ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (6)
Фенове на Локо и Ботев се спречкаха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:26 / 31.08.2011Коментари (202)26177
© Plovdiv24.bg
Фенове на пловдивските футболни отбори Локомотив и Ботев се спречкаха снощи на кръстовището на улиците "Георги Кондолов" и "Стефан Стамболов", съобщиха от полицията. Сигналът за инцидента е бил получен в Първо РУП около 22 часа. 

На място са били изпратени незабавно два полицейски автопатрула и екип на сектор "Специализирани сили". При обход в района полицаите не са установили футболни фенове. 

В резултат на сбиването две 21-годишни момчета и друг 24-годишен младеж са получили охлузвания. Те са били откарани в болница за преглед. 

До момента в Първо РУП не са получени жалби от пострадалите, които по първоначални данни са фенове на футболния клуб на Ботев.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За какво трябва изобщо да се стигат до тези работи.Ама то какъвто ни е футбола такива са и хората по трибуните.Като гледам ние никога няма да се оправим.Сигурен съм,че всички от тези които са участвали в боя не знаят за историята на своят клуб.Дори в момента надали знаят кои футболисти играят за отбора.Това са просто болни мозъци заради които страда футбола и по край тях и някой невинен страда.
Сподели какво ново....защо не ми запаметява колонките
на 02.09.2011 г.
+2
 
 
за6то 40 локомотивци-5мом4ета и 2 моми4ета от ботев и то сас маски да не би ви познаиат а после мамо мамо а ербапи сте а хаиде 40-40
-2
 
 
Дали пък това противопоставяне между Локо и Ботев феновете не е най-малкото зло! Колеги по - долу призовават за обединение срещу различните - естествено най-напред срещу най-различните - цигани и гейове, което вече ще е начало на Ку - Клус- Клановско движение. Което е много по - опасно явление. Тези поне се неутрализират по между си.
+1
 
 
Който е наясно знае,а който не да му кажа!Преди известно време 30-40 жълти подгонили 4 човека от локото на гарата ,в нефутболен ден в 1 часа вечерта,когато момчетата отивали на море!Хванали едното момче и го пребили с греда от пейка в главата!така че ,сега им се връща,за да разберат ,че ненаказано зло няма!А,и последно!много да не реват жълтите,защото те въведоха тази гнусотия,10 да бият 1!Поздрави!!!
+5
 
 
Много ми е интересно какво имат да делят Ботев и Локомотив Пд....особенно в момента. Тези неща вече трябваше отдавна да са останали в миналото.
+4
 
 
аман от футболни хулиганчета... едните бият другите, после обратното.... и кво доказвате така? ....
+5
 
 
А пък се спрете вече! Срамота за такива действия! Вместо като се срещнете да пиете по бира, вие на бой си налитате! Казах ви - ние не сме врагове! Наш`те врагове са в Сф !!!
-5
 
 
Абе вие жълтите все сте невинни ,а много добре си знаят онази ваша бригадка във Кичука че постояно се правят на мъже и дебнат да видят някой наш за да го набият .....Трябва малко да разберат че така неможе и ще ядът дървото докато им се завие свят...Стига се правете на велики и че едвали не като в Кичука сте маллко повечко и всичко е ваше и ще си правите каквото си поискате..
+10
 
 
На мене ми писна от тези глупости... Отворете си очите, така наречени хулигани! Нищо не печелите като се сбивате със съграждани! Днес са канари, утре ще са буфери, и все пак доникъде няма да стигнете по тоя начин.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Янис Карабельов: Керкез промени много неща! Ивелин е голям лидер, имам уважение към Славия
Обрат! Дубълът на Ботев губеше до 88 минута, но спечели край морето
Ботев още празнува, но предстои визита на Славия
Мениджърски трик или истина? Ботев и Локо искат белгиец от Етър
Исторически момент в Пловдив за родния футболен елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: