ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Тотев отива на балотаж с 35.52%, Атанасов с 25.48%
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:24 / 24.10.2011Коментари (60)9170
© Plovdiv24.bg
Излязоха окончателните данни за избора на кмет. Отдавна е ясно, че в неделя на балотаж ще се явят Славчо Атанасов и Иван Тотев.

Тотев води в момента с над 10% от вота или точно 35.52%, Славчо Атанасов на този етап е спечелил 25.48% от вота на пловдивчани.



Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
В градове ,където има най-много усвоени европари,там кмета е преизбран от раз.Славчо не направи нищо ,освен да плаче,че не му дават заеми.Кои бяха отговорни за еврофондовете последните 4 години?Вкаранита през задната врата комунисти.Ако искате това да продължи помислете как да гласувате в неделя!Все пак за подкрепата,трябва да се отблагодари,нали?
+3
 
 
Понеже "анцугът" се превърна в основна тема,да кажа веднага,че не го харесах. Само че всеки път,когато си представя синия анцуг на Тотев,си представям и нещо друго: Представям си мазните,гнусни сурати на долев,на гогова,на Свинаря... И си представям идеята тия човекоподобни още четири години да газят града ни и да го превръщат в голямо село. И се питам що за човек трябва да си,за да пуснеш тия отрепки,воглаве със славча,за още един мандат във властта?! Истина е,че явно кметовете от ГЕРБ си вършат добре работата по места - почти във всички големи градове те са или избрани на първи тур,или с най-висок резултат преди балотажа. И на целия този фон,ние сме на път да дадем още власт на един некадърник,дето за 4 години ни направи за кашмер на цяла България... И аз не харесвам пожарникаря,ама нека дочакаме парламентарните избори,че тогава да има наказателен вот. Едно преизбиране на герговия послушник ще е лудост и ритуално самоубийство.
+4
 
 
Какъвто народът - такива и управляващите!!!Честно казано на мен не мога да кажа, че ми се нрави който и да е от двамата кандидати. Колкото съм огорчена от управляващите, толкова съм огорчена и от съгражданите си. Ще дам елементарен пример защо е така.Пред блока години наред имахме западаща детска площатка - изпотрошена, на която наркомани си палеха огън. Тази година с мъжа ми положихме много усилия да се реставрира, за което помогна Обществения застъпник и съответно Общината. И ето сега имаме здрава и съвременна детска площадка от 3 дни. Тъй като нямам дете реших поне да отида да видя как е обстановката от близо. Заварих кутий от цигари, опаковки от солети, чаши от кафета и въобще всякакви екстри, които майките са оставили по земята. Е, добре, може ли такава простотия от жена и то от майка, на която детето й утре пак ще играе на същото място. Та така - който и да управлява, който и да направи нещо за този селски град, населението ще е отново масово селско и със селско държание, ще си хвърля чашите от кафе и фасовете по земята и това. Същия пример може да се даде и със спирките - е какво като ги оправиха. За толкова малко време почти всяка спирка е ако не разрушена, то надраскана и огрозена. Грозни са постъпките на хората, грозни са и тези, които ни управляват...
+2
 
 
Не знам за Тотев, но по-голям селяк от Славчо, Пловдив не е имал за кмет. Как не се научи за 4 години да говори на български. Заради такива като него ни се смеят софиянци, че говорим селски. Как не разбра за 4 години, че в българския език освен "и" има и "е". Колкото пъти го гледам и слушам как говори, толкова пъти ме е срам, че го пишат пловдивчанин. Дне пак го гледах по канала на дебата с Тотев. То не бяха "нИ знам", "обИщания", "рИка Марица", "нИ съм", "дИбат" и т.н. И това е лицето на Пловдив... Нареди се до корифей като "пИпИрудата" Стойка, която между другото все пак се научи да говори. Но Славчо не възприема.
-2
 
 
Много селски пръчки тук плюят по Тотев, че не бил с костюм. Само елементарни хора преценяват човек по облеклото. Освен това, в много цивилизовани страни е съвсем нормално по същия начин да ходят и депутатите на работа - например зелените в Германия - професори, доктори, обаче ходят неглиже. Но, хората ги уважават! Виж, Главчо е готов да облече и бански, само за да го изберат. Готов е да се подмаже на всеки.
+2
 
 
Преди 4години,избрахме "малкото зло"-то се превърна в проклятие за града ни.Много глупости сътвори главока,счупи тъпомера просто!!Тотев?-напълно не разпознаваем,няма необходимата харизма,кандидатура,с много неизвестни!!Нито един от двамата не е МОЯ кмет!!За съжаление,трябва пак да избираме м-у голямото,и малкото зло!1По-добре Тотев!!Има някакъв шанс с него за града ни!1Славчо е непоправим!!Освен това е алчен предател,което най ме отвращава .Гласувайки за Славчо-получаваме Гергов....Сельото вкара червените във власта през задната врата,и неволите за града ни се задълбочиха!!Нека не сме ЕДИНСТВЕНИЯ голям град,управляван от червена подлога!!
+7
 
 
Абе хора тия нещо ни бъзикат...все повече ми заприличва на 1933 в германия...никои не е гласувал за него а той води...
+2
 
 
Абе вие от Марс ли падате или наистина сте толкова неориентирани!!! Някой да ми каже Славчо какво е направил за града ни ?? Знаете ли колко европейски пари е изпуснал тоя некадърник ??? Едно ще ви кажа - който и да е град,кмета не е ли от управляващата партия ПАРИ НЯМА ДА ИМА!! Не ме интересува кой колко пари прибира за себе си, важно е да се прави и нещо за града!! Тотев бил с анцунг и кво от тва? И бойко говори по селски ама поне прави нещо! Човека с анцунга направи много повече за града ни отколкото некадърника Славчо - това е! В момента Пловдив е сигурно най-западащия град и защо.... помислете! След седмица ще се разбере дали ще продължава да запада най-старият жив град в Европа!
+7
 
 
С интерес прочетох всички коментари и мога да кажа следното : И на вас и на нас не ни провървя в избора на кандидат за балотажа, просто по-добрите кандидати бяха от не много популярни партии и не стигнаха до балотаж. Завиждам на бургазлии за късмета, който изтеглиха с Димитър Николов - най-добрия български кмет преизбран с над 70% от гласовете и направил Бургас най-доброто за живеене място в България, на първо място по усвояване на еврофондове и ред други придобивки. Честито на бургазлии !
+1
 
 
Напълно съм съгласен с Миа, имаше ли друг Прошляк с анцуг из телевизиите освен Тотев Така се беше барнал с него че изглеждаше като кандидат кмет на село с неустановена самоличност. Той беше моят кандидат за кмет, но сериозно се замислям за балотажа.Абсолютна цигания и чалгания,бягайте да бягаме от тук,скоро няма да се оправим
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: