ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Доган: Ако предадеш ДПС - ще те обеся!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:13 / 17.10.2011Коментари (28)9447
©
"Ако има предателство, ще те обеся, да знаеш. Бактън от такива, издигаме ги, стимулираме ги и в един момент си мислят, че всичко им се полага." Така лидерът на ДПС Ахмед Доган се закани на кандидата за кмет от ДПС на Доспат Пламен Айвазов пред пълна зала избиратели и още толкова на площада, които гледаха срещата на голям екран.

В Доспат кметът Антим Пържанов, който спечели с ДПС на предишния вот, сега е кандидат от ГЕРБ. Доган се извини на доспатчани, че е сгрешил при избора на Пържанов. Случаят в Доспат не бил единичен. Според Доган в почти целия Смолянски регион ГЕРБ прави всичко възможно да излезе на открита война с ДПС, издигайки хора на движението. Той бил убеден, че ще има опити за фалшифициране, за манипулиране, за полицейски натиск на изборите - "така както се правеше по Костово време тук от Доспат", и апелира за пълна мобилизация.

Доган направи обиколка с автобуса на ДПС в Смолянско. В Борино лидерът на ДПС пак проговори на турски в пълна зала с избиратели, въпреки забраната за агитация на чужд език и грозящата го глоба. "Сакън Ахмед, ще те глобят", подмятаха избиратели но той не спря турската реч. В Девин ДПС проведе срещата с актива в СПА хотел "Орфей", наричан "Сарая на Доган". На 100-ина метра от него в друга зала агитираше душманинът му Касим Дал с Мария Капон.

Източник: в. "24 часа"



Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
На тия във власта само имената им са български !
+1
 
 
Добро изказване Боъдев, но не забравяйте че всичко си има начало и край:)и Доган или други като него не са вечни.Народът в България избира сам съдбата си ПОКАЗЕТЕ какво можете сега на изборите, за да е още по- нервен Доган и да крещи още повече на избирателите си и конкуренция си .Садете хората по делата, а не по обещанията!
0
 
 
Проблема не е в Доган. На всички стана ясно как е откраднал милиони за водното езеро в Кърджали. Ако пак гласуват за него, проблема е в избирателите.
+3
 
 
Баси демагогската държавица сме! Как няма един истински български патриот тая ши**на власт.....?Всички се кълнат в България, правят предизбарно мили очи, свещи палят по църквите, а в същото време, лижат г*за на тоя Доган, дето даже не знае какъв е- нито българин, нито циганин, нито пък турчин. Гнусна попова лъжичка - ни риба, ни жаба! Бойко и той много скачаше срещу тоя фъфлек, ама му се видя и на него бабаитлъка. Щеше да го съди, имоти да му конфискува.....Въобще, пръдна му на.....! Срам и позор!!!Защо всички наши пишман- политици са с такива меки китки и позволяват на тоя психар, да им извива така самодоволно ръцете? Защо се държат, като гадни еничари? Да продадеш родината си, е равносилно на това, да продадеш собствената си майка, собствената си кръв! Толкова ли вече сме скопени откъм национално достойнство? Какво от това, че разнасяме Тракийското злато по Европа и света? Какво показваме с това? Хората, които са го правили, поне са оставили нещо след себе си, а ние- само срам, че останахме най- крадливата, лъжлива, бедна и въобще лоша нация! Срамота е, нация, която има себе си за люлка на европейската цивилизация, да оставя един ислямистки сепаратист, да си развява коня, там, където пет века турци са клали, грабили и изнасилвали! Представям си само, как изглеждаме в очите на нормалните хора на запад: от една страна- Тракийското злато и всички други символи на цивилизацията въобще, по нашите земи през вековете и от друга страна- Ахмед Доган, с неговите "ракети"(джамии) и ДПС- та. Срам и резил!!!Няма ли най- сетне да се намери някой истински мъж и българин в тази държава, който да завре този тумор за държавата, там от където е излязъл. Като е голям турчин и мюсюлманин, да отиде и да се прави на голям политик в Анадола. Да, ама, не! Там такива ги броят за български цигани и не минават въобще. Вече само у нас, може всякакъв боклук да вирее! И, хора, моля ви, въобще не го мислете за голям стратег и политик. Така само му вдигаме акциите на това нищожество. Не съм съгласен с това, че той е едва ли не, най- умният човек в държавата! Такъв го правят изкуствено чужди интереси(включително и американски), а така също и нашите продажни служби. Великите сили, никога няма да позволят, България да е единна и силна. Жалко само за свестните българи, които станаха жертва на този геноцид, през всичките тези години! Жалко за тези, които напуснаха родината, но поне се спасиха по някакъв начин! Жалко за тези, които останаха тук, да се мъчат и да търпят всичката тази гадост и мръсотия! Жалко и за тези, които тепърва ще се раждат и растат тук! Много жалко за България!!!
0
 
 
Доган е напълно прав! Политическата проституция е противно явление - вижте Главчо какви ги натвори. Въобще, ако някой е избран на някаква длъжност и реши да се откаже от партията си - той трябва да бъде отстраняван от тази длъжност. Защото се е докопал до нея благодарение на партийното си членство. Доган, разбира се, трябва да бъде анално жигосан и въдворен в трудов лагер, но е прав в случая!
+1
 
 
ЪЪЪЪ!!! Политик бил-вятър и облаци!!!! Нищо не прави за тези дето гласуват за него! Той е турски шпионин и изпълнява техни поръчки за да има смут в България!!! И НЕГОВИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ СА ГЛАДНИ,ГОЛИ И БОСИ И ТЕ БЯГАТ ,ЧЕ И НЕЛЕГАЛНО В ЧУЖБИНА ......!!1 Г-н Филчев на това ли му казваш политик???? Той е Али баба и 40 те разбойника!!! И откъде на къде в България ще издигат кандидатура за президент за Турчин?? ?И в Германия има много турци,ама кандидат президент Турчин да сте чували!!
-1
 
 
am а живее по добре от теб и мен ,как мислис
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Природни стихии
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: