ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Лъжат ли умишлено bTV и Бенатова за репортажите от Катуница?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:32 / 01.10.2011Коментари (179)61825
© Plovdiv24.bg
В редакцията на Plovdiv24.bg получихме писмо и видеоматериал от наш читател, свързан с полемиката около това как от bTV и конкретно г-жа Миролюба Бенатова отразиха размириците в Катуница. Манипулираха ли bTV втория си материал по темата с цел лъжа, преценете сами. Пуликуваме писмото и видеото, без редакторска намеса:

Здравейте,

Пиша на вашата медия, която отрази отговора на Миролюба Бенатова, относно отразяването й на събитията от Катуница. Моля отделете няколко минути да разгледате клипа, който създадохме с приятели- той обединява двете версии на новините от събота и неделя, като същевременно показва крещяща разлика. Ако може да го отнесете към човека във вашата редакция, написал - Кое е по-важно, 2 загинали момчета или горящите къщи, много добър материал, той определно ще разбере нашия труд. Аз самият съм завършил журналистика, макар и без да практикувам, но смятам, че от върха на медията,в която работи Бенатова, тя няма право да манипулира така общественото мнение. Фактите са вътре- те показват преобръщането на целия репортаж от съвсем друга призма, чрез о

трязване на почти минута от оригиналния.

Лично аз познавам много хора, които бяха изумени от общественото недоволство към журналистката Бенатова, гледайки само втората новинарска емисия. Доказателствата говорят, че зрителите имат право да са настроени негативно към Миролюба и да се смятат за излъгани. Но българите не са овце. Безсилни срещу такава манипулация единствения начин за реакция беше насилието към оператора на БТВ в Пловдив, което аз лично не одобрявам.


Благодаря ви


Обединени футболни фенове, маргинали и лумпнени, но най-вече граждани на България

Поздрави



Още по темата: общо новини по темата: 504
13.03.2023 »
12.11.2022 »
23.09.2022 »
03.04.2021 »
02.04.2021 »
02.04.2021 »
предишна страница [ 1/84 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Мили Българи някой случайно да е заснел сам дали от телевизор дали с програма от компютър пълното не дялкано видео от репортажа на страхливката Бенатова и там глутницата? Имате ли по хардовете си видеото това ще им спука представите за мощ Българска!
+2
 
 
Босфора ТВ.....това казва всичко като че ли.....лъжат като дърти цигани...за съжаление!
0
 
 
Хареса ми коментара на Валери Вутев,особено в частта за подпалването на тези "Незаконни къщи".Ясно е че ако нещо е незаконно построено няма го записано в Кадастралния план за какво приказваме тогава...Така се процедира и в "Маалата".В петък вечер копаят за основи, в понеделник след обед вече пуши комин -а да видим как ще го съборят коптора.А хората ако си направят тоалетна в двора колкото човешки бой ще го глобят че не спазвал процедурата-т.е не си е платил къде ли не...Ако са незаконни къщи защо ги защитават от властта или ....отговора е ясен и на пеленаче
Бисмарк е казал: "Не ни трябва 5 милионна армия за да завладеем Европа... дайте ни 2 000 българи и ще завладеем света!"
на 04.10.2011 г.
+3
 
 
Вие народа за толкова прости ли ни смятате бе ?! След като е толкова обективен този репортаж, защо сте изрязали именно същината на емисията? Сигурно камерата, която не лъже е била! Има и нещо друго, което ми е направило впечатление не само в на Бенатова репортажите. Ще дам пример точно с един неин обаче, тъй като трагедията беше голяма и на голям български празник.Става въпрос за момчето, което на Великден блъсна шест деца в Симеоновград. Помня Бенатова предаде новината, разказа какво се е случило и стигна ред да говори с родителите на децата. Първия и въпрос беше- ''Как се чувствате?'' Забелязала съм го и преди, това явно е някаква тенденция да се ровичка в раната на хората когато им е най-тежко за да се предаде повече драматизъм на репортажите. Не разбирам що за човек би задал такъв въпрос (не говоря специално за нея, а по принцип ) Няма по голяма трагедия от това, родителя да надживее детето си, вие питате-''Как се чувстват, Какво дете е било.. Сега какво ще правите.'' Думи нямам ейй !!
0
 
 
Знаех за лъжите на Манголюба, но бях пропуснал квалификациите на главният секретар. И този безгръбначен червей, това мекотело станало за смях с пълзенето си (и на премиера и на премиера) и той си позволява да обижда хората на лумпени и маргинали. Господин милиционер, убийството е много по тежко престъпление от запалването на незаконни къши. Още повече, че е подаден сигнал със заплаха за убийство и ако си беше свършил работата и арестувал циганите нямаше да има убити и запалени къщи. И продължаваш да не си вършиш работата, няма арестувани полицаи които са притеснявали тези които подават жалбата вместо да арестуват циганите. Вместо това пребивате и арестувате децата които искат справедливост. Ти пълзящия махай се от този пост докато не е станало късно. Остани си в началото на 20 век, нямаш място в 21. Хората ще се погрижат целият свят да разбере, че имаме служител на такъв пост който си позволява да обижда родителите на убито дете. Мога още много да ти кажа но ми се повръща от теб!
+2
 
 
Разпространявайте из нета този клип,100% доказва как стамбул тв -ЛЪЖЕ ,като киро мангала
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+9
 
 
Срете да им гледате манипулативните новинарски емисии които и без това станаха много. Целият им ефир се запълни с новини и турски сериали. Постоянно се хвалят че техни журналисти печелят награди... Е да така е но с репортажи правени от страданието на много хора!!!
+6
 
 
Това е само една малка частица от тоталната манипулация.Няма медия в България,която да не работи манипулативно,поради своята зависимост от политици,бизнесмени и така нататък.Никога до сега,обществото не е подлагано на по голяма профанизация ,даже по "комунистическо",за съжаление.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждат кръгово кръстовище на Кукленско шосе
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: