ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вратар лиши Ботев от победа в Сливен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:54 / 27.08.2011Коментари (207)28278
© Plovdiv24.bg
Ботев изпусна да си тръгне с трите точки от Сливен, завършвайки 0:0 пред над 1000 свои привърженици на стадион "Хаджи Димитър". "Жълто черните" диктуваха темпото на игра през почти всички 90 минути, но само добрите намеси на вратаря на "войводите" Евгени Караманов лишиха пловдивчани от победата.

"Канарчетата" започнаха много активно срещата и натикаха своя опонент в неговата половина. Първото опасно положение пред вратата на "войводите" го създаде завърналият се след контузия Ангел Рахов. Бранителят засече от корнер топката, но тя попадна точно в ръцете на стража на Сливен Евгени Караманов. В 23-ата минута Емил Аргиров намери в наказателното поле Петър Атанасов, който бе оставен непокрит от защитата на домакините, но удара му бе много слаб и не затрудни вратаря на Сливен. Минути по-късно Атанасов се оскубна от защитата на Сливен, излезе сам срещу Караманов, но ударът му не намери очертанията на вратата. В 36-ата минута Ивайло Димитров отправи много хубав удар с глава, засичайки от корнер коженото кълбо, но стража на Сливен показа котешки рефлекс и предотврати сигурен гол.

След почивката Ботев продължи да диктува темпото на игра и не спря да редува атака след атака. В 65-ата минута Петър Атанасов бе изведен зад гърба на отбраната на Сливен, но вратаря Караманов следя ситуацията и изпревари нападателя на Ботев. Минута по-късно Тодор Неделев изведе очи в очи Димитър Байрев срещу Караманов, но полузащитникът прати топката над вратата. В самия край на срещата младата надежда на "канарчетата" Тодор Неделев също имаше възможност за гол, но и той не можа да преодолее стража на Сливен. 

В следващия четвърти кръг, който е на 3-ти септември Ботев гостува на Черноморец Поморие.
Още по темата: общо новини по темата: 12
30.08.2011
29.08.2011
29.08.2011
26.08.2011
26.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Оппааа! Любимец хикснаха Спартак Вн - врътнаха яко 0:0!
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 28.08.2011 г.
+2
 
 
След като не можем да си вкараме положенията и да бием другото няма никакво значение. С тази игра след още 2 - 3 кръга ще сме по средата на Б група на най-малко 5 - 6 точки зад първото място.:(
+8
 
 
Това е пътя . Това е начина . Това е човека. Разбирачите ,по-добре замълчете,за да не ни докарате на главата Вили Вуцов.След мача в Сливен съм по-голям оптимист.Канари напред!!!
+7
 
 
Гледах малък репортаж по Ю туби от мача. Направи ми впечатление че вратаря на Сливен изкара 2-3 неверотни положения.Ако поне едно беше влязло сега коментарите щеше да са други.Но Б група не е като В. Тук мачовете са много по-равностойни и един миг понякога обръща цял нач,че и цялото класиране.Ето например лидера Поморие -до 91 минута Несебър им води с 2:1,а в 93-та вече е 2:3!!?? Ако беше 2:1 сега Несебър щеше да е лидер,а Поморие в средата.В тази група всичко е възможно.Интересното предстои.....между другото-днес Спартак вн-Любимец 0:0
+16
 
 
Сливките са костелив орех, но Ботев безпроблемно ги надигра.. жалко, че не победи, днес цял Пловдив трябваше да празнува.
+7
 
 
Скандал найстина има,и затова Хубчев започна с този състав,зада им покаже ,че няма да търпи никакви конфликти и прищевки на когото и да е било.Ако ще се търси сметка на някого то трябва иминно от тези двама"УБАВЦИ" да се търси,защото с интригите си влиаят на представянето на целият отбор.
+14
 
 
Владеенето на топката като проценти сигурно беше 90на10 в полза на Ботев но според мен Хубчев неможе да подреди състава! Дано всичко се оправи и си дойде на мястото! Не на последно място се говори за някакъв скандал между лимона и Курдов някой знаели нещо за това?
+10
 
 
ХАЙДЕ СПРЕТЕ.Всички които критикуват,да не идват щом не им харесва.В трудните моменти ни трябва да бъдем единни,а не мрънкачи.Грешки има и тепърва ще има ,но по важното е да стоим зад отбора и треньорите а те да ни показват че правят всичко възможно за постигане на целта.НИКОЙ НЯМА ПОЛЗА ОТ СМЕНИ В МОМЕНТА КАКВИТО И ДА СА ТЕ.И не забравяйте,този отбор е от една година,трябва време.Единствено не трябва да се търпи ако в отбора има напрежение между футболистите,и там ХУБЧЕВ трябва да е безкомпромисен,независимо кои са "звездите".Сега най много ни е необходимо спокойствие,на нас на треньорите на футболистите.А подкрепа за отбора,ние знаем как се прави.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: