ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велизар: Феновете на Ботев участваха в Катуница като граждани на България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:05 / 26.09.2011Коментари (13)7820
© Impact Press Group
"Феновете на Ботев изразиха гражданската си позиция. Те не участваха в събитията в село Катуница като футболни запалянковци, а като граждани на България, заяви в актуално Студио "Дерби" Велизар Цолакидис, който представляваше ултрасите на "канарчетата".

"Футболният фен е привърженик, докато е на стадиона. Когато излезе, всеки е гражданин и може да изрази своята позиция. Цяла България ни подкрепя, най-лесно е да се обвиняват феновете.", коментира Цолакидис.

"Възмутен съм от отразяването на случая. Някои медии твърдяха, че там са се събрали само 200-300 души фенове на Ботев и Локо. Хората свършиха това, което отдавна трябваше да свърши държавата. Ако някой се беше постарал по-рано, нямаше да се стигне дотук. Какъв етнически конфликт? Това е криминален случай. Къде е държавата? Всички постройки на цар Киро са незаконни.", допълни той.

"Не може да се забърква името на Ботев. Когато един е виновен, той трябва да си понесе последствията. Но не може да се заклеймяват всички като лумпени, наркомани и пияници. Трябва държавата да започне да работи. Каквото беше досега, беше. Изтровиха България с този алкохол. Изтрепаха държавата. Какъв цар е този човек? На кого е цар? Властта трябва да се използва по предназначение. Нека от правителството да не бъдат щрауси и да свършат неща, които не са свършени за 20 години", каза още Велизар. 

"В тези събития не присъстваха само привърженици на Ботев Пловдив. В този протест се включиха много граждани, много хора от селото и видяхте после дойдоха и над 500 рокери", завърши Цолакидис.

Още по темата: общо новини по темата: 504
13.03.2023
12.11.2022
23.09.2022
03.04.2021
02.04.2021
02.04.2021
предишна страница [ 1/84 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
България и Пловдив над всичко!
на 27.09.2011 г.
+4
 
 
Колкото и да не се харесваме с Локомотивците,показахме ,че сме Българи и ще се борим заедно всички ние за България,в случая няма деления по отбори ,а по националност!!!!!НИЕ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕМ НИКОГА....ако чакаме на държавата да ги реши тези проблеми ,ще си умрем в мизерия и лъжи...
+12
 
 
Поздрав за всички жълто-черни братя от агитката на Ботев,които защитиха българите в Катуница.
+18
 
 
Благодаря на всички фенове на Локомотив които оказаха съдеиствие срещу циганската сган ! я я
+20
 
 
Толкова хора умряха и ослепяха от фалшивия алкохол, сред тях и много младежи и юноши. Какво е това нещо? Как се нарича? Има ли го някъде другаде в Европа и Света? Това е безподобна гавра с народа и с младежтта, просто думите са твърде слаби да изразя възмущението и отвращението си. Всички знаят кой прави фалшивия алкохол в пловдивско, а и в България. Аз лично го знам от 15 години насам, а сега съм на 27. Не искам и не мога да повярвам, че 12 годишните деца го знаехме, а органите на реда и правосъдие не. Е дойде времето и на народе вече да говори на висок глас и да действа решително.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: