ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Седем са новите спирки в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:41 / 09.08.2011Коментари (21)7772
© Plovdiv24.bg
Plovdiv24.bg реши да провери в какво състояние са новите заслони в Пловдив и колко на брой са поставени досега.

"До момента сме монтирали 7 от новите спирки в града, 3 от тях са разположени по бул. "България" и 4-ри са в район "Централен". От тук нататък, предстои ремонтирането на съществуващите такива, а на по-късен етап ще поставим и новите", съобщи за репортера ни главният секретар на Община Пловдив Борислав Инчев.

Вижте как изглежда новата спирка, разположена на кръстовището на бул."България" и ул."Победа", от южната страна на платното.

Припомняме, че това е първият заслон в рамките на концесията за спирките на градския транспорт в Пловдив и беше монтиран на на 22.06.2011г.
Кметът Славчо Атанасов и главният секретар на Общината Борислав Инчев инспектираха тогава на място монтажът на първата нова спирка от прословутата концесия, която самият Атанасов нарече "юридически урод". Градоначалникът припомни, че казусът с нея един от най-тежките проблеми, които той е наследил от предишното управление на града и ако той не беше намерил решение за реализация на концесията, Общината е била поставена под угрозата да заплати 7 млн.лв. неустойки.

Фирмата изпълнител на проекта е "Сити Строй"92. Цената на един нов заслон е 7200 лв. Гаранцията на металната част е 60 месеца, а покривите и страните на новите спирки, са изработени от специално стъкло.

"До края на този мандат, Пловдив ще има общо 40 нови спирки, като засега, на първите 7 от тях ще монтираме туристически информационни табла, в които ще бъдат включени всички туристически атракции и забележителности на града", допълни тогава Инчев.



Още по темата: общо новини по темата: 229
29.01.2024 »
27.05.2023 »
23.05.2023 »
15.05.2023 »
24.04.2023 »
28.02.2023 »
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А кога ще сложат табели които да показват разписанието на автобусите, както и целият маршрут на автобуса. А не човек да се чуди "тоя номер автобус върши ли ми работа"
0
 
 
а преди няколко дни имаше статия пак за спирките-за това как вече са надраскани и облепени с обяви и некролози. Един служител вдигал рамена и твърдял, че няма какво да се направи. Е, преди няколко дни бях в Хасково и там спирките са стари, но реновирани.На всяка от тях имаше надпис, че лепенето на каквото и да е било се наказва с 500лв глоба. Бяха чисти...
+3
 
 
на една от спирките на бул. България пейките вече са почнали да ръждясват! за какво кавество говорим!Хората дори и да не са наясно с общинските дела, не са прости, а виждат далаверата...стига слафчо и долев са се тупали по гърдите какво са направили, направили сте един резил, тъпаци!
+3
 
 
Кой одобри тоя проект за спирки? Съд за Славчо и компания! Да ги платят те - и да си ги носят у тях! Стига разхищение с нашите пари! Няма ли да се самосезира прокуратурата?
+2
 
 
Интересно защо в район "Централен" на улица "Копрившица" е монтирана спирка на предпоследната спирка по лините 5 и 22, а на спирки, където постояно чакат пътници не се монтира въпросната конструкция на спирката????? Или наистина това е поредният предизборен фарс на настояшия г-н Кмет?
+6
 
 
това спирки ли са бе хора, дали този които ги е измислил е чакал някога автобус в дъжда или във ветровит ден.нека да опита и пак ще си говорим
+3
 
 
Не разбирам защо постоянно се правят конкурси за спирки.Все някой ги пе4ели за по 300 хил лева, прави 7 спирки и дотам. Сега ще има нови проекти,през седмица чета статии за тези спирки.ЯВНО си е голяма далавера да правиш спирки в Пловдив защото постоянно въртят пари с тях.. Нямма думи да му свършва мандата на тоя селски келеш и да земи да се гръмне с неговите налудничеви ''идеи'' . един тъп селянин няма кво да измисли за град,който претендира да е европейски.
+5
 
 
искам да допълня че едновремешните спирки са 10000 пъти по добри
+2
 
 
тия спирки са гола вода модерни а неудобни първо че са за 3 човека второ че като завали дъжда ще е право във хората нито завид нито сушина се пак България и някой млю трябва да земи някой лев от тая работа
+13
 
 
В коя държава е новина поставянето на спирка? В България.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: