ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Асфалтират някои от павираните булеварди в Пловдив?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:33 / 13.09.2011Коментари (40)10128
©
Кметът Славчо Атанасов провери на бул. "Копривщица" преди десния завой за "Шести септември" работата по пренареждането на паветата в увредени пътни участъци, с което се занимават бригади на общинското предприятие "Жилфонд". Работят 3 групи хора, като общината на практика не заплаща нищо допълнително за услугата. 2 от бригадите на "Жилфонд" поправяха днес паважа и в самия център на града - на кръстовищата на улиците "Богомил" и "Родопи" (до у-ще "Паисий Хилендарски"), както и на "Петко Д. Петков" и "Трапезица". Със специфичната дейност по нареждането на паветата се занимават около 20 души, отбеляза Славчо Атанасов.

Кметът разказа, че откакто Общината си има звено за пълнене на дупките с асфалт и откакто той отговаря за това вместо районните кметове, в общината постъпват много сигнали и за увредени участъци с павета. Обмисля се асфалтиране на някои от най-повредените павирани булеварди като "Васил Априлов", "Копривщица" и "Коматевско шосе", от което вече асфалтирахме около половин километър, посочи кметът. Според него обаче има улици, по които паважът ще остане, тъй като е емблематичен, например "Иван Вазов" и "Отец Паисий".



(c) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 238
23.03.2024 »
26.12.2023 »
09.07.2023 »
15.05.2023 »
01.05.2023 »
06.04.2023 »
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
хубаво е че отвреме на време има избори.предлагам да има всяка година така мисля че скоро ще загивеем в по-хубава страна
0
 
 
Преди известно време кмета Славчо Атанасов заложи репутацията си за всички незапълнени дупки в Пловдив. Сега искам да му кажа, че това негово обещание нищо не струва, защото все още има дупки по улиците. Ще дам само един пример пък той да си проверява - ул. "Славянска" след кръстовището с "Иларион Макариополски". Там си стои една доста голяма дупка подготвена като че ли за запълване, обаче уви никой нищо не прави вече доста време. Стига вече с тези предизборни обещания и кълнене, че всичко ще оправим. Няма да стане, така че поне не обещавайте излишни неща.
+1
 
 
Улица "Родопи" от 127 до 135 номер е като след бомбардировка.Разрушиха го тежките камиони при строежа на надлез Родопи.Славчо както се е засилил на края на мандата, да вземе да се поразходи с кола в този участък, за да разбере , че е крайно време общината след като прибира данък сгради ново строителство ,трябва да свърши нещо за хората ,които го плащат...
+2
 
 
Това наистина трябва да стане ида се махнат паветата по най натоварените улици като "Васил Априлов", бул."Марица" между водната палата и Била и др. Аз живея на бул. "Марица" и мога да ви кажа че шума и прахоляка от паветата като минават колите е невероятен.Практически дори и вечер не може да си отворите прозорците.Това ще ви го потвардят всички които живеят на тези улици. А това че асвалта не се полага качествено е друга тема.
+3
 
 
Като гледам колко "ефикасно" се полага асфалта, най-добре си оставете паветата. Вярно, че тропат ама поне няма да ви се налага да ги запълвате често. Славчо докато махат паветата провери дали някъде под тях не е закопана и дипломата ти. Добре, че изборите са на 4 г, а не на повече.
0
 
 
не мога да разбера за6то се дават пари за дупки които слет това стават по големи и ние данакоплаците 6те ги тарпим некадарниците които управлават ремонтират или работа коато изобсто не разбират
+1
 
 
Да, сложете и на тези места от този прекрасен асфалт, та и за там да трябва да се отделят пари за ремонт след 1 месец....
+1
 
 
Нека сега сложим нискокачествен асфалт навсякъде, пък другото правителство да му бере дерта, като се скапе всичко в близките месеци. Г-н Атанасов, вместо да си копате из улиците , си запълнете новозейналите дупки на местата от където сте минали.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина патриарх Неофит
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: