ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Петър Хубчев: От мач на мач играта ни се подобрява
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:21 / 29.08.2011Коментари (88)6747
© Plovdiv24.bg
След равенството в Сливен старши-треньорът на Ботев Петър Хубчев даде интервю пред клубния сайт на "канарчетата" заявявайки, че мача на стадион "Хаджи Димитър" е бил най-добрия от началото на сезона за "жълто черните". 

"От мач на мач играта ни се подобрява. Показаното от отбора в Сливен ми хареса повече в сравнение с първите два кръга и се надявам да продължаваме да израстваме. Контролирахме мача почти през цялото време и създадохме достатъчно голови ситуации. При това положение няма как да не съжалявам, че не успяхме да отбележим и да спечелим, но равният в никакъв случай не е фатален. Все още сме в началото на първенството и има достатъчно време да наваксаме загубените точки", заяви Хубчев.

"Хареса ми това, че играхме като колектив. Силният колектив е в основата на силния отбор. Момчетата се раздадоха докрай един за друг и търсеха победата до последно. За съжаление не успяхме да вкараме гол и това ни лиши от победата. Все пак е добре, че създаваме положения. Разбира се, имаме да чистим още доста елементи в играта си, най-вече в защита, където искам да сме по-агресивни. В Сливен допуснахме доста грешки в центъра на отбраната особено през първото полувреме", каза още треньорът.

"Не искам да коментирам кой и защо е останал извън титулярния състав. Само ще кажа, че нямам лично отношение към никого. Играят тези, които демонстрират желание да помагат на отбора и колектива. Искам на тренировките и мачовете да виждам футболисти, които се раздават за "Ботев" докрай. Днес започват едни, утре други, всичко зависи от играчите", коментира Хубчев в отговор на въпрос за решението си да остави Тимонов и Курдов сред резервите.


Още по темата: общо новини по темата: 12
30.08.2011
29.08.2011
27.08.2011
26.08.2011
26.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
До сега не съм писал но тъпотиите които прочетох ме принуждават ,моля всики псевдо фенчета да спрат да плюят безразборно без дори да разбират от футбол.за пръв път от 12 години насам имаме шанс да се превърнем в истински клуб а не селското отборче което бяхме и може би още сме до някъде,имаме много ама много богат собственик който не трябва да изпускаме за нищо на света защото няма кой друг да дойде ако не ви е ясно вече или поне няма да е от този ранг.До вчера бяхме един от най слабите отбори в професионалния футбол сега една две грешни стъпки и почваме хубчев не став и т,н,Имайте търпение и нещата ще се случат и споко Ц.В.е един от най богатите хора у нас и няма да остави нещата така.Не хубчев е виновен селекцията според мен,Рахов ,Байревите ,И.Христов,Св.Асенов ,ВАСКО,не са дори за средняк от Б гр.Пропуснах Ирфан(циганин герой няма)Така че споко търпение .П.С.има отпуснати 22 милиона за бази и стадиона така че само споко
-1
 
 
Предупреждавам,хера на Резона най-вероятно ще се окаже фрау,справкалследващите два мача на БОТЕВ!
-3
 
 
Му ха ха играта се подобрявала.....само прах в очите на хората. Със този отбор трудно ще се преборите за Агр. освен ако не направите някаква организация и тук таме плащане...Всички отбори ще ви скачт иначе
-2
 
 
Прав е Хубчев.В Сливен изиграхме най добрия мач.При малко повечко шанс щяхме и да победим.Сега обаче идва най важния мач,по важен от всичките до сега.Затова ,дайте спокойствие на ръководство и футболисти, и мощна подкрепа в Бургас.
+4
 
 
Колеги Ботевисти! Със съжаление виждам,че започнахме да се плюем едни други,да използваме обидни клалификации срещу самите нас,да се РАЗДЕЛЯМЕ! Недейте така! Пагубно е за отбора ни! Твърде рано е за генерални изводи или сте си мислили,че Б група е като В? Ще минаваме с по 5-6 през всички? Бъдете реалисти!
+6
 
 
усещам как в Бургас ще се чува само ботев
+2
 
 
да,сигурно и 6те бием след време,вместо да говори глупости,да вземе да пусне нападател в игра.
0
 
 
Едно питане,колко гола в официални ма4ове имат 11 те от ма4а в Сливен-отговор 3,е и как да бием тогава.....играхме си за равен....а като го слу6ам Хуб4ев,имаме да се обиграваме...докато се пенсионира на заплата в Ботев.
+1
 
 
Успехите на Хубчев и Бакалов сме ги пожелали отдавна! Я виж селекцията, после играта,... точките! Или не виждаш нищо притеснително ? :)))
-5
 
 
Браво хер Хубчев , пасеш ги на сочна ливада. Колко мазни паламуда ще хапнете в Поморие ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Кметът на Пловдив и "жълто-черна" легенда с призив от "Колежа": Да подкрепим Ботев във финала!
Керкез: В един мач всичко е възможно! Нормално е да не сме фаворити
Голям талант на Ботев празнува днес
Съдията на финала: Това е най-големият мач в България! Ще дадем най-доброто от себе си
Ботев и Локо с общо 5 номинации в анкетата "Футболист на футболистите"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: