ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бранко Милованович: Локо Пд не е катастрофирал
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:51 / 29.10.2011Коментари (17)4342
© Plovdiv24.bg
Главният мениджър на Локомотив Пд Бранко Милованович призна, че в отбора имат нужда от повече спокойствие, тъй като той все още може да изпълни целите си и да се класира в евротурнирите.

"Тъжен съм за това, което става с феновете. Това ми се случва за първи път в живота - като футболист, треньор и ръководител. Искам да говорим, всички да сме задоволени. Бил съм играч и знам колко им е трудно и на момчетата да играят, без да има публика, феновете на Локомотив Пд са най-добрите. След мача с Цървена звезда ми се обаждаха приятели от Сърбия, които казаха, че в играта има пропуски, но привържениците ни са страхотни. Трябва обаче време да се случат нещата, които желаем", обясни Милованович.

Той заедно с Драган Канатларовски изгледаха вечното дерби ЦСКА - Левски на националния стадион. Причината е, че следващия кръг Локо гостува на сините.

"Вече се готвим за следващия мач на "Герена". Миналата година Локо Пд победи. Дано да повторим успеха. Не съм в този клуб заради парите, а да помагам, защото го обичам и много уважавам Коко Динев. Той ми е добър приятел. Идеята ни е да направим нещо голямо с Локомотив Пд. Знаем какво трябва да променим и как да работим. Проблемът в България е, че нямате търпение. Всеки мач е като финал на Шампионската лига. Бил съм в Депортиво Ла Коруня. Там като загубим, казваха - "mala suerte" - липса на късмет. Тук едно поражение от Славия и веднага се започна с нападките - към играчи, треньори, ръководство. Изкара се голяма катастрофа, а клубът не е катастрофирал. Трябва време, за да се изгради нещо значимо. Желанието ми е да се прегръщаме и целуваме с всички, които обичат Локо Пд", продължи сърбинът.

"Целта ни е да играем в Европа. В момента работим мач за мач. Искаме да спечелим всички двубои до края на полусезона. Не сме толкова назад в класирането. После ще взимаме решения какво да правим. Може да има много промени до Нова година. Няма смисъл да оставам тук, ако Локо Пд не постига резултати. По-добре да си ходя да работя някъде в чужбина", завърши той.

Източник: в. "Тема Спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 17
31.10.2011
28.10.2011
28.10.2011
27.10.2011
27.10.2011
27.10.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Бранко ти си номер 1,Бранко ти си супер и като мъж и като специалист,Бранко ти си невероятен брат.Много готин брюнет си. Така сега иди до огледалото погледни се ;) събери си куфара и пътувай.С твоите камъни по твоята глава . Plovdiv 1926-аз съм от палячовците .Ние за разлика от теб сме свалили розовите очила.А ти гледай днес да не пуснеш някоя бюлетина за Бранко момче.Няма да съм изненадан ;)
+5
 
 
Стига сте ревали,на една точка сме от Левски и Литекс,и на пет от Лудогорец!Ще направите ГОЛЯМА БЕЛЯ!!!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
Кога ще разберете че причината за бойкота не е мача със Славия??Чашата преля точно на предния мач със Светкавица,всеки може да си направи изводите защо
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Сподели Г-Н КМЕТЕ КОМУ Е НУЖНО ТАКЪВ ГОЛЯМ ТРОТОАР ПО ЮЖНИЯ ТРОТОАР,КАКВО СТАНА С ОБЕЩАНИТЕ ДЖОБОВИ ЗА ПАРКИРЕНЕ.ТОВА НЕ Е4 БАСКЕТБОЛ,ТОВА Е РЕМОНТ КОЙТО СЕ ПРАВО НА 60 Г.какво ново....
на 29.10.2011 г.
-1
 
 
СРЪБСКИ КРЕТЕН НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НЕ СИ ЖЕЛАН В ПЛОВДИВ.ОТ КАКТО СЕ ПОЯВИ ЛОКО ТРЪГНА НАДОЛУ.МАТУШЕВ ЗАРАДИ ТЕБ ИЗБЯГА .ОСТАНА ПОСЛУШНИКА МАКЕДОНЕЦ КАНАТЛАРОВСКИ. ОМИТАЙТЕ СЕ ЧАС ПО СКОРО.
+1
 
 
Говориш като политик, само обещания, празни приказки и ала-бала.
на 29.10.2011 г.
0
 
 
Браво Бранко, много добро изказване! На всички палячовци, които обвиняват Бранко за всичко от студеното време до земетресенията в Япония мога да им кажа само да се прегледат.
-4
 
 
Ти си главния виновник да катострофираме мишко вън от пловдив ЩЕ разбереш Локомотив какво значи за пловдив които не иска да играе при нас да изчезва.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: