на Несебър
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: