ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Вие питате, бъдещият кмет отговаря!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:23 / 30.09.2011Коментари (68)9718
© Plovdiv24.bg
От Plovdiv24.bg ще дадем възможност на вас, пловдивчани, да зададе въпросите си на бъдещия кмет.

Под тази статия, под формата на коментари, задавайте въпросите, които ви интересуват, свързани с бъдещето на града ни. Всеки от вас, може да гласува за коментара/въпрос, който му допада и смята, че трябва да бъде зададен. Най-популярните въпроси ще бъдат зададени на бъдещия кмет още следващата седмица.

Ще се постараем въпросите да стигнат до кандидат-кметовете, които според изследванията имат най-голям шанс да стигнато до балотаж и съответно да седнат на кметското кресло.

Ще поканим тези кандидати в нашето студио, за да отговорят на въпросите ви.



Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кмете приоритетите бяха проекта Модър,градският стадион и зала,улиците и градините.Защо в края на мандата се сетихте за тях.Свързването на Смирненски с южната индустриална зона,спортните проекти, както и останалите проблеми не са от вчера.
0
 
 
Как конкретно ще се справи със замърсяването на въздуха в града? Мерките за озеленяване в града какви са? Кога ще се монтират камери на големите кръстовище в града, където за 15 сек. стават поне 15 нарушения и никой не ги отчита? Кога ще бъдат ремонтирани училищата в града? До кога каруци ще препускат по централните булеварди? Как мисли да се справи с безработицата сред младите(а и не толкова млади) пловдивчани повечето от които са с висше образование? Той вкъщи с метла ли си мете пода, ако не, тогава как ще разреши проблема с метенето по улиците "на сухо", мисли ли че на пловдивчани им е хубаво сутрин като излязат за работа и да дишат прахта от метящите улиците жени? Как мисли да се реши проблема с рушащите се къщи в стария град? Как ще се справи с джебчийките по главната, просяците и др. такива (това конкретно)? Какво се случва с ремонтите на вътрешно кварталните улици? Какво мисли за раздутия щат в администрацията, какво ще се случи след неговото избиране за кмет (евентуално)? Как мисли да разреши проблема с паркирането в центара на града, а и не само там?
0
 
 
Искам да разбера приоритетите им и как ги подреждат. Кое е най важно ? Да изброят поне по 5... еврофондовете да не влизат в класацията защото те не могат да покрият съществените проблеми един от които е хвърлянето на луга през зимата някой обърнал ли е внимание, каква кочина е след като се стопи снега??После всичко това става на прах!! И го дишаме!! Кое е по важно малко по скъпото или мръсотията, имиджа на града и здравето ???
+2
 
 
Защо не се закупят няколко машини за почистване на града вместо 300-400 циганки да метат (вдигат прах по) улиците? Защо не се забрани изцяло осирането (без извинение) на целия град с рекламни листовки, брошури, плакати ... и какво ли още не разлепено навсякъде - стълбове, дървета, сгради ?
+1
 
 
Какво смята да направи бъдещия кмет относно съществуването на общините Марица и Родопи ?
+5
 
 
1.Какво ще се направи за озеленяването на града,тъй като въздуха е невероятно мръсен( според всички изследвания)? 2.Как ще се реши проблема с циганите,чиито сметки за ток и вода плащаме? 3.Как ще се спре достъпа на дилърите на дрога до децата ни? 4.Какво ще се направи за безплатно организиране на децата за участие в спортни ,танцови и други групи, с което ще им се даде шанс за по-осмислен и целенасочен живот?Това е особено наболял проблем при тийнейджърите!!!
+3
 
 
бъдещи кметове вземете решения децата който трябва да се пускат на детцка градина да се записват само по районите да не става така че да живееш до детцката градина ,а де караш детето си до тракия . И СПРЕТЕ КОРУПЦИЯТА В ДЕТЦКИТЕ ГРАДИНИ С ТОВА СПОНСОРСТВО ДИРЕКТОРИТЕ НА ГРАДИНИТЕ ИЗНУДВАТ РОДИТЕЛИТЕ .
+3
 
 
какво ще направи бъдещият кмет за децата в града?
+4
 
 
Трябва ли Иван Тотев да стане кмет за да си получим парите за боклук от държавата(герб) ??
+1
 
 
Като станат кметове кой ще назначат за ГЛАВЕН АРХИТЕКТ? Това е най важната длъжност в кметството защото 90% от работата на общината минава през Техническата служба, на която Главния архитект и е началник.Затова е много важно ако искат да ги изберем да кажат кой ще изпълнява тази длъжност.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: