ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив с минимална победа над Черно море
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:23 / 27.10.2011Коментари (67)10940
Локомотив се наложи с минималното 1:0 над Черно море в двубой от 11-ия кръг на "А" група. Двубоят на стадион "Локомотив" в парк "Лаута" бе наблюдаван от бившите треньори на Левски, Емил Велев и Ясен Петров

Локо като цяло проспа първите 45 минути на срещата. "Смърфовете" едва към края се събудиха и създадоха няколко добри възможности за гол, като най-опасното положение бе след един изпълнен пряк свободен удар, когато Сержиньо центрира от фаул, никой от футболистите на двата отбора не можа да засече топката и когато всички виждаха как коженото кълбо влиза в мрежата, Георги Божилов се протегна на шпагат и успя да спаси чист гол.  

В 60-ата минута резервата на домакините Милош Релич направи невероятен пропуск. Сърбинът не можа да засече центриране на Даксон Да Силва на два метра от гол линията. Минути по-късно "моряците" останаха с 10 души на терена, след втори жълт картон на Янчо Андреев за нарушение на капитана Здравко Лазаров

Четвърт час преди края на мача падна и попедното попадение на Локомотив. Здравко Лазаров центрира перфектно от ляво и левият краен бранител Михаил Венков засече в пеналта с глава и фиксира крайното 1:0. В последните няколко минути на мача "черно белите" също останаха с 10 души на терена, след като Валери Георгиев получи втори жълт картон за нарушение на Георги Илиев.  

В следващият 12-и кръг, Локо гостува на Левски, на стадион "Георги Аспарухов" в София.
Още по темата: общо новини по темата: 17
31.10.2011
29.10.2011
28.10.2011
28.10.2011
27.10.2011
27.10.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА, НИЕ ПЕЕМ САМО ЗА ПОБЕДА
+5
 
 
Ще ходим ли с Левски, мощно? Аз съм там!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+11
 
 
Локомотив 1926 (Пловдив) - на 5 точки от върха. ВИНАГИ С ВАС!
+1
 
 
WIND - не те знам кой си нито и не искам да падам на твойто ниво , но се налага да прескоча за малко . По прост образ от тебе и оня ,,ботбал,, ли ,,потбал,, ли -няма в наште и вашите сайтове! Как не са ви набили още незнам ! С две думи да Те опиша : Ти си ,,куха ЛЕЙКА ,, Имам едни коментари за г-н Коко Динев като Ви стана президен . Намери ги в моя аватар с задна дата и ги чети - ПРАЗНОГЛАВЕЦО !!!! А на всички истински фенове на ,, Ботев 1912 ,, и Локомотив 1936 ,, лека вечер !!!
+5
 
 
Всеки иска отбора му да е първи , ама не става. Без нападатели сме шести , а в интерес на истината всички преди нас са по-добри в момента.
+9
 
 
с рька на сьрцето - браво . Черно море не са лесен отбор и са го доказали !
+18
 
 
Аз съм жалтур, но се радвам за локомотив, че би в този отбор! Както има злорастващи в нашия отбор, то и във вашия има, но такъв е живота. Важни са трите точки и победата, а победителите не ги съдят.
+5
 
 
Хващам бас,че 2/3 от представящите се тук за Локомотивци НЕ СА ТАКИВА! Колкото и минуси да пишете,колкото и плюсове,това мое твърдение е самата истина! Проблемите в Локомотив Пловдив ги има в абсолютно всеки БГ клуб и именно заради това футбола ни е в тинята! Никога обаче не бива да се потулва ФАКТА,че Динев е направил толкова в базата на Пловдивски клуб,колкото всичките бивши такива на всичките клубове в града ни,не са направили и 1/10-та! Днес всички присъствали на мача с моряците видяха невижданото за града ни изкуствено игрище,което е почти готово,и каквото никой друг в областта няма! Ето на такива неща трябва да се радваме! Естествено проблемите са си проблеми,но е повече от малоумно да си затваряме очите пред страхотните неща,които Коко направи в съблекалните,трибуните а сега и в терените на клуба ни!.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: