ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Десета партия подкрепи Славчо Атанасов за втори мандат
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:54 / 12.10.2011Коментари (14)5117
© Plovdiv24.bg
Земеделците от ЗНС на Стефан Личев и Борислав Китов са десетата партия, която обяви, че застава зад кандидатурата на Славчо Атанасов за втори кметски мандат в Пловдив. Очаква се утре партиите зад гърба на настоящия градоначалник да се увеличат с още една - ЕНП на Мария Капон, като най-вероятно кандидатът за президент лично ще се ангажира с подкрепа за Атанасов. 

"Радваме се, че обединението на политически формации в центъра и дясното около нас непрекъснато расте", отбеляза председателят на ВМРО-НИЕ Петко Атанасов. Според него това е един работещ политически модел, който има перспектива и в национален мащаб. Знаково е, че личността на Славчо Атанасов привлече основните земеделски формации, каза още Атанасов.

"Славчо Атанасов доказа, че има капацитет, желание и възможности да направи Пловдив по-красив и по-проспериращ", каза областният лидер на ЗНС в Пловдив доцент Борислав Китов. "И смятам, че е крайно време в Общинския съвет да се създаде едно сериозно мнозинство, което да помага на Атанасов, за да се изпълни онова, което всички пловдивчани искат. Може да сме земеделци, но както се казва не ядем доматите с коловете и не бихме подкрепили Марко Тотев, извинете Иван Тотев", пошегува се Китов. Той пожела на Славчо Атанасов успех още на първия тур, защото според него това е най-добрият от кандидатите. 

Досегашният градоначалник изрази задоволство, че е подкрепен от легендарна партия с над 100-годишна история, която според него е партия на консенсуса, а не на противопоставянето. 

"Отново се опитват да ни противопоставят с пещерна агитация като в началото на 90-те, но сега имаме нужда от обединение и национално съгласие, каза още Славчо Атанасов. При подписването на споразумението със ЗНС той си спомни своя прадядо, който е бил народен представител по времето на Александър Стамболийски. "Има негов паметник в моето село Градина и хората от всички поколения го почитат, заради всичко хубаво, което е направил за селото и околията, а аз нося неговото име", разказа Славчо Атанасов.



(c) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ето виждате ли г-жо Брюнетка, че и вие сте на моето мнение за баницата и безплатните обеди. Мисля, че и по други теми не е нужно да ти доказвам каква е баницата от отпуснатия бюджет за озеленяването тъй като сме на едно мнение и по други въпроси и разсъждаваме по един и същ начин и стигаме до един и същ извод, но все пак съм ти дал отговор на коментара ти по темата за розите по ОП "паркове и градини.
на 12.10.2011 г.
+3
 
 
11 партия свекървата и тя ще го подкрепи
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+10
 
 
Важно е не колко партии подкрепят даден кандидат, а колко граждани ще гласуват за него. И ми е интересно дали предварително са се разбрали как да разделят "баницата" тези 10 партии, защото нали знаете, че няма безплатен обяд? А изказването на този доц. Китов е просто несериозно и смехотворно: "Атанасов има капацитет, желание и възможности да направи Пловдив по-красив и по-проспериращ". А защо тогава за тези четири години Атанасов спа и нищо не направи? И за какво мнозинство на Общински съвет ми говори, като Славчо си го имаше мнозинството с БСП? И що за нелепа и тъпа шега от доцент : "не бихме подкрепили Марко Тотев, извинете Иван Тотев", пошегува се Китов"? И този човек се смята за интелигентен? Стана ми интересно все пак що за човек е доц. Китов, та е решил да прави умозаключения за Пловдив и знае ли изобщо какво става в Пловдив. И ето какво открих : "Депутат е в 37-ото, 38-ото, 39-ото и 40-ото Народно събрание от Коалиция "Български народен съюз". "Той бе част от инициативния комитет, предложил създаването на гражданско сдружение "Алтернатива за българско възраждане" /АБВ/ - това са цитати от две статии, които ми бяха достатъчни, за да установя, че около 16 год. е бил депутат и вероятно не е стъпвал в Пловдив, а това около АБВ-то потвърди ширещите се в пространството мълви, че Славчо се ползва и в момента от силната подкрепа на БСП.
+6
 
 
СЪБРАНИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ НЕКАДЪРНИЦИ НА КОИТО Славчо Е ОБЕЩАЛ НЕЩА АКО СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ!!!!представете си какво ще стане ако галфона вземе втори мандат ПЪЛНА РАЗСИПИЯ всеки от тези 10 партии ще почне да дърпа чергата към него и цирка ще е пълен ,А ОТГОРЕ ЧИЧО ГОШО ГЕРГОВ ЩЕ ПОТРИВА ДОВОЛНО РЪЦЕ ХВЪРЛЯЙКИ СТОТИНКИ НА СМЕШНИЦИТЕ ПРОДАЛИ СИ ГЪ.А!!!!!
+6
 
 
Е няма такъв смях!!!КАКВИ СА ТЕЗИ АНОНИМНИЦИ ОТ КЪДЕ ИЗКАЧАТ КОИ ИМ ПЛАЩА НЕКА ТЕЗИ 10 ПАРТИИ ДА ОБЯВАТ КОЛКО ЧЛЕНОВЕ ИМАТ КОЛКО ЧЛЕНСКИ ВНОС ИМАТ ОТ КЪДЕ СЕ ИЗДЪРЖАТ???ТОВА Е НОМЕР ЦЕЛЯЩ ЗАБЛУДА НА ИЗБИРАТЕЛЯ ....НО БИХ КАЗАЛ ДОСТА СЕЛСКИ НОМЕР!!!!!СЛАВЧО С ТЕЗИ СЕЛСКИ НОМЕРА НА СЕЛО СЕ СТАВА КМЕТ ПЛОВДИВЧАНИ НЕ СА ТОЛКОВА ПРОСТИ ЗА КОЛКОТО ГИ МИСЛИШ СЕЛСКА ДУШИЦО !!!!!МАНДАТА ТИ ИЗТЕЧЕ СЛОЖИ СИ ПАРТИНАТА КНИЖКА В ЗАДНИЯ ДЖОБ И ШУТ ГОЛЕМИТЕ ТИ ЗАДНИ ЧАСТИ!!!!!
+6
 
 
Нови 4-ри гласа за слаФчо.Гарантирана победа на първи тур.Някой си мисли че пловдивчани са малоумни.След 23 октомври ВЪН.
+5
 
 
борито китов?!?приятеля на на недялко генчев - хотела?!?е*аси мафиотите,е*аси боклуците!
+6
 
 
Селяндури подкрепят селяндур. Защо ли не се учудвам?!
+4
 
 
О,неразумнии юроде!Поради что се срамиш да бидеш европеец и продължаваш да подкрепяш ЗКПЧ-то? Хак ти е ,робе...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: