ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Монтират 700 пейки, 400 кошчета и 1900 антипаркинг топки в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:04 / 29.08.2011Коментари (32)5504
©
От утре в Пловдив започва монтажа на 700 пейки, 400 кошчета за боклук и 1900 антипаркинг топки, съобщи днес кметът Славчо Атанасов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Общата стойност на новите съоръжения, които ще бъдат поставени от служителите на ОП "Паркове и градини" е 200 000 лв. Стана ясно, че по 85 от общо 700-те пейки ще бъдат разпределени във всичките 6 района на града. Те ще бъдат монтирани на места, които са посочени от районните кметове. Същото се отнася за 400-те кошчета и 1900-те антипаркинг топки. 

"От началото на мандата ми като кмет на Пловдив, до този момент са поставени 2500 пейки и 1000 кошчета. Новите пейки са много красиви, обезопасени са със специални "мустаци" (бетонирани), за да не могат да се окажат на някоя частна вила", заяви Славчо Атанасов









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Положителните хора отдаааавна вече не са в България. А ако това е "предизборно", значи 4 години е имало предизборна кампания. Аз непомня някой Кмет да запуши дупките по бул."България"- това входна артерия. Как е сега?? А моста на Герджика? Скобелева майка??? Е, това стига. Дай боже всеки Кмет да направи поне толкова. Писна ми от празни приказки по форумите- "пак ще го изкъртят, оак това, пак онова...." Ами да живеем в кочина тогава, че да няма какво да се чупи. Сами сме си виновни и Христос да слезе няма да ни оправи простотията.
0
 
 
стефка маринова, не съм "негативен", но не обичам да чета празни приказки. Само цитирам: "Стана ясно, че по 85 от общо 700-те пейки ще бъдат разпределени във всичките 6 района на града." До колкото мога да смятам, имах добра учителка, виждам, че пак нещо не е наред, т.е. "негативно". 85 ПЕЙКИ ЗА ШЕСТ РАЙОНА ПРАВИ 510 ПЕЙКИ, нали? КЪДЕ СА ОСТАНАЛИТЕ 190 ПЕЙКИ? Може предварително да са определени частните вили, които ще бъдат оборудвани, защото "Новите пейки са много красиви, обезопасени са със специални "мустаци" (бетонирани), за да не могат да се окажат на някоя частна вила".
-1
 
 
Абе, защо пишат само "негативните"?!? Къде са "положителните" хора? Не може ли просто да се радваме на придобивките и да кажем едно "Благодаря!" - нищо че е "предизборно" - това е нещо хубаво за града... и не е само това - имаше много положителни неща през целия мандат! Съвсем друг е въпроса кой за кого иска да гласува!...
0
 
 
Само че питам -кой чте ги пази от " доброцавектните "потребители !!!????
-1
 
 
Олеее,как ще инвестира 200 000 лв в пейки и кошчета?? Пак ще усвояват пари тцттцтц
+3
 
 
Чета ,чета и не мога да повярвам ,колко злоба има в хората,хората правят нещо добро ,красиво ,а те реват та реват абе недейте така бе хора ще ви удари някой удър от злоба гледайте по-позитивно на нещата ,мен като гражданин ме интересува ,че новината е ,че нещо се прави без значение предизборно ли е или не-важното е че се прави и ще остане за Пловдив.А това кой ще е кмет ще го решат пловдивчани на есен.А това ,че злобеете сигурно се дължи на лични проблеми ,предполагам не ви върви бизнеса или нямате работа и тн ,но причините си ги търсете в Управляващите ,а не тук ,успех на всички и повече се усмихвайте:)))))
+1
 
 
Поредния наглец в този град разбива Бунарджика и дълбае в скалите на един от символите на Пловдив..... под мълчаливото одобрение на служба "незаконно строителство" към община Пловдив, а нашия селски бек, ми МОНТИРА ПЕЙКИ , КОШЧЕТА И ТОПКИ, моля ти се !!!! И то в края на мандата, а не в началото му, не дори и в средата..... Поредна показна предизборна пропаганда....Слафчо, пътник си бе, ОЛИГОФРЕН, не разбрали ????
+5
 
 
На 150 метра от нас е живото доказателство,че дори да не се окажат на някоя частна вила,специалните им бетонни "мустаци" биват натрошени и напръскани със спрей,а дървените части изобщо ги няма.На кошчето за болкук му е останала само арматурата,не знам къде е бетонът.Накрая,за да не се вижда цялата вандалщина,сцената бива зарината в бирени шишета,презервативи,кутии от цигари и Бог знае какви други дарове,и мястото придобива вид на най-обикновено сметище,на което нищо нередно не се е случвало. Затуй,драги ми общинари,наложете глоби,удвоете патрулиращите коли (ама да патрулират,а не да дремят под липата отсреща).Големи глоби,непосилни - така хулиганите ще биват стягани от родителите,на които ,колкото и да не им пука за тях,поне ще се притеснят от невъзможността да плащат огромни суми,а матовите ни братя току-виж се постреснат. Иначе да,браво за предизборните шмекерии,само че е време да се изпробват иновативни методи за спечелване на избирателските сърца - тези се изтъркаха отдавна.
+1
 
 
Славчо тези селски предизборни номера може да ги прилагаш за избори за кмет в някое забутано родопско село!!!!!ЖИВЕЕШ 10г. НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО ТАКА И ЗАБУТА Пловдив !!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Искаме 47 милиона лева за Южен обходен колектор
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: