ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с минимална победа при представянето си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:50 / 05.08.2011Коментари (64)19418
Ботев положи доста усилия срещу Несебър, но все пак го победи с минималното 1:0 при представянето си на отбора пред феновете, на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. 

Николай Манчев застраши първи вратата на Несебър, отправяйки силен удар от границата на наказателното поле, но стража на гостите Граматиков се намеси блестящо и изби топката. Минути по-късно Петър Атанасов нахлу от ляво, преодоля двама бранители на Несебър, подаде на Тодор Неделев в пеналта, но ударът на младокът бе спасен от стража на "делфините". В края на полувреме десният краен бранител на "канарчетата" Емил Аргиров имаше също шанс за гол, но отново Граматиков показа своята класа и предотврати сигурно попадение. 

През втората част в игра за Ботев се появи ветерана Александър Александров, който раздвижи играта в центъра на терена. В 60-ата минута именно той бе много близо до отбелязването но гол, след като отправи силен удар по земя от около 25-30 метра, но топката мина на сантиметри от страничната греда. Десет минути преди края на срещата Ботев откри резултата. Александър Александров центрира от ляво, след което влезлият само преди минута играч на Несебър Цветелин Радев засече коженото кълбо и си вкара нелеп автогол, който се оказа и победен за "канарчетата".

Това бе и последната проверка на Ботев преди старта на Източната "Б" група, който стартира само след седмица, а "жълто черните" започват с гостуване на Добуджа в Добрич.
Още по темата: общо новини по темата: 86
06.09.2011
01.09.2011
30.08.2011
09.08.2011
05.08.2011
05.08.2011
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Записвайте се за автобусната екскурзия, канари! Аз се записах в магазина на Колежа, втори съм в списъка. Напред към Добрич! Който е бил по-подготвен, той ще жъне победите. Нашите са победители по натоварванията на тренировките, а с такава подготовка и с ботевския манталитет на победители ще бием наред! Вярвам в нашите момчета! Ай, канарииии!!!
+13
 
 
Бат Сашо още от мача с Банско такива пасове пускаше наистина страшно раздвижва играта , прекрасен подлед има !!! Браво на треньорският щаб личи си че в подготовката се е хвърлоло доста пот! :) УСПЕХ МОМЧЕТА ЗНАЯ ЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ ЛЕСНО, НО НИЕ СМЕ С ВАС !!! 1912/2012 100 years glory
+10
 
 
браво на момчетата,Сашо най-добър!само БОТЕВ!!!
+1
 
 
Колеги, този отбор, който ни представиха в Петък, не е онзи отбор, който бих искал да виждам. Такъв отбор не може да ме радва, такъв футбол - още по-малко. Възможно е да са били уморени или угнетени или да са ги болели зъбите, ушите, задника, далака, ума и пилешките сърца, дробчета и воденички. Не знам как някои намират повод за оптимизъм, за мен това беше най-обикновено слабо представяне. О.К. - изключваме борбата за първа топка, ако са тренирали сутринта. Но не видях стил на игра, облик на отбора, отиграни до перфектност разигравания. Не видях добро изнасяне на топката, добри центрирания, добри индивидуални отигравания, нито пък смазваща преса. Не можаха да си подадат повече от 10 пъти топката, без да я загубят. За цял мач имахме две-три интересни и остри атаки. За сметка на това толкова много грешни отигравания, а двамата централни защитници направиха ужасно груба грешка в средата на първото полувреме и реално един от тях можеше вместо жълт да получи и червен картон. Победихме с много голям късмет и може би малко съдийска аванта. Футбола, който видях, беше посредствен. ДАНО наистина това да е само непонятна за мен част от подготовката.
+10
 
 
Някак си мудно и без живец сякаш играхме. Не ми хареса мача, но имахме някои добри положения. На стадиона обявиха Васко за голмайстор.
+5
 
 
Да си дам и аз прогнозата: есенен първенец - Ботев с 4-5 точки преднина пред втория!
+3
 
 
Жалката картинка от БГ футбола!Аз съм ботевист,гледащ реално на ситуацията в момента.Ботев с подобна игра скоро няма да види А група и особенно с този бездушен капитан!А относно жалките комплексарчета в черно и бяло,така наречените буфери,които злорадстват и не са спирали да го правят откакто са родени искам да им кажа,че още от първия кръг ще им се случи случка!Ще хапнат доста рязан салам!
+2
 
 
Дано Хубчев е наясно с наи-доброто , което трябва да започва мачовете.Много въртене на играчи на постове не ми се нрави.не може шведа или животното да ги мъчи леви бекове и като направят пробив , да си нагласят топката на десния крак и тогава да центрират,това днеска го направиха няколко пъти и така се губеше бързото и остро центриране. според мен идеалият човек за този пост е гуджев -безкомпромесен, бърз и техничен. също двата вътрешни халфа трябва да бъдат разиграващи, а не единия дефанзивен като божков днеска например, манчев с кривия , лимона или митко байрев е идеалният вариант.
+9
 
 
отбора е готов и нямам абсолютно никакви притеснения.връзвам бас по 1 каса бира,че ще завършим първенството с над 10 точки пред втория:)
-20
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: