ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (8)
Държавата започва ремонт на стадионите, първо София, после Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:44 / 14.09.2011Коментари (38)9261
© Plovdiv24.bg
В момента отборите сами се грижат за съоръженията, които не са техни
Правителството на България не се е отказало от намерението си да приведе част от футболните стадиони в европейски вид. Първите съоръжения, които ще бъдат ремонтирани са стадионите на Левски, ЦСКА и Локомотив София. Стадион "Славия" засега остава под въпрос, тъй като той е частна собственост и управляващите все още умуват дали си заслужава там да се инвестират средства.

Желанието на правителството е да започне ремонта на родните съоръжения веднага, но това не е възможно, заради тромавата процедура по издаването на нужните документи. Тя вече е задействана, но въпреки това по всяка вероятност реконструкцията ще стартира след Нова година. Следващата стъпка са стадионите на Ботев и Локомотив Пловдив, а след това ще се мисли как да се изградят модерни съоръжения в Стара Загора, Варна, Русе и други градове.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Сега в София скоро и в други градове :)
на 15.09.2011 г.
+1
 
 
Ха-ха-ха , "ремонти" , "ремонти" , с устите ... Като минат изборите , пак заливане на народа с "кризата" , "катастрофите" и т.н...
+2
 
 
Глупости, лъжи, предизборно говорене. Ако имаха желание досега стадион Пловдив щеше да е направен.
0
 
 
До кога обещания и лъжи ,само заблуждавате хората ,че уж нещо ще се прави ,а продължавате нищо да неправите абсолютно нищо....прах в очите .....
0
 
 
Колега виж ся то от самото начало си е ясно че залата в Пловдив ще е по малка от тази в София така че ако не си разбрал е твоя грешка,а това за помагане отстрана на държавата за реконструкция на стадионите е много добре защото нашите уж босове на клубове освен едни измислени седалки да сложат друго неправят по съораженията,аз даже съм по съгласен и дори така трябва да е държавата финансира изцяло изграждането на стадионите и дадените клубове си плащат месечен наем както е при доста европейски отбори.
на 15.09.2011 г.
0
 
 
Ще почнат предизборно ремонти после ще свършат парите От комунистически ученици това се очаква защото това са учили Нали щяха да довършват колодрума или не може да има по голяма зала от софийската Аман от Искаро по длибоко нема от Витоша по високо нема
+7
 
 
Това са само поредните предизборни тъпотии! Определено ще оправят стадионите в софия и то подобаващо! Това е сигурно,но категорично няма да направят нищо за Пловдивските или то в сравнение с това,което ще сторят за шопските ще бъде като жалко подаяние.....! Гнусните шопи знаят много добре,колко ги превъзхождаме във всяко едно отношение и именно за това изкуствено мачкат космополитния ни град! Ако си мислят,че с обещаваните ни от година по близо милион (и то от нашите си пари)може да се каже че ни помагат,това си е направо смешно!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Ботев пак спря Спартак! Саяна излезе на върха в Трета лига
Григор Димитров преодоля квалификант и е на осминафинал в Рим
Бой в Хебър! Любо Пенев изгони двама
Прекрасно! Деца от Ботев (Враца) поздравиха Георги Николов
Дубълът на Ботев на пътя на Спартак към Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: