ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Узунов: От общината не уважиха юбилея на Локо с присъствието си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:14 / 11.10.2011Коментари (61)8633
© Plovdiv24.bg
- Г-н Узунов, как според Вас премина честването на 85-тата годишнина на Локомотив Пловдив. Гостува ви един от бившите грандове на Европа - отборът на Цървена звезда.

- Като цяло мисля, че се получи наистина един хубав празник, въпреки лошите метеорологични условия. Като клуб се постарахме да предоставим най-добрите условия за гостуващия тим и за нашите привърженици. Концертът бе организиран по тяхно желание и мисля, че феновете останаха доволни. Цървена звезда представи една продукция с всички налични свои състезатели и се получи един добър мач.

- Видяхме доста видни личности на трибуните на Лаута. На какво се дължи това?

- Вярно. Дължи се преди всичко на морал и уважение към една институция, каквато е Локомотив Пловдив. Бяхме изпратили покани почти на всички ръководни органи, както спортни, така и политически, въпреки че желанието ни беше да не се популяризира мероприятието заради предстоящите избори. Смятам, че и това се получи. Но си задавам въпроса защо като лично раздадох покани повечето кандидат-кметове не се появиха да уважат празника. И отговорът ми е, че или спортът и футболът не ги вълнуват или им е неудобно да застанат очи в очи един срещу друг. Радостен е фактът, че ФК "Ботев" в лицето на Марин Бакалов уважи срещата и виждате, че бе посрещнат съвсем нормално без каквито и да е ексцесии. Мисля, че ако Славчо Атанасов, който е в отпуска, и изпълняващият длъжността кмет в момента се бяха появили, хората биха оценили жеста и биха ги приели с уважение. Лошото тук е, че Локомотив е една химера за тях, този клуб почти не ги интересува и едва ли знаят какво се извършва на стадиона. Съмнявам се дори че не знаят къде точно е разположен той, освен че е в парк "Лаута". Не ни учудва защо не си получихме обещаното футболно игрище за подрастващи и защо не можем да усвоим средствата, гласувани от Министерски съвет. Вярно е, че всеки човек не може да бъде обичан от всички. Вярно е, че всеки греши, но когато ръководиш един град, ти трябва да направиш така, че хората да променят негативните нагласи. С тези си действия и отношение към спорта мисля, че се наслагва повече негативизъм и обида у хората и институциите с традиции, каквато е ПФК Локомотив Пловдив.

Още по темата: общо новини по темата: 16
10.10.2011
09.10.2011
09.10.2011
07.10.2011
07.10.2011
07.10.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
То оставаше и да има ексцесии заради Бакалов. Узунов - обиждаш собствената си публика. Аз че съм от Ботев, ама знам че феновете на Локо няма да изпаднат толкова. А Славчо Атанасов е Ботевист, така че не виждам нищо странно че е дошъл.
на 12.10.2011 г.
+3
 
 
Узунов - посредствен хамелион , защо лъжеш ? Нали зам кметът по спорта е бил на мача ! Аман от герберастки инсинуации...
+4
 
 
Хора дайте да се уважаваме,Локо,Ботев,Маричката,Спартаците,това е историята на града и на футбола ни в него!!!А пък наистина не е лошо след като г-н Узунов е решил да става политик да последва примера на кмета т.е. да излезе в отпуск!А и да ви кажа честно мисля че така ще е по-добре и за вас феновете на Локомотив!!!!
-3
 
 
пернатите .....по-спокойно бе гълъби, иначе сте прави донякъде - ако бяхте празнували първа годишнина с на чико кючеците добре
0
 
 
Вие май на сериозно се имате за наследници на Спортлуб.Та те бяха антикомунисти бе пресъпници.Вие дори не сте и ЖСК.Вас ви измисли ваШта мама комунисти.
+4
 
 
Погледнете изборните списъци за кметски съветници и ще видите името на този мутант.
+2
 
 
Какъв юбилей имат тия?!Крадци на истории!
+5
 
 
До колкото си спомням от медийното отразяване на събитието, на празненството е присъствал поне един представител на Общината - зам.-кметът Титюков. Не прави чест на Узунов, че смесва футбола и партийните си пристрастия. Всички знаем, че е 13-ти в листата на ГЕРБ и вероятно по тази причина критикува настоящата власт в града. Хайде, да бъдем малко по-обективни! :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: