ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Хубчев с едночасов разговор с футболистите след 1:1 със Спартак Вн
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:45 / 22.08.2011Коментари (30)5622
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Ботев Петър Хубчев проведе едночасов разговор с футболистите след злополучното 1:1 срещу Спартак (Вн). След ремито срещу варненци специалистът запазил спокойствие и не е повишил тон в съблекалнята, а е споделил мнението си с играчите за това къде вижда проблемите на отбора. Наставникът на "жълто-черните" сподели на брифинга след първото домакинство на "канарчетата", че той е човекът, когото най-много го боли за пропуснатите три точки срещу варненци.

"Наистина имахме дълъг разговор с футболистите в съблекалнята. Но разговор. Не съм доволен нито от резултата, нито от играта. Показахме хубави неща първите 20 минути и последните 30. Смятам, че младостта на Ботев е предимство. Но както казах, в Източна "Б" група ще бъде война, тъй като поне седем отбора ще се опитат да спечелят промоция за елита", каза Петър Хубчев.

Старши треньорът допълни, че футболистите му не могат да бъдат на друго ниво освен постоянно да са стимулирани в желанието им да играят футбол.

"Какво значи да вдигнем отбора за следващия мач срещу Сливен. Ботев няма нужда от вдигане. Тази дума аз не я разбирам, както и думата, че сме подценили Спартак (Вн). Продължаваме да работим", завърши наставникът.


Източник: в. "Меридиан Мач"
Още по темата: общо новини по темата: 8
22.08.2011
20.08.2011
20.08.2011
19.08.2011
19.08.2011
18.08.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Мислех да се сдържа до мача със Сливен щото не съм безпристрастен и още отначало казах, че ако мен ме питаха Хубчев не би ни бил треньор. Но тъй като не ме питат поне един полусезон след като е нашия треньор съм зад него. Това обаче което ме притеснява и тогава и сега най-много е че не не му позвалиха да направи той селекцията. И той се е съгласил. Това един уважаващ себе си специалист не би направил.
-3
 
 
не 1 4асов разговор и 11 4аса да им говори нищо няма да постигне Хуб4ев това все пак е Б група не е за аматьори а за професионални футболисти не 4итаци от сопотъ
+1
 
 
Топло, ама- и за двата отбора. В Сливен ясно ще си проличи на какво ниво сме! Сега, след тия два мача -само гадаем...
+3
 
 
защо не правят мачовете на осветление в тези жеги?стоят само да хващат прах тези лампи!
+8
 
 
трябваше от 21ч да се играе - в тая жега е мноо зле
+6
 
 
Мислите ли , че ако мача се играеше от 20.00 ч. щеше да завърши така?Чакам с нетърпение проекта на стадиона и дано по-бързо започне ремонта.
+9
 
 
ами срещу сливен ще си проличи отборли сме или не случаен ли беше Х със варна или не дано да бъркам и да победим
+13
 
 
Мен лично ме е много яд, не от равния, а от това че изпуснахме спечелен мач. Тоест, надиграхме ги, диктувахме нещата на терена и в един момент се поведохме по тяхното преспивно темпо. И след гола се втурнахме , но без успех. Дано да неповтаряме повече тази грешка.
+14
 
 
Трябваше да решим мача още първото полувреме с втори гол т.е. повече концентрация в завършващата фаза и играта да е като през последните 30 минути на мача - натикахме Спартак в тяхната половина и не знам как не падна втори гол. Идвам в Сливен, че нямам търпение да ги гледам на живо, а в успеха съм сигурен!
+17
 
 
Изграждането на боеспособен отбор е дълъг процес.Ние сме още в началото.Донякъде се радвам на загубените от Спартак Вн точки,защото се надявам да подействат отрезвяващо и стимулиращо на футболистите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: