ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
32-годишна жена почина, след като бе блъсната от автомобил тази сутрин на пътя между селата Рогош и Скутаре
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:02 / 14.08.2011Коментари (18)16751
© Plovdiv24.bg
32-годишна жена почина, след като бе блъсната от автомобил тази сутрин на пътя между селата Рогош и Скутаре, съобщи Анелия Влахчинова от пресцентъра на Областната дирекция на МВР-Пловдив. По първоначални данни пътното произшествие е станало към 7 часа и 58 минути, когато младеж на 20-години, които управлявал автомобил "Фиат Пунто" е блъснал жената, която е карала велосипед. След инцидента велосипедистката е откарана в болница, но е починала. Все още се изясняват причините за тежката катастрофа.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Малко Роми да има които бачкат и ние ще ги избием. Следващия път може да е и някой от нас . Това което написал съфорумеца под че колата е била спряла много далече обяснява всичко. Дори и причината да била дупка през нея се минава с пална газ има ли други участници в движението наоколо , не се криволичи по пътя !!!!! Баща ми така ме научи !
+5
 
 
ИМА ЕДНА СЕНТЕНЦИЯ КОЯТО ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА И ПОВТАРЯНА ОТ ЕДИН ИНСТРУКТОР:"ПАЗИ КОЛЕЗДАЧА" ---ШЕГИЧКА НО МНОГО ВЯРНА.....ЖАЛКО ЗА ЖЕНАТА, А И ШОФЬОРЧЕТО ЩЕ СТРАДА ДОСТА...МИГ НЕВНИМАНИЕ И ЖИВОТА ТИ СЕ ПРЕОБРЪЩА....БЪДЕТЕ КОНЦЕНТРИРАНИ НА ПЪТЯ И СПАЗВАЙТЕ ОГРАНИЧЕНИЯТА...НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДЯВОЛИТЕ ДА ВИ ВЛЯЗАТ В ГЛАВАТА....ЖАЛКО ,НЯМА КОЙ ДА ВЪРНЕ МАЙКАТА....СЪПРУГАТА....ДЪЩЕРЯТА НА ТЕЗИ ХОРА, КОИТО ТАЗИ СУТРИН СА Я ЗАГУБИЛИ.
0
 
 
Ние всички сме виновни като цяло. Изпуснахме младежта, които сега като седнат зад волана се правят на Шумахер! Към това да добавим и липсата им на мозък, че има и други участници в движението по пътищата - на каруци, велосипеди и дори тук таме и пешеходци! Сега това хайванче да си го осъдят и да му друснат поне 15 години в затвора!
+2
 
 
Какво има се изяснява.млад софьор не е осигурил страничната дистанция на велосипедиста
+9
 
 
Не искам да защитавам никого, но всички сме участници в движението, и шофьорите, и пешеходците и велосипедистите.Правилника за движение трябва да важи за ВСИЧКИ!Никой не е застрахован от подобно ужасно ПТП.На мен лично ми се е случвало по пътя за Пещера в завой да налетя на двама колоездачи, които бяха спряли в завоя един до друг и единият си оправяше педала.(нямат ли чувство за самосъхранение?!?)Само бързата ми реакция ме спаси да не ги блъсна.Не може всеки да се движи навсякъде без да спазва правилата за движение.Друг е въпросът, че държавата спешно трябва да построи велоалеи покрай основните шосета, по които има засилен трафик на велосипедисти.Пътищата са обрасли с храсталаци и хората няма къде да се движат освен по шосето, което е много опасно.
-1
 
 
Доста хора се качват в БМВ за 3000лв И почват избиват комплекси.
+7
 
 
Докога ще продължава това безумие по пътищата на България....Не мога да разбера хората толкова ли са безотговорни или всеки си мисли,че на точно на него няма да се случи ....Никой не е застрахован от катастрофа....било то като шофьор или пътник.....или както в случая велосипедист, или пешеходец....Но защо ли си мисля,че нещо май сме му изгубили края....възпитанието и най-елементарна култура явно липсва на много от нас....Защото когато човек,шофира той носи отговорност за живота на другите хора.....иначе с неговия собствен може да разполага,както намери за добре!Колко невинни човешки жертви дадохме по тези пътища...Докога!?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Презастрояването на Пловдив
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: