ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Атанасов: От 20-те кандидат-кметове за Пловдив, 10 са "мюрета"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:59 / 24.08.2011Коментари (45)8622
© Plovdiv24.bg
"Кандидатите за кмет на Пловдив ще наброяват около 20. Основен играч няма, но ще има поне 10 "мюрета", прогнозира сегашния градоначалник Славчо Атанасов относно борбата за кметския стол на Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Т.нар. "мюрета" са тактика на големите политически партии, с която се цели разсейване вота на избирателите и увеличаване значението на чисто партийния такъв, но "дали пловдивчани ще се хванат на това, зависи само от тях", заяви Атанасов. Той допълни, че в това обаче няма нищо лошо, защото така на хората се предоставя по-голям избор. 

"Кандидат-кметовете валят като пролетен дъжд", каза градоначалникът по повод станалото вече известно издигане кандидатурата на Гиньо Матев от листата на ВМРО-БНД. Атанасов сподели пред журналистите, че семейството му много е помагало на Матев в трудни за самия него моменти. 

"Уредих го да работи във фирмата на сестра ми, протежирах го при заемането на ръководна общинска служба, както и настоявах за това да издигне кандидатурата си за кмет на район "Тракия", разказа скромно градоначалникът, но не поиска да определи по никакъв начин действията на Матев.

"Не ме карайте да коментирам всяка "дивотия", която кандидат-кметовете на Пловдив казват", беше молбата на Атанасов.



(c) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
До Алекс, томкат и подобни-нищо конкретно не пишете,само разни дрънканици за визии или на кой какъв бил диалекта,както и обиди на ниво селски бекове и простащини.Тук всеки изрязява собственото си мнение и е добре да бъде аргументирано.При вас аргументи няма-само общи приказки и обидни думички.Нито Чомаков за 2 мандата,нито Гърневски или предишния кмет-лекар направиха и частичка от това,което сега направи Славчо.Ако не е така,отговорете,но с факти и аргтументи.Този и този направи това и това...Ако пак ще говорите за диалекти и външен вид,значи не коментирате работата на кмета,а вида му.Той обаче не работи като модел и това не би трябвало да ви занимава толкова,освен ако не сте безумно повърхностни.
+1
 
 
Искам да живея в ГРАД Пловдив, не в няква дълбока провинция!!! Така че Славчо да остави упралвението на кадърните хора!!!
-1
 
 
Славчо Атанасов управлява Пловдив във време, когато трябваше да се усвояват пари от еврофондове и да се правят проекти за нашия град - не да се занимава само с текущите проблеми. С това му управление в това време Пловдив изгуби много! Следващият кмет трябва да умее да управлява икономически нашия град, да има ясна визия как ще се справи на местно ниво, не да чакаме София да ни погледне - София няма да ни погледне!!! Следващият кмет трябва да е експерт, да е на ниво - Пловдив има нужда от такъв кмет, има нужда бизнесът да се развива, не бъде спиран!!! Има достойни хора, за които да се гласува - пловдивчани оценете най-накрая кое е доброто за нашия град - кмет който да си върши реално работата - единствения кандидат в този случай може да е архитекта Илко Николов.
-3
 
 
Много правилно изказване на Славчо!!! Кандидат-кметовете са много жалки. Един по-достоен от сегашния кмет няма.. За кой да гласува човек?
0
 
 
Славчо, ако кандидат-кметовете са "играчи", то ти си най-големият играч! Осем години вече си играеш на политик, управленец и мъдрец, играеш си с нервите на пловдивчани, заиграваш се с омразни партии и партийки, но както се казва - играчка-плачка! А щом според теб "мюретата" са тактика на големите политически партии и твоята партия няма нищо общо с тях, значи си признаваш, че ВМРО-НИЕ е нищо и никаква маргинална партийка...
+1
 
 
Наскоро тръгнах по отчета на г-н Атанасов. Целия отчет е пълен с лъжи. Разширихме бул. "Источен" Може но след като се довърши връзката с моста на "Адата". Тръгнах по разширения Марица - Юг, след 200 метра разширението свърши. Бул. "България е ремонтиран със средства от боклука. Община Пловдив е на последно място по усвояване на европари. Е малко се изсилих имало няколко общини без никакви усвоени средства. По логиката на кмета магистрала "Тракия" е построена от правешкият селянин Живков. Атанасов много си наивен че ще гласуват хората за теб, даже и мюре да беше е по-добре за тебе.
0
 
 
"Уредих" го, "протежирах" го, "издигнах" го... Е, най-после в прав текст Любимият Вожд и Ръководител изрече голямата гола истина за своята политика! Та само Гиньо ли беше "галено дете" на Славчо? Ами заместник-кметовете му, шефовете на дирекции и отдели, куп други знайни и незнайни "експерти", "специалисти", еквилибристи, садисти и мазохисти - цялата му кохорта! Послушковци и маши! А нима Чомаков и Гърневски правеха нещо друго? Нима новият ще бъде различен? Но по-добре нов кмет, отколкото това срамно за Пловдив петно! Новият поне ще разрови далаверите на сегашния кмет и на цялата му администрация, иначе всичко ще си остане скрито-покрито! И много, ама мнооого ще се размирише!
-4
 
 
Как сте пораснали такива злобни и късогледи?! Вместо да си седите и да псувате безсмислено,излезте навън и ще видите колко много е направил Славчо за един мандат.А какъв му е диалекта или ризата,слабо ме интересува,не го познавам и не ми е нужно.Важно е какво прави за града,не кой какво ви говори и каква му е партията.Вижте новото осветление,стълбове,детски площадки,пътни знаци,мантинели,тротоари,паркове,фонтани,пейки,чеш
мички,цветя,паметници,безплатни детски ясли...Идете в Градината на Мечката,която никога през моя живот не е изглеждала така,Бунарджика,градината до Четв.пазара,реконструкцията на самите пазари....Какво още искате? Гласувайте тогава за Тотев,тройкаджията от Автото,паравана на бат Петър Стояновото семейство,дето никога нищо не е работил или за Данито Каназирева,пардон Здравка Главчевата и Гергова приятелка.
+1
 
 
За добър кмет ще призная този който най после да закрие ония двете измислени общини, които обират инвестициите и не позволяват на Пловдив да се развива. Те ползват облагите на града а в същото време искат всичко за себе си. Ако го нямаше Пловдив кой щеше да дойде да инвестира в тъпите им общини!!!
+3
 
 
СлаФЧоооо, една вратовръзка не можеш, като хората, да си вържеш, а си тръгнал да се буташ цял град да ръководиш. Ами ти като не можеш, поне някой от семейството ти, или пък секретарката ти, преди ТV-интервю да ти вързват вратовръзките, че вече във всичко се излагаш.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Тежко ПТП с жертви на бул. "Руски" в Пловдив
Поскъпване на хранителните продукти
Почина сливенският митрополит Иоаникий
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: