ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Цветан Цветанов в Пловдив-Област: Подкрепете ни!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:22 / 13.10.2011Коментари (15)4389
© Plovdiv24.bg
С препълнена зала в Община Съединение стартира предизборната обиколка на председателя на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов в пловдивска област. Въпреки ранния час, хора не само от общинския център, но и от съседните села бяха дошли в очакване на гаранции за европейското развитие на Съединение и през третия мандат на кандидата на ГЕРБ за кмет на Общината Евгений Маринчешки. 

"Вие сам определихте какво се е променило за неговите два мандата - че улиците вече не са тъмни и е започнало поравянето на пътищата. Ето затова ГЕРБ избра да го подкрепи за следващ мандат - заради неговата инициативност. Там, където има инициативност на местната власт, правителството може да помага", каза Цветан Цветанов и пое ангажимент строежът на училището, започнал още през 80-те години, най-после да бъде завършен и идната година учениците да влязат в нова сграда; да стартира готовия проект за воден цикъл на Съединение, да се подобри още пътната инфраструктура в Общината и да се изгради връзката от общинския център с АМ Тракия. 

В село Труд Цветанов и народния представител Димитър Лазаров, който е и областен координатор на ГЕРБ Пловдив Област, бяха посрещнати с китка здравец на площада пред местното читалище. 

"Каква по-голяма символика от това - след броени дни ще имаме 2 избора - за президент и вицепрезидент и за местна власт. А вие, в Община Марица и в село Труд трябва да изберете двама Димитровци за кметове - с номер 40 за кмет на Общината Димитър Иванов и с номер 2 за кмет на селото ви Димитър Кутев. И после с подкрепа на другия Димитър - депутата Димитър Лазаров - когато е необходимо, да правите връзка и с правителството за решаване на проблемите ви", каза пред хората председателят на Националния предизборен щаб. Той съобщи на местните, че мостът на Стряма, чието възстановяване живо ги интересува, е с много отчуждителни процедури, но проектът е готов и след тяхното приключване сам министър председателят се е ангажирал, че ще бъде ремонтиран следващата година.

В Калофер, където беше третата спирка на Цветан Цветанов и Димитър Лазаров, кандидатът на ГЕРБ за втори мандат в града София Димитрова и кандидатът за кмет на Община Карлово Розалин Петков спряха гостите още на входа, при отбивката за Паниците. След сигнали на местното население до народните представители от ГЕРБ, по разбития път към местността вече работи екип на Областно пътно управление Пловдив. "Надявам се, че в следващия месец и половина този път ще се ремонтира окончателно - този проблем е многократно поставян и от вашата кметица, и от г-н Лазаров - ние сме поели ангажимент и там, където има финансиране, работим. Убеден съм, че София е доказала своите качества и че на 23 октомври вие ще й дадете отново своето доверие с номер 2 и за втори мандат", обърна се към местните Цветанов. На площада с името на Христо Ботев те научиха, че след откритата приемна с народните представители от ГЕРБ преди няколко месеца и след подобни сигнали от цялата страна, в действие вече е наредба на министъра на земеделието и храните за добив на дърва на корен. "Така че дърва за зимата ще има", съобщи на калоферци София Димитрова.

В мобилния предизборен щаб на ГЕРБ в Карлово Цветанов показа нагледно как трябва да се гласува за програмата на кандидат-кмета Розалин Петков. Той зачеркна със знак Х всички приоритети в листовката с мото "Аз съм ЗА" и обясни на множеството, че с този знак трябва да се гласува в бюлетините за президент и вицепрезидент, за кмет на Община Карлово и за общински съветници, за кандидати за кметове на кметства. "Гарантирам ви, че Розалин Петков е правилният избор за Община Карлово. За да има чуваемост между местна и централна власт, за да се решават проблемите ви", заяви още Цветанов.

В Брезово председателят на предизборния щаб се срещна с кандидата за кмет на Общината Боян Ранделов и с кандидат-кметовете на няколко села и разговаря с тях затова как повишаването на качеството на живот чрез реализирането на европроекти е верният път към преодоляване и на страха в местните жители да показват подкрепа към политическа сила, различна от БСП. 

В Раковски Цветанов посочи за пример кмета от последните 2 години Иван Антонов, който е и логичен кандидат на ГЕРБ за втори мандат. "Близо 90 млн. лв. договорени по европроекти - това означава само едно - активност и желание да се работи за Общината, каза председателят на Националния предизборен щаб".

В Садово хората посрещнаха с овации ангажимента за довършване на училището и за саниране на 6 учебни заведения - детски градини и училища. И аплодираха водача на листата на съветниците от ГЕРБ Паскал Станков, както и кандидата за кмет Георги Буков. 

В село Ягодово Цветанов заяви, че заради злоупотребите, констатирани и от Сметната палата, хората трябва най-после да изберат екип, който да води прозрачно управление. "Сега е шансът да смените кмета и да изберете Пламен Спасов - днес съм тук да засвидетелствам моята подкрепа за него. Нека да назначим него за кмет на Община Родопи, а за президент и вицепрезидент Росен Плевнелиев и Маргарита Попова. Те се възприемат много добре от евроатлантическите ни партньори, което е знак и гаранция за реализиране на нашите политики за европейско развитие на страната." Председателят на предизборния щаб обясни на хората, че 80 на сто от проблемите, които поставят, се решават от местната власт и отново посочи, че тези, които ще се погрижат за финансова стабилност на Общината, са кандидатите на ГЕРБ с номер 2 в бюлетината. 



Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Каквото и да прави обречени са,всички ги разбрахме какви са,само говорят и лъжат и мачкат собствения си народ СРАМ !!!!
на 14.10.2011 г.
0
 
 
Подкрепете МУТРИТЕ!!!
+1
 
 
Жорето! Жорето! т.е. Георги Титюков за кмет :)
+4
 
 
Подкрепа за ГРЕБ ли?!? Ха ха .... Цецо, бягай при личния лекар да ти смени лекарствата, че сегашните не само че не ти помагат, ами и губиш връзка с реалността. ;)
+3
 
 
и аз няма да ви подкрепя, даже ще агитирам против вас и не защото познавам кандидатите ви , а защото мразя просташкото и каубойско държание демонстриращо самочувствие за ненаказаност. даже няма да си направя труда да науча имената на вашите кандидати. уверен съм че те ще приличат на вас , а ако не то вие ще ги моделирате по ваш образ и подобие.
+6
 
 
Не бой се, Цвъ Цвъ! Хиляди мангали ще те подкрепят, нали за това си ги развъждате.
+7
 
 
Раздай пет от апартаментите си на бездомни млади семейства и бъди сигурен, че ще те подкрепят за втори мандат. Но да искаш втори мандат, за да си набавиш, на безценица, още десетки апартаменти, а може би и цял квалтал, имаш много поздрави! На 23-ти ще ги получиш! Само да не започнеш да гледаш умно като правешкото говедо на 10-ти Ноември.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Нови данни за археологическите разкопки на "Източната порта"
Стрелба по Роберт Фицо
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: