ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Протестът огласи Главната с химна и "Всеки ден ще е така, до победата"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:06 / 27.09.2011Коментари (72)25004
Днес протестът на пловдивчани, след размириците в Катуница, премина мирно, със скандирания и без сблъсъци с полицията.

Около 1000 протестиращи се събраха на площад "Съединение" и "въоръжени" с трибагреници поеха по традиционния си маршрут по Главната. Пред Джумая джамия полицейски кордон ги принуди да заобиколи храма от безопасно разстояние.

След акто преминаха по цялата главна, под засилен полицейски ескорт, шествието се спря пред Общината, където се редуваха химна, "Българи юнаци" и "Всеки ден ще е така, до победата"!

 

 

 

 

 

 





Още по темата: общо новини по темата: 504
13.03.2023 »
12.11.2022 »
23.09.2022 »
03.04.2021 »
02.04.2021 »
02.04.2021 »
предишна страница [ 1/84 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всичко хубаво но така и не разбрах в подкрепа на какво бяха тези протести !
+2
 
 
Излезте ВСИЧКИ!!! Без ножове, без тояги, без оръжие!!! Но просто - ИЗЛЕЗТЕ ВСИЧКИ!!! ВСИЧКИ!!! И не е необходимо даже да скандираме. Мълчанието ни - но на ВСИЧКИ ще ги смрази измамниците-политици! Като започнем от мутрата-премиер и стигнем до последния политикант-нагаждач-лапач!!! ИЗЛЕЗТЕ ВСИЧКИ!!!
Бисмарк е казал: "Не ни трябва 5 милионна армия за да завладеем Европа... дайте ни 2 000 българи и ще завладеем света!"
на 28.09.2011 г.
0
 
 
Много по-цивилизовани държави от нашата правят десетки пъти по шумни и брутални протести.Сам американецът ни го каза по новините.И резултата е,че в тези държави се живее десетки пъти по-добре.Какво му дреме на някой кой как нарича простетите и иска да ги манипулира.На всички е ясно кое накара хората да излезнат на улицата.Ситуацията е тази-глад,мизерия,беззаконие,циганизация и само това убийство оставаше да стане,за да възстане народа.
+2
 
 
Кременче,на тебе само свирки ли са ти в главата?
+2
 
 
Аз познавам циганка, която продава царевица на центъра. Тя е мила, богобоязлива и не е крадла и убийца. Аз познавам цигани, които посещават Светата католическа църква и са добри християни. Те не са крадци и убийци. Аз познавам цигани, които работят в строителна фирма. Те не са крадци и убийци. На тях им се плащат заплати и осигуровни. Деяния 10:28 И каза им: вие знаете, че не е простено на човек иудеин да се събира или да се сближава с другоплеменник; но мене Бог ми яви да не считам никой човек мръсен или нечист. Йоан 8:7 И като продължаваха да Го питат, Той се изправи и им каза: Който от вас е без грях, нека пръв да хвърли камък върху нея. Както всеки проблем, и циганският няма да се реши с омраза, а с добро и с любов. Българи! Не гласувайте, за тези, които ви обещават какво ЩЕ направят, а за тези, които СА НАПРАВИЛИ.
на 28.09.2011 г.
+1
 
 
Бойко се заканил да аарестува Саркози за насаждане на расова и етническа омраза.....
-3
 
 
Хаха, победата... Тези очевидно са си мислили че са на футболен мач...
Бисмарк е казал: "Не ни трябва 5 милионна армия за да завладеем Европа... дайте ни 2 000 българи и ще завладеем света!"
на 28.09.2011 г.
+2
 
 
Списък с искания на българският народ на общодържавният протест от 1 октомври 2011! 1. Oставка на правителството в 7 дневен срок (до 7 октомври), заради неизпълнение на основни негови конституционни задължения, явна некадърност, очебийна обвързаност с криминалната престъпност и изпълнение на антибългарски проекти(Аец Белене, концесията за шистов газ, ГМО) .В срок от един месец съставяне на Правителство на националното спасение под егидата на ЕС с участието на експерти и хора необвързани с политически партии, бившата ДС, комунистическата номенклатура, икономическите мафиотско-бандитски структори и преди всичко: Патриоти. 2. Незабавно освобождаване на арестуваните българи в протестите и незабавно снемане на обвиненията и отменяне на присъдите срещу тях. 3. Парична компенсация за семействата на двете загинали момчета (Ангел Петров и Павел Толев). 4. Справедлива и адекватна присъда за убиеца на Ангел Петров в съответствие с българското законодателство. 5. Отнемане на имотите на Кирил Рашков (Киро Циганина) според разпоредбите на закона наскоро приет от Парламента.Осъждането му (не само заведено дело срещу него) по бързата процедура за съучастничество в и организиране на убийството на Ангел Петров. 6. Незабавно и бързо разследване, подвеждане под отговорност и осъждане на синът и другите престъпни роднини на Кирил Рашков за съучастничество и извършване на трафик с наркотици, проституция, кражби и убиство. 7. Подвеждане под отговорност по бързата процедура и осъждането на всички осигурили "политическият чадър" (прокуратура, данъчно, полиция, политици и т.н.) над Кирил Рашков. 8. Публична оценка от страна държавната власт на всички медии и журналисти, които манипулираха и крият важна информация за личността на Кирил Рашков , представят участващите в протестите и справедливият и законен гняв по коренно различен начин с цел да оневиняване на престъпните деяния на Кирил Рашков и маргинализират народното недоволство. 9. Искаме оставки на Главния Прокурор на РБ за неадекватната му и престъпно поведение спрямо справедливия народен гняв и изразено вълнение, с което застана на страна на местните феодали и организирана престъпност.Искаме нови хора в щялата съдебна и административна структора на управлението на страната. Млади,необвързани с никоя партия или мафиотска структура, хора с реален трудов стаж и реални професии, хора с морал, а не корумпирани хомелиони и безскрупулни екзекутори на българската нация и Държава. 10. Искаме без отлагане и незабавно изработването на Програма за национално спасение - с реални и осъществими мерки за справяне със демографския колапс на българската нация. 11. Искаме незабавна и без отлагане смяна на политическата, съдебната и правоохранителната система.Искаме нова Конституция на Република България! ДА ЖИВЕЕ България!
+5
 
 
дайте да не позволим тези който 20 години покровителстват киро мангала , сега да съдят и повдигат овнинения срещу протестащите момчета....
+4
 
 
"Всеки ден ще е така до победата" От кога чакам да чуя отново този лозунг!!! НО , мисля , че е време да се уточни по някакъв начин каква точно е тая победа! Трябва да се направи лист с искания и да се конкретизират малк от малко нещата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: