ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчани се събират за нов протест, Главната парализирана от полиция и жандармерия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:42 / 27.09.2011Коментари (44)14845
© Plovdiv24.bg
Тази вечер на площад Съединение пловдивчани отново се събират за протест. В 19:10 присъстващите бяха малко над 500, но бройката им растеше бързо. На площада отново е изпълняващия длъжността кмет на Пловдив Александър Долев, а присъстващите отново са "въоръжени" с трибагреници.

Полицията е отцепила булеварда пред площада.

Репортерска проверка на Plovdiv24.bg установи, че тежко въоръжени жандармеристи и полиция са завардили Главната, откъдето се очаква да премине шествието.

Отново има концентрация на сили на реда пред Джумая джамия.



Още по темата: общо новини по темата: 504
13.03.2023 »
12.11.2022 »
23.09.2022 »
03.04.2021 »
02.04.2021 »
02.04.2021 »
предишна страница [ 1/84 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако има истинска журналистика в България трябва да разследва по своите начини кой организира този сценарий. Къде са Ал. П. и Р.П?????
0
 
 
Някой да каже как да разбера къде ще се състой следващия протест?Къде се публикува?
+2
 
 
Днес, ох, отново и днес четем за убийство извършено от циганите, вчера четохме как циганите продават децата си, по предния ден четохме как циганите изсичат незаконно горите ни, или по - накратко всеки ден четем как циганите изнасилват нашите баби, как обират къщите ни, как крадат релси и т.н.. Не искам да чета такава криминална хроника, вече не! Защо ЦИГАНИТЕ не плащат ток, вода, данъци, а аз да! Защо ЦИГАНИТЕ имат помощи, а аз не! Управници, къде сте? Няма да се предам! Ще съдя ЕON, ще съдя ВиК, ще съдя държавата за дискриминация! Когато аз не платя, се водя престъпник, а когато ЦИГАНИНА не плати се води малцинство! Ако сте съгласни с мен, сложете това на стените си и нека да създадем ние закон, който управниците да приемат и да не страдаме повече от ЦИГАНИТЕ
-1
 
 
как ти се струва европеецо георги,ако искаш да ти изпратя и ориг.вариант на френски...ама спокойно европа в това ти положение те смята за овца,така ,че блей на воля
+5
 
 
Strahil Stefanov От Владо Митов "И аз не съм против цвета на кожата или начина да пееш и да се обличаш. Бих уважавал розови, зелени и светлосини хора, които ходят боси, обличат се в трева и си говорят с подсвирквания. Изобщо не ме притеснява чуждата "различност". СТИГА САМО ЕДНО да е изпълнено. Да са хора морални и полезни, а не злодеи и паразити. Тук отхвърлянето идва не на културна, а на морално-етична основа. И ако даден народ се идентифицира не със своя цвят на кожата, с облекло, или с любима музика и танци, а с паразитизъм, злодейство и неморално поведение - не се сърдете, че го отхвърлям. Защото "друг" е чисто естетическа категория. А моралната категория е "добър" или "лош" - и тя винаги подлежи на оценка. Циганите не са просто "други". Де да бяха! Като етнос те попадат изцяло в моралната категория "лош". (Даже КРАЙНО лош, за да сме честни.) Ако бяха достойни хора, аз бих се стремил да бъда циганин. Думата циганин щеше да звучи гордо и аз щях да се боядисвам с изкуствен тен, да говоря завалено (или направо цигански) и да си извадя половината зъби... Усърдно щях да се стремя да стана циганин. Но сега презирам всичко циганско "барабар" с музиката им, и облеклото, народните им приказки, и т.н. Въпросът е само - "софтуерен" ли е проблемът на циганите, или "хардуерен"? Тази морална мръсотия в тях културно наслоение ли е, което се поддава на промяна (лечение)? Или е генетична особеност, вградена във всеки един от тях по малко, и в целия им етнос като цяло? Първият вариант би дал надежда; вторият, уви - не. Не съм за репресии! Нека да си живеят в мир! Но ако се знае, че това са едни, по дефиниция, хора-паразити и хора-злодеи, те трябва да бъдат държани под контрол. А в момента на чисто идеологическа (нео-либерална) и политическа (глобалистка) основа се твърди, че те са същите като кой да е друг народ. А, и - нямало такова нещо като "народопсихология"! И още повече, нямало "лоши" етноси! Хъм... Гледам, гледам, почесвам се... Абе аз ли съм идиот, или на такъв ме правят?... "
+1
 
 
нека жандармерията да си върши спокойно работата
-4
 
 
всичко, което е навън следващите дни е за ареста
-1
 
 
турците също да се приберат и да са бдителни
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: