ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо отстъпи от шампиона на Малта
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:38 / 26.07.2011Коментари (64)9552
© Plovdiv24.bg
Локомотив отстъпи от шампиона на Малта Слиема Уондърърс с минималното 0:1. Срещата се игра на комплекс "Пири" в Банско.

През първата част головите положения пред двете врати се брояха на пръсти. Единственото по опасно положения за Локомотив през първите 45 минути се създаде, след изпълнение на корнер от Сержиньо, който центрира остро в пеналта на Слиема, но удара с глава на Пламен Крачунов бе избит от стража на Уондърърс.

През втората част пловдивчани започнаха вихрено срещата. Базил де Карвольо отправи силен удар от границата на наказателното поле, но топката мина страни от вратата. В средата на втората част Слиема Уондърърс откри резултата. Нападателят на чехите се пребори за една топка с Борис Бисеров, след което е спечели и отбеляза. След гола Локо се втурна изцяло в предни позиции. В 80-ата минута Карвальо засече едно центриране с глава, но ударът му отново не намери рамката на вратата. 

В края мача капитана Здравко Лазаров проби отдясно, центрира остро, но вратаря на Слиема се намеси отново блестящо и предотврати сигурен гол. В даденото от съдията продължение Базил дьо Карвальо профука най-чистото положение, след като бе изведен сам срещу вратаря на Уондърърс от Даксон, но удара му бе избит от стража.

Следващата контрола на Локомотив е в сряда от 18 часа отново на комплекс "Пири" в Банско.

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какво толкоз е станало?Въздуха беше сух,за това.Е сега ще видите с гранда Банско какво ще стане,тъкмо въздуха днес добър.Нещастници.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+14
 
 
Наистина неприятна загуба, но по-добре сега, отколкото в първенството. Надявам се нещата при вас да се оправят. Все пак Пловдив е над-всичко за мен лично.
+3
 
 
От време на време вратарят на Малтийските аматьори напускал вратата да ходи да бърка манджата.Всички са професионални готвачи,капитанът им е главен готвач.
+1
 
 
Незабравяйте ,че НИЕ СМЕ ЛОКОМОТИВ !!! Горе главата и ВИНАГИ С ОТБОРА !!! Където и да идем .. !
+3
 
 
Здравейте, Пловдивчани.Изгледах контролата на Локомотив Пд срещу шампиона на Малта - ми кво да Ви кажа, майна...отбора ни може да се опише само с две простички думи - пълен та*ак.Може някой да ми се обиди или ядоса, но ако питате мен всички футболисти без изкщлючение заслужават един кол по врата.Ще се обоснова разбира се защо - нашите играха мач асъл като тренировка, като контролка, без мисъл да се вложат сериозно в мача.Какво като мачът с малтийците е просто поредната контрола...откъде накъде ще играят мача с тренировъчен манталитет.Левски, ЦСКА и Литекс защо дори и в контролите скачат на кръв? Ето затова Левски, ЦСКА и Литекс са водещи отбори, а ние средняшки тим - разликата е в манталитета. Ни Даксон, ни Даксоновица ще ни оправи, ако първо не си оправят нашите футболисти главите.Докато манталитета ни е на провинциален тим и Роналдиньо да гради атаките на Локомотив - нищо съществено няма да постигнем в първенството.Ние си спомням, че се смеехме на жълтите, когато искаха да си стрижат футболистите нула номер и искаха да ги шамарят.Ами прави са да Ви кажа - никой няма право да се подиграва с фланелката на отбора, който му дава хляба в ръцете, без значение дали е чужденец или българин и дали е звездата на отбора.Що не си позволят играчите на Левски, ЦСКА или Литекс да подхождат толкова равнодушно и безнаказано - щото при първите два отбора феновете не си поплюват.Ей затова тези отбори ще бъдат големи - щото единствената им мисъл в главата е - победа.Ще дойде някаква отборче от страна, която е голяма, колкото една човешка длан и ще те направи разноглед...а сиктир бе...Нашите се опитват да имитират Барселона, ама се получава едно бледо и смешно копие...дори думата копие в случая стои много тежко.Виждате при една добре организирана защита, как нападателите ни се оплитат като пате в калчища.В средата пък никаква мисъл и идея от халфовете ни.Защитата и тя играе, като някой дето не го слуша главата-всички сте виждали луд човек нали - главата му мисли едно, ама тялото прави съвсем друго.Ето такава ни е играта.Баси да си бяхме взели Херо 100 пъти по-добре, отколкото този македонец.Чувствам как по средата на първенството, когато отново ще сме загубили всякакви шансове за първата тройка, как пак ще дирим треньор.Прощавайте, момчета, ама съм много ядосан, майна.
+8
 
 
Тази година ще сте след берое и черно море.
+15
 
 
Как може да паднете от тея бе майна? Даже и мен ме е яд честно...
+13
 
 
Един свястен треньор може да научи повече от загубите отколкото от спечелените мачове. Така че мисля че трябва да му дадете шанс да се докаже. Айде късмет и догодина дерби ;-)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Бомба със закъснител! Пратиха Железов на дербито Локо - Левски
Дубълът на Локо домакинства днес на стадион "Пловдив", входът е свободен
Локо пусна комбинирани билети за дербитата срещу Левски и ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: