ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марчо Дафчев пред трансфер в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:39 / 06.10.2011Коментари (42)6140
© Plovdiv24.bg
Ботев Пловдив проявява сериозен интерес към освободения от Локомотив София халф Марчо Дафчев.

Полузащитникът бе набеден за един от главните виновници за кризата при червено-черните и бе напъден от Николай Гигов. Канарчетата обаче са готови пак да го приютят.

Дафчев веднъж вече носи жълто-черния екип. През сезон 2003/04 той записа 24 мача и 8 гола в А група. Халфът е юноша на друг пловдивски клуб - Марица.

Източник: Тема спорт







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
дафчев е на 33 години , зехтински на 33 бе един от най добрите халфове не само в пловдив , но и в бг
0
 
 
Твърдо съм ЗА!Дафчев е много добър за нашето първенство и мисля че ще ни пасне добре на отбора.И стига с тези коментари че бил на възраст,на края на кариерата си и т.н. същите работи ги говорихте и за кривия,но какво стана.....
+4
 
 
Взимайте го щом е без пари,защото за А група ще ви трябват няколко опитни играчи,които познават обстановката в елита и могат да ви поведат отбора при негативен резултат.
-4
 
 
НЕЕЕЕЕ,нямаме нужда от още "стари пушки".
+6
 
 
Марчо Дафчев е класа а и нагледно виждаме как футболисти от по старата генерация-справка Кривия,Лазаров са по-добри от 95% от младите.
на 06.10.2011 г.
-2
 
 
Да се търси нещо перспективно а не само свободни агенти с претенции еднодневки Марин и компания да тръгнат из страната да търсят таланти а не по цял ден да имитират дейност
+3
 
 
от самият Марчо знам че и той не е на ясно как ще се разделят с локо.просто има перфектен договор а на гигов не му се дават пари.иначе към него има интерес от и други два отбора-черноморец и калиакра.смятам че има с какво да помогне на Ботев.
+2
 
 
ако се сработят с кривия няма проблеми марчо е добър футболист но не мисля че имаме толкова голяма нужда от него имаме доста футболисти в средата даже лимона не играе а според мен лимона може да даде повече от дафчев като се има в предвид възраста му по скоро трябва да вземем нападател халфове си имаме мисля че кривия е един от най-добрите в бг. на тази позиция а и всеки мач изорава терена такива играчи ни трябват а не само да ръкомахат и да се разправят аман от провалилисе футболисти и медийни звезди тoва да не е приют за изгонени всеки който остане без отбор се сеща за ботев защо не беше тук когато имкахме нужда от него?
+21
 
 
Макар и да съм Локомотивец,бих искал да си изразя мнението за Марчо.Лично мое мнение е,че с Кривия няма да мелят брашно,а още повече и той е в залеза на кариерата си,едва ли ще може да даде нещо повече на отбора,отколкото Лимона и Манчев,а и понеже работя в Созопол,миналата година имах възможността на гледам Ботев в Царево и ми харесаха как играха с млади момчета,перспективни,като че ли Ботев в момента има доста опитни играчи,от които младите могат да попиват.А Марчо е сприхав и с Кривия по-скоро може да развалят атмосферата в отбора,отколкото да са градивни,но вкрайна сметка всичко зависи от ръководните органи в отбора,ние в интернет пространството може да си говорим много кой става и кой не става.Успех на Ботев по пътя към А-група:)))Лек и приятен ден:)))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: