ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Официално: Тимонов аут от Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:59 / 17.10.2011Коментари (103)17132
© Plovdiv24.bg
Преди броени минути Plovdiv24.bg научи, че Тодор Тимонов е освободен официално от Ботев. Решението, че вече не е част от Ботев му е било съобщено по телефона от спортния-директор Марин Бакалов

До края на полусезона Тимонов ще бъде пратен да тренира с дубъла на "канарчетата", тъй като на този етап не може да му бъде прекратен договора. 

Другият, който бе нарочен за гонене Николай Манчев се размина само с глоба.

Както днес по-рано Plovdiv24.bg първи съобщи, Манчев докато официално се водеше контузен и не попадаше в групата на Ботев е взел участие в мача Куртово Конаре - Царацово.

Още по темата: общо новини по темата: 20
31.10.2011
31.10.2011
30.10.2011
29.10.2011
28.10.2011
28.10.2011
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ред е и на Манчев да си ходи в Царацово.
+5
 
 
Колко пъти съм ви казвал ,че Лимона, Курдов и Манчев ,не са за отборът ви и че трябва да търсите нови момчета ,които да играят със хъс ,а не да ги прибирате тези манекени отново.....Отборът ви е същият от времето на Христолов ,ами то като ще са същите палячовци ,него за какво го изгонихте и ходихте по Ве групите ....невиждам смисъл. Ако искате да вървите напред трябва да се оттървете от всички стари муцуни ,които ви дърпаха назад ,включително и Бакалов ,защото и той е много съмнителен ,май мисли повече за себе си отколкото за отбора .Желая ви успех !! Само Локо !!
+1
 
 
Абе казвах ви аз ама вие сте много горделиви и тънко-обидни. Сега се усетихте да ги гоните чак тези куци пилета! Сега разбирате ли че христола е имал много по малко от 50% вина. Със стари курветини нов бърдак не се прави.
-5
 
 
Ммм лично мое мнение е,че тези разправии идват от един дето вкара 40 гола във В-група/ама във В-група/,защо не погледнете играта на Лимона,когато Стефанов играе,както каза някой по-долу,след Кривия е най-креативния в Ботев!!!Всек знае бащата на този с 40-те гола,какъв интригант е, навремето Мит О'селски го изгони за такива работи,при нас беше дошъл да става Директор,хубаво,че дойде Зума та го изгони/пълна подлизурка е дъртия/,та и сина е същия,дето викат хората-"Крушата не пада по-далече от дървото.И знайте много е лесно да се вкарат 40гола,ама във В-група.Сега колко е вкарал в колко мача,а Стефанов колко гола е вкарал в колко мача???Да го махнат тоя,а Лимона да си го върнат и някаква глоба да му наложат,като беше в ЦСКА-ако си спомняте го боготворяха,а този с 40те гола го изгониха от Байер и Левски като мръсно коте,сигурно защото е много добър,ама в нито един мач не съм го видял да пресира защитник да го гони или нещо такова,имаше един дето играеше в Ботев макар и турчин/Хаджифейзула/,ама играеше много по-надъхано тича,пресира,гони докрай.Стефанов-и той е същия като Хаджито,ама все 40те гола трябва да играят,да го махат тоя кльощав скиор.А и още нещо не забравяйте кой отиде да подписва с Лудогорец,а Лимона като се върна от Русия веднага искаха да го лапнат пак ЦСКА и резаците от Разград,ама къде си дойде да играе за без пари/сравнявайки тези два отбора дето го искаха/ в Ботев,той заслужава да остане в отбора,а Манчев няма да го коментирам за мен е свършил с футбола още от времето на Мит О'селски/играч пиещ и пушещ не може да бъде сериозен и класа/.Лимона трябва да си остане,да махат този подмолник 40те гола във В-група/то това и ще му остане във футбола/,а и не забравяйте,че е роднина с тоя Палийски:)))По-бързо завръщане в А-група да припомним кое е най-великото дерби и САМО ЛОКО:)))ХУБАВ ДЕН НА ЦЯЛ Пловдив:)))
+4
 
 
манчев избра царацово пред Ботев. Довиждане боклук
+3
 
 
Манчев да си заминава заедно с Лимона!Стига с тези компромиси!
+2
 
 
Браво.Терена не място за фасони и показ на нова татуировка.Да ходи във Висаж.Или да стане рекламно лице на Божо.След като си сложил свещенното жълто-черно райе което не е на кожата ,а в сърцето,трябва да гориш на терена.
+11
 
 
Канари,вземете се стегнете и завършете полусезона на първо място,а в крайното класиране с поне 7-8 точки пред втория,че съм се хванал на бас със едно говедо за това и никак не обичам да губя басове.
+1
 
 
казах за хубчев отдавна,дано сега да се вземе доказан тренер , стойчо младенов е добре
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Оперираха успешно Георги Николов! Известен мениджър с голяма помощ за нападателя на Ботев
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: