ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Росен Плевнелиев: С Иван Тотев много си приличаме
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:04 / 25.10.2011Коментари (15)6486
"Ще бъда президент на регионалното развитие и пътищата, ще дойда по регионите и ще се срещам с хората", заяви днес пред симпатизанти в Пловдив кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Плевнелиев, придружен  от кандидата за кмет на ГЕРБ за Пловдив Иван Тотев, се разходи по Главната улица пред щаба на партията, срещна се и разговаря с десетки пловдивчани. Кандидат-президентът се снима с хората, раздаде автографи и успя да изслуша и да отговори на повечето въпроси, зададени му от гражданите. 

"Вярвам, че ако вие бъдете избран за президент, ще направите така, че българите да се завърнат  от чужбина", каза на Плевнелиев София Димитрова от Пловдив, работила дълго време в Испания и Чехия. 

"Точно това е и моята цел", отговори и кандидат-президентът. Той беше категоричен, че трябва да се работи денонощно, за да може страната ни да стигне там, където в момента са Полша и Португалия.

"Там вече емигрантите се завръщат", поясни кандидатът  на ГЕРБ и припомни, че болката на емигрантите му е много позната, тъй като той самият е работил 8 години като такъв в Германия. 

По повод на изборите Плевнелиев призна, че са били наистина много тежки и че за първи път се провеждат такива в България във формат 3 в 1.

"Наистина, създадоха се доста сериозни затруднения за хората и за втория тур в неделя организацията трябва да бъде по-добра", каза още той и допълни, че въпреки това няма основание за касиране на изборите. Кандидат-президентът каза още, че се гордее с факта как за първи път от 20 години българските граждани гласуват "За", а не "Против". 


"Политиката на ГЕРБ като цяло е "За" развитие на България за разлика от други предизборни кампании, които са изградени основно на база "против"", заяви още Пленвелиев.

Той подкрепи кандидата за кмет Иван Тотев с думите, че двамата много си приличат, защото идват от реалния живот и могат да възродят България и Пловдив.

След това Росен Плевнелиев и Иван Тотев се отправиха пеша през "Цар Симеоновата градина" за среща са ръководството и работниците на "Кингс Табако" Пловдив.


(c) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Дааааа,приличате си!по големите носове и кривите глави!По-добре мякащият цъклю,отколкото пожарникаря да командва в града ми!
+4
 
 
Бре тия пътища Премиера пътища кандидат президента и той пътища Трябва да има голяма далавера в тия пътища Слагаш 2 см асфалт пък отчиташ 5см
+7
 
 
Досега бяхме град без адекватен кмет,оттук-нататък ще е още по-зле! Кмет подлога,който ще допринесе за досъсипването на най-древния град в Европа,каквато е целта на про-софийската му и неадекватна партия!
+11
 
 
По анцузите ли си приличате или се различавате?Може ли областен управител да гласува по анцунг?Общественото ти положение трябва да те задължава да проявяваш малко уважение към гражданите,които те подкрепят,въпреки "геройството"да гласуваш при тази организация на изборите.
+8
 
 
Тия двамата идиоти ще получат последната капчица доверие от нас и дано не злоупотребят, защото ще им се види тясна България!
+11
 
 
Не съм съгласен с теб. Всички плюите Славчо че краде и не усвоява пари ами Тотев вдига хотел Империал и пише че е на майка му дали е с негови пари как мислете? Славчо почна да разбира и да гради нещо изчисти марица оправи парковете много от малките улици и булевардите от моста в гагарин през колелото на панаира до края на Пловдив пътя към хирургиите които по проект ще води до края на града. И най-важното Атанасов застана зад проекта стадион Пловдив да стане национален стадион на България.Нали това искаме ние Пловдивчани.Като доиде Мадона или Металика да пеят в Пловдив не в София парите от билетите които не са малко да си остават в града. Не може да искате Славчо да прави чудеса като няма парите които са му нужни. Но няма проблем даите властта на ГЕРБ подарете държавата на Бойко които ви замаза очите на всички с една магистрала.Бойко е човека който каза че не е съгласен стадион Пловдив да стане национален.Направете Тотев кмет и забравете за този стадион дори няма да се ремонтира да не говорим за нещо повече. Попринцип аз бях зад Дани и "съюз за Пловдив" но сега ще подкрепя Славчо и няма да оставя пожарникар да управлява цяла България. А за президентските избори никога не съм си помислял че някога ще гласувам за комунистите но по-добре от колкото Премиера да е Лидер на партията на президента.Все едно аз да съм премиер и лидер на партия и президент да стане мои депутат.Дали изобщо Росен ще взима някви решения или просто Бойко ще дава команди на Росен и той ще изпълнява и ще си ни крадът двамата,защото няма кои какво да им каже. Наистина съм разочарован какво харесвате на Росен тя Миглена Кунева е много по добре от нея стана най-добър Евродепутат независима е и ще представи добре България в Европа за разлика от сегашните кандидати.
+6
 
 
Става дума за това, че всеки си върти далаверите и не му се вижда краят. Чудя се, защо точно в "Кингс Тобако", може би защото са милиардна индустрия в България..... Да припомня само, че милите господа от винпром Пещера, които са и собственици на Кингс Тобако имат задължения към държавата в много големи количества и тез наши управници все пак им правят честта да ги навестят. Пък онези може и с баница да ги посрещнат или питка с медец..... Наглеци....всички са в кюпа! Всеки да гласува по съвест, но дали управниците ще бъдат съвестни....някога.....
+6
 
 
Дайте им цялата власт в Държавата и ще видите.....Ще станем ТОТАЛИТАРНА РЕПУБЛИКА
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: