ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Балотаж за кмет между Тотев и Атанасов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:58 / 23.10.2011Коментари (198)27324
© Plovdiv24.bg
Следващата седмица пловдивчани отново ще излезем, за да дадем своя вот. Предварителните социологически резултати сочат за балотаж между Иван Тотев и Славчо Атанасов. Тотев има преднина преди балотаж, като е спечелил по-голяма част от избирателите.

Очаквайте по-късно само в Plovdiv24.bg предварителни резултати и от преброяването.

Посочените от графиката резултати са от еxit poll през деня и е вероятно да претърпят промени, но със сигурност ще има балотаж за кмет на Пловдив.



Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Този тотев отиде да гласува облечен с АНЦУГ!!!!Какво управление очаквате от подобен индивид????
-1
 
 
Не разбирам що се нервите ,всеки си гледа интереса и когато се докопа до "кокала "гледа само той да е добре ,а това дето го разправяте кой какво е направил ....замислете се вие какво сте направили за този град ,за тази държава ,та ако щете за собствения си блок или кооперация . Успяхте ли да постигнете единодушие и да превърнете между блоковото си пространство в приятно място ...Какво да ви кажа промяната може да започне от един човек , но ако няма подкрепа и от останалите не става нищо. Относно плащането на циганите за да гласуват ,ми то ние им плащаме цял живот и им помагаме да си изгледат циганетата , българките се чудят дали да родят второ ,че може да не могат да го отгледат в подходящи условия ,щото за тях няма помощи . Всички цигани ли плащат данъци ,ток, вода ,осигуровки -не повечето от тях (може да има някои объркал се да си плати) и кой го плаща - ние .Докога се питам . Пожелавам на всички приятен и усмихнат ден .
-2
 
 
Тотев може и да не е добър кмет, но СлавчГІ беше направо ужасен. Т.е. той не направи нищо лошо, той нищо не направи изобщо... Така, че при всички положения Славчо трябва да падне.
От МаЛъК ЖъЛтО-ЧеРеН И На ТаЗ ИдЕя ВеРеН!!!
на 24.10.2011 г.
+1
 
 
Лично аз и в тези избори не успях да припозная свой кандидат(поне от тези, които отиват на балотаж) ... На нас Българите в последните 20 години за жалост ни се налага да избираме не между добро и зло, а между зло и по-малко зло ... Нямам нищо против личностите на хората, които отиват на балотаж ... Г-н Атанасов се видя, че е честен човек, а не крадец като предходните, но той е мекушав и не предприе решаващи действия, каквито се изискват от един кмет към нито един предходен кмет, както казваше, че ще направи ... ГЕРБ непрестанно го спъваха, което още повече му пречеше ... Също така нямам нищо против г-н Тотев като личност, но съм убеден, че няма той да взима решенията за града ни, а всичко ще идва от София ... Най-близкия и нагледен пример за това колко му пука на г-н Борисов за Пловдив е примера с това колко време бавеше парите от боклука, както и какво направи за стадион Пловдив - дойде, хвърли в пространството идея, която на него и на Стоичков(който ми е чудно ако милееше и наполовина толкова, колкото казваше за Пловдив, защо не спаси Маричката, при положение че това, което им трябваше на тях като средства за него са джобни) щеше да им напълни джобовете, видя че Пловдив обаче не одобри идеята му и ... дотам с амбициите и помпозните слова как ще имаме стадион, който да е гордост за Пловдивчани ... Някои по-долу казват като пример за добро управление на ГЕРБ Бургас ... Поздравления за човека, който е направил всички тези хубави неща за Бургазлии, но ... но Пловдив не е Бургас и силно се съмнявам, че в нашия град след мандат на ГЕРБ ще има толкова ласкави слова за тяхния кмет ... Това е моето мнение ...
-4
 
 
Призовавам да гласуваме с разум за развитието на града ни! Ако изберете Славчо на балотажа, аз отивам да живея в Бургас!
-3
 
 
Трябва да се мобилизираме и да изметем тоя НЕЩАСТНИК Славчо на Балотажа ! Ясно се вижда ,че градовете които просперират са управлявани от ГЕРБ ! ВЪН КОМУНИСТИТЕ !
+3
 
 
Акула,поздравления!Помня го оня мазен тулуп Костадинов. Тука в Пловдив от 15 год. е подобно разграбване,опустошаване и тотални идиоти.
+3
 
 
Прощавайте се съграждани със стадиона, уникален.Тотев ще докара на Ицо испанците и стадиона ,ще се превърне в МОЛ с малък стадион наоколо с 10 000 хиляди места.
0
 
 
Явно Катуница ни е малко,мангалите си избраха бойко и това е.Няма какво да се сърдим повече,нека ни тъпчат и това е,вече и президента ще е манго,така че ще стане един кучек дето не сте си и помисляли,съвсем скоро ще е.Той ванчо е ясен колко е загубен,вече и с Пловдив се свърши,ще го направим шопски квартал за боклуци.
+13
 
 
Понеже виждам,че давате за пример как в Бургас сме избрали Димитър Николов с такава огромна преднина ще ви кажа защо.Димитър Николов за един мандат направи толкова много за града ни,колкото предишния кмет Йоан Костадинов за 3 мандата не можа и на 10% да направи.След 1989 год. за първи път в Бургас има кмет,който да му пука за града и хората и ако продължи в същия дух и тоя мандат съм сигурен,че след 4 години ще го изберем с 90% сигурно.Дано и вашия кмет да е успешен,независимо кого ще си изберете!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Мигранти и бежанци
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: