ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
"Кауза Пловдив" стартира кампанията си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:05 / 27.09.2011Коментари (8)4180
Бивши и настоящи студенти от
АМТИИ:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
С внушително шествие и концерт на млади таланти в препълненото лятно кино "Орфей" новото поколение политици стартира кампанията си с номер 39.

"Нашата политика не е тази на многото думи, а тази на действията. Стъпка по стъпка, поставяйки си ясни цели, ние ще създадем по-добри условия на живот, по-висок стандарт, повече възможности за пловдивчани". 

Това заявиха пред хората в препълненото лятно кино "Орфей" кандидатът за кмет и водач на листа Георги Титюков и кандидатите за общински съветници от коалиция "Кауза Пловдив". 
 
Преди това коалиция "Кауза Пловдив" стартира предизборната си кампания с внушително шествие по Главната улица на Пловдив, предвождано от Градския духов оркестър. Стотици пловдивчани застанаха зад хората, създали "Кауза Пловдив" и заявили като своя мисия работата за нашия уникален град.

Концертът започна с едноминутно мълчание в памет на загиналите при нелепи обстоятелства по време на общественото напрежение в Катуница млади момчета. Георги Титюков и екипът му изказаха съболезнования на близките им.
 
"Пловдив не е на политиците, той е на гражданите, затова и ние се вслушваме във вашите думи и търсим вашето мнение. Това се случи, когато правихме обществено допитване за съдбата на Стадион Пловдив, това ще се случва и за в бъдеще за всички важни въпроси в града ни. Благодаря на тези повече от 15 хиляди пловдивчани, които не останаха безразлични към съдбата на стадион Пловдив, заяви пред дошлите Георги Тиюков. 

Той бе категоричен, че това ще бъде основният принцип в управлението, зад когото застава новото поколение млади политици - допитване до гражданите, предлагане на решения и изпълнението им. "В момента, въпреки обещанията, държавата абдикира от проблема със Стадион Пловдив. За съжаление посещенията и обещанията на финансовия министър се оказаха поредната PR акция", не скри Титюков.
Той посочи още като приоритет на екипа на "Кауза Пловдив" създаването на седем общински фонда, които да подпомагат пряко устойчивото развитие на Пловдив. 
 
"Днес, традиционният политически модел в Пловдив вече има алтернатива", заяви преподавателят в АМТИИ и кандидат за общински съветник Едуард Сарафян. Нужно е да създадем здраво и жизнено поколение, искаме децата да има къде да спортуват - те са наша кауза", каза друго лице на "Кауза Пловдив" - олимпийският шампион Николай Бухалов. Приоритетното място на училището като място, в което се изграждат личностите, творците, професионалистите посочи дългогодишният емблематичен директор на Художествената гимназия Маргарита Джарова.

Лицата на "Кауза Пловдив" бяха категорични, че един от приоритетите в работата им ще бъде грижата за младите таланти на града ни. "Убедени сме, че днес тук, с нас трябва да застанат не известни и утвърдени изпълнители, направили кариера, а младите хора, пред които е бъдещето, а това означава и бъдещето на Пловдив", заявиха кандидатите за общински съветници. И отстъпиха място на Нели Солакова, Стефани Илиева, Венета Цоневска, Антония Маркова, Нина Йончева, Делчо Власковски, Бонимир Бонев, Деси Тодорова и ансамбъл "Дилянка".



(c) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Към madmax и The Great Plovdiv: 4. Вие, щом искате и му вярвате, гласувайте за Титюков. Но бъдете сигурни, че той няма шансове за кметския трон и давайки му шанс, вие самите ще подпишете "смъртната" му присъда не само в политическия му живот, а и в цялостното му развитие. Неговата фигура ми навява онази песен от времето на Живков "Комунистите Родината изграждат, комсомолците след тях строят, пионери, пионери, славен път ви чака, трудов път", която е актуална и през последните 22 години, като няма как да не идентифицирам комунистите с Гърневски и Чомаков, комсомолците - със Славчо, а пионерите - с Жорето и нему подобните. Само че песента има нов, актуализиран текст: "Комунистите Родината разграбват, комсомолците след тях крадат, пионери, пионери, карайте и вий по този път"...
0
 
 
Към madmax и The Great Plovdiv: 3. Не приписвайте като заслуги на Титючето (и на който и да било друг) неща, които е бил длъжен да свърши в кръга на задълженията си! Все едно на мен, ако съм работник от "Чистота", да ми кажат, че съм си почистил участъка! "Направил Гребната" ?! Коя Гребна - старата или новата? С чии пари, с чий труд, по чия идея е направил това? Или той, освен, че е направил първа копка, след това с пот на челото (и на задника си) е правил изкопи и насипи, връзвал армировка, изливал бетон и накрая прерязал лентата? Той ли "докара" двата големи форума на гребния спорт в Пловдив или те бяха планирани още отпреди 10-12 години от Световната федерация по водни спортове? Той помогна ли футболните клубове "Ботев" и "Спартак" да не бъдат изритани във "В" група, а "Марица" - в Окръжната? Средствата, "извоювани от бюджета" за ремонт на стадионите, стигат ли за изграждането на поне една трибуна? И защо той не помогна по никакъв начин за възстановяването и обновяването на най-стария стадион в Пловдив (игрище "Ботев", по-късно стадион "Спартак", а сега стадион "Тодор Диев", ако това изобщо може да се нарече стадион, който да побира зрители за мач от А група)?
0
 
 
Към madmax и The Great Plovdiv: 2. Що се отнася за Жорко Титюков - това е едно момченце от номенклатурата на СДС, което обаче избяга оттам, след като не получи това, към което се стремеше. Пък и какво ли можеше да му предложи тази иванкостовистка псевдодемократична синьо-червена партия, която се провали с гръм и трясък през 1992 и през 2001 г. (както се провали по-късно НДСВ, а предстои провал и на ГЕРБ)? Всички претендират (на общодържавно и на местно равнище) за "ново начало", "нов подход", "нови идеи", излизат с "нови хора" и "нови стратегии", а всъщност се вписват в постулата "нищо ново не е научено и нищо старо не е забравено". Титючето получи "индулгенция" от селяндура Славчо, който му се отплати за подкрепата, която му даде отцепилата се от синия комсомол невзрачна партийка (чието име дори не помня, пък и няма защо) и му предостави една синекурна длъжност - заместник-кмет, отговарящ за децата, младежта, спорта и сигурността, която винаги е била неразделна част от ресорите по образованието и икономиката (по същите съображения бяха дадени индулгенции още и на заклетите комунисти Ал. Константинов и Г. Търновалийски, чиито заместник-кметски ресори също се вписват в други, по-всеобхватни).
+1
 
 
Към madmax и The Great Plovdiv: 1. Не са ми притрябвали нито Иван Тотев, нито Георги Търновалийски, нито Славчо Атанасов, нито Георги Титюков, нито Дани Каназирева, нито цялата настървена глутница кандидат-кметове! Не виждам нито един читав измежду тях; нито един от тях не е в състояние радикално да промени социално-икономическото положение на пловдивчани; нито един не вярва на собствените си щедри обещания и заклинания; нито един от тях не спи на възглавница, избродирана с надпис "Чиста съвест"! Пловдив и гражданите му за пореден път са в положение на Zugzwang - безполезен ход относно избора на градоначалник и общински съвет. Ето защо няма да гласувам, просто няма на кого да се доверя и не искам за пореден път да бъда излъган и употребен. Всъщност, може да гласувам и за това създание Титюков, но не защото одобрявам него, компанията му, привържениците му или подобието на програма, с която заблуждава и пловдивчаните, и себе си, а за да има един глас в повече за българските партии в противовес на турско-циганско-мюсюлманското противоконституционно ДПС.
-1
 
 
Към khan krum. Що се отнася до ми алото на Титюков в СДС, те сами го отблъснаха след като отказаха да го издигнат на миналите избори за кмет на централен и след това разбраха каква грешка са направили след като ги разби без никаква партия. Това какво ти говори, че хората не го харесват заради партийни пристрастия, а защото е човек който си върши работата и помага на всеки. На миналите избори той вкара двама общински съветници,а това никога до сега в историята на Пловдив не еправено от нова формация, това пак каво ти говори, че човека си върши работата май а?
-3
 
 
Писна ми от някогашни и доскорошни партийни и комсомолски секретари да се кандидатират за кметове! Жорето Титюков и Коцето Георгиев бяха "фронтмени" на синия Комсомол, но му "метнаха кросното", когато си "изтъкаха платното". Е как да вярваш на такива ренегати, за които няма идеи и идеологии, а само лични интереси? А нима Славчо Атанасов е по-различен? Те ли са "новото време", тяхна ли е каузата Пловдив? Едва ли - каузата им е същата, каквато е и на техните "батковци" и "бащици" - власт на всяка цена, власт за собствено облагодетелстване...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Облагородяват Градската градина
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: