ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Обстановката в Пловдив се нормализира след множество арести, полицията спря ромите на "Ландос"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:23 / 26.09.2011Коментари (116)35219
Постепенно обстановката в Пловдив се нормализира. Стартиралият като мирно шествие митинг, в който взеха участие над 3000 пловдивчани, завърши с леки сблъсъци и арести.

Напрежението започна пред Джумая джамия, където кордон от жандармерията не позволи на протестиращите да припарят до джамията. Нагоре по Главната протеста бе отблъснат, заради митинг на БСП. Протестиращите се отправиха към пощата и от там, през "Св. Петка", към Аджисан махала. Малко след църквата кордон от тежко въоръжени полицаи спря тълпата. Част от протестиращите пробваха да пробият полицейската блокада с камъни и сила, но бяха арестувани. Имаше и арестувани протестиращи след сблъсъци с полицията в Тун

ела.

Равносметката от шествието тази вечер е около 50 арестувани.

В същото време Plovdiv24.bg научи, че група роми от Столипиново са се опитали да прекосят негласната граница улица "Ландос", но са били спрени от полицията, а след това група рокери направи кръгче по улицата, за да респектира ромите.


Още по темата: общо новини по темата: 504
13.03.2023 »
12.11.2022 »
23.09.2022 »
03.04.2021 »
02.04.2021 »
02.04.2021 »
предишна страница [ 1/84 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
не се подвеждаите бе хора .съжелявам за двете мом4ета ,но не търсите където трябва .вашето не е мъст а цирк.я седнете да помислите малко по трезво
0
 
 
Прост народ проста държава ще върнете с вашите постъпки БЪЛГАРИЯ 150 ГОДИНИ НА ЗАД.защото не виждате кеде цирежа.не виждате истината,разрушената икономика на българия от демокрацията насам,Търсете отговорност от виновниците за сегашното мизерно положение на БЪЛГАРИЯ.
0
 
 
Иска ви се да е 'нормализирана',сиреч замазана, а вие ни лук яли,ни лук мирисали. Избори,а? /и аз нямам достъп/.
Чета събитията от сайта през последните 24часа
на 27.09.2011 г.
0
 
 
Не им стига,че им плащаме тока и осигуряваме пари за помощите им, а започнаха и да отнемат живота ни-безнаказано и нагло!Управниците ни са виновни за всичко което се случва-те преди години им обещаха безплатния ток в Столипиново и това се случи наистина... и започна великото преселение- всички и от всички страни хайде в Столипиново на безплатен обяд,но такъв няма защото винаги някой трябва да плати и естествено това сме ние-работещите все още в тази държава.Дано идва времето на справедливостта!
+1
 
 
Някой ви лъже и ви насъсква, драги ми недоносени пубертетчета, дето се надъхвате така радикално сега. Използват ви, ама много яко, да знаете. Като набиете някоя жалка циганка показвате че сте още по- жалки и нещастни от нея!! Така се мобилизират гласоподавателите на ДПС!! И ако вие не сте пораснали да гласувате още, то пускате по тоя начин поне по 2-3 бюлетинки за ТАТКО ВИ ДОГАН, объркани пиленца. Мястото на тези протести не е в циганската махала, а е точно там, където се събрахме първоначално!! ПЛ. СЪЕДИНЕНИЕ/чисто географски/ СЕ НАМИРА МЕЖДУ ПРОКУРАТУРАТА, СЪДЪТ И РДВР- там са тези, които са виновни за положението. Само че на никой не му стиска!! По лесно, е когато си част от тълпата да набиеш някое цигане , отколкото да търсиш отговорност от големите, неконтрулируеми кукловоди с гушите. Защото на г-да съдиите и прокурорите никой в България не е упълномощен да им упражнява контрол. Тяхната работа е толкова перфектна, че никой (по конституция) не може да ги контролира, санкционира, наказва! Нито правителството, нито парламента, нито президента, нито местната власт. Те са богопомазани!! Затова и ЕС ги признава вече 10-15 години за НАЙ НЕКАДЪРНИТЕ И БЕЗДАРНИ ЮРИСТИ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ !!! Там е проблема на България, драги ми съфорумчета, циганорите много лесно могат да се вкарат в час и да се дисциплинират, стига на някой да му се занимава!! Но докато всичко , свързано със справедливостта в тази държава, зависи от субективната оценка на безнаказаните ни съдии, нищо не може да е наред ps: Не разбирам как така най-големите патриоти не са намерили за добре да научат българския!?!
0
 
 
Има конкретен убиец и конкретен поръчител на това ужасно убийство. Нека съдебната система докаже, че законите са за всеки еднакви. Кирил Рашков няма да намери и ч квадратен сантиметър в България, където да скрие претъпната си фамилия. Всякакви протести от тък нататък ще са само в полза на Доган и Първанов. Медийните им проститутки С. Трифонов и Бюреков са жалки в поръчковите си изяви. А "КМЕТЪТ" Славчо Атанасов да обясни на Пловдив защо един циганин от Катуница има Пропуск да паркира, където си пожелае в Централна Градска част. Дори не познавам човек, който да има подобен.
0
 
 
И аз забелязах най напред ме изхвърляше от акаунта а после и не зареждаше изобщо.Дано няма намеса от ГОРЕ
0
 
 
Ако беше времето на Тодор Живков, Златинке ти моеше да трябва да си мериш всяка дума че да не те изсели някой барабар с тях. Айде не ми рекламирайте главорези ако обичате.
+2
 
 
Българи от всички градове на България не оставаите безучастни! Не може гаврите с българския народ да продължават до безкрай!
0
 
 
ГЛУПОСТИ,нормализирало се.то сега почва
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Проектът Модър - Царевец
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
"Франкофоли" 2024
Кауза Колежа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: