ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо и Звезда направиха спектакъл на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:52 / 09.10.2011Коментари (147)17859
Отборите на Локомотив и Цървена звезда направиха невероятен спектакъл в контролна по случай 85-годишнината на пловдивския клуб завършила 2:2. 

Двубоят на стадион "Локомотив" в парк "Лаута" започна с невероятна хореография от страна на привържениците на "черно белите", които сътвориха прекрасна атмосфера. 

Локо излезе напред в резултата в 21-ата минута с прекрасен гол на Сержиньо с удар от около 25 метра не оставил никакъв шанс на стража на Звезда Бобан Байкович. В 40-ата минута гостите изравниха чрез Евандро. Бразилецът нахлу с лекота в пеналта, преодоля бранител на Локо след което и Стоян Ставрев и вкара за 1:1. 

След почивката паднаха нови две попадения. Даксон Да Силва изведе по блестящ начин Йордан Тодоров сам срещу Байкович и Тодоров вкара за 2:1. Десет минути преди края на мача Цървена звезда вкара втори гол. Мезенга отправи много силен шут от далече, Ставрев изби, но топката попадна в краката на Кошич, който фиксира крайното 2:2. 
Още по темата: общо новини по темата: 16
11.10.2011
10.10.2011
09.10.2011
07.10.2011
07.10.2011
07.10.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако хубаво погледнете кой се заяжда, ще видите, че това са не повече от 2-3 макс 4 "човека". Тука конкретно интригата я спретна този teruns. А вие му се вързвате. Не може трима човека да скарат хиляди. Много ще се изложим ако им се вържем и го допуснем. Много тъпо би било.
+1
 
 
аман от Локо -Ботев псувни и мрънкала..трябваше ли да убият някои да за разберете че се делите и псувате приятелите си и съседите си...трябва да пеете срещу и да биете ония кучки в парламента не някви смешни мангали или "агитки" няма да ви доиде акъла ж главите..д**ба тва лепило деиба^^
+8
 
 
а бе винаги ще се намери повод за псуване и обиди от 2-те страни ........НО СЪМ СИГУРЕН чЕ В ТОчНИЯ МОМЕНТ ПАК щЕСЕ ОБЕДИНИМ..... лошото е че няколко да не казвам какви се вързаха на 2-3-ма провукатори дето са с регистраци от 1седмица и от там започна всичко по старо му
+10
 
 
Дребните душички, които бликат жалки глупости НЯМАТ цвят и принадлежност. Помияри има и буфери и папагали....Гледали сме и от двете агитки мизерници, които осмислят живота си с активно бълване на обиди и агресия за измислени каузи. Единственото спасение срещу тези едноклетъчни е всички пловдивчани да ги игнорираме... Пловдив е номер 1 !
+1
 
 
тоя смешник терънс не е спал от злоба.хахаха.нещастен глупак.ти се храниш само от нещастието на хората, а когато им се случва нещо хубаво боледуваш.ти си за съжаление.глупак
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
-5
 
 
Стига глупсти! Какво обединение, какви 5 лева? Селтик и Рейнджърс мигар не са от един град, Ман Цити и М. Ю., Интер и Милан, Лацио и Рома? Аз обединение с Вълчовци не искам! Беше време когато им ходех на мачовете, вече не! По - долу "симс1" е много прав - песните на мангалите са все срещу нас, аз не мога да се обединя с някой, на който всяка втора дума му е псувня срещу мен.
0
 
 
Няма да ви влезе в празните кратуни, че за всичките "лумпени и наркомани" има доста работи, срещу които може да направите нещо заедно, вместо да серете едни връз други. Прост народ - калпава държава! Иначе мача ми хареса. Верно, не знам "Звезда" доколко са се "напрягали", но нашите не играха лошо. Публиката си беше супер. Е, можеше и повече да е, но в момента никъде няма толкова публика, колкото преди 20-30 години. Аз съм виждал и градския стадион пълен с 40000 души на мачове на "Локото", и на стадиона в "Лаута"съм виждал 20000 души, но дали ще се върнат някога тия години не знам. След като националния отбор утре ще се бори за предпоследното място в групата, а в клубните турнири ни бият като шкембе у дувар, какво друго да искаме?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: