ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Глобяват пешеходци - пресичали магистрала "Тракия"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:51 / 01.11.2011Коментари (24)5775
© Plovdiv24.bg
50 лева е глобата на КАТ за износени гуми с грайфер под 1.6 милиметра, като автомобилът може да бъде спрян и от движение. Това съобщи на пресконференция инспектор Радослав Начев, началник на КАТ "Пътна полиция" Пловдив. Няма задължително изискване автомобилите да бъдат със зимни гуми в сега действащия закон, важно е гумата да има грайфер, който да не е износен, казаха от КАТ. Според инспектор Начев използването на светлини трябва да бъде целогодишно, тъй като това доказано води до намаляване на ПТП. 

Около 50 пешеходци са санкционирани от КАТ от месец март досега, включително и на АМ "Тракия", заради неправилно пресичане, каза Начев. Глобата за това е 10 лева. Много шофьори също са били глобени за това, че не осигуряват предимство на пешеходци на пешеходна пътека. Такива актове се съставят всеки ден, дори по 2-3 на ден. 


Източник: Радио "Фокус"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Това да искаш да угодиш на цял свят не е лесна работа ......
+1
 
 
отидете в Изгрев и цял ден пишете актове на пешеходци като сте толкова open.....там по тротоара не се ходи а по платното
+1
 
 
Браво! Аплодисменти! Тези цифри, по- скоро доказват, че КАТ не функционира нормално, отколкото да докажат обратното! 50 пешеходци за 6 месеца време!!! А имам чувството в някои дни, че лудите са ги изкарали от лудницата и са ги изсипали на пътя. И инсп. Начев, нека бъде така добър да докаже нагледно как целогодишното използване на светлините намалява ПТП-тата. И нека това доказателство да не е някоя КАТ- стъкмистика- нагласистика с цифри изсмукани от пръстите на някой чиновник.
+1
 
 
Здравейте! Почна се. Хората негодуват и са против 20 заплати при пенсиониране на полицаите. Полицаите са вече над 60 000 при армия 20 000! Пари няма...... Ако вдигнат дори с 10 лева данък сгради хората ще ревнат гороломно. Следователно изходът е един-разделяй и владей. На непушачите им казваш,че пушачите тровят всички и затова цигарите се вдигат. На трезвениците им казваш, че пиячите са ......, на пешеходците им обясняваш, че....., на шофьорите....., че пешеходците са.... ТРЯБВА ДА ВЪРВИМ КЪМ ЕВРОПА!!!!! ТАКА СЕ ПЪЛНИ ХАЗНА!!!!! Правим магистрали и после ги даваме на концесия на "наши хора" или на самите себе си????.....:))))) Нали гласувахте за тях. Като ви изпраскат сега една глоба от 150лв., затова че фаровете ви светят 10см. наляво, пак гласувайте за тях!:)))))
+2
 
 
"Много шофьори също са били глобени за това, че не осигуряват предимство на пешеходци на пешеходна пътека. Такива актове се съставят всеки ден, дори по 2-3 на ден. "Абсурдни сте ! 2-3 акта на ден ?! В стремежа си да се изкарате работливи пак наприказвахте една купчина глупости. Този път си пролича и колко работа вършите и колко всъщност нищо не се прави - ама нормално, нали глобата е 10 лева, няма да си напълните джобовете. Какво значи 2-3 акта на ден ? Я да излезете малко по улиците и да видите какво става. Предимства хората НЯМАТ дори на пешеходни пътеки ! Ето я и причината да пресичат където им падне - все тая е. Това не е от сега, нито от вчера и факт е, че никой нищо не прави, за да се промени. Тези изказвания показват за пореден път колко "доволни" от положението в момента са хората, които всъщност трябва да направят нещо по въпроса. Значи, за спряни фарове през деня глоба от 20 до 150 лева, а за това, че не се дава предимство колко е... и кое е по-опасно ?
0
 
 
Питайте тоя отворко - Начев колко пешеходци са глобени на Централна гара, пл. Съединение? Колко колоездачи са глобени за преминаване през Тунела, колко колоездачи са глобени за успоредно движение по двама, трима, че и по четирима в отсечката Парчевич-Ген. Николаево? Николко!!! Стига с тези показни операции - ако ще правите нещо, направете го като хората!!!!! За такива нарушители - по 10 пръчки на гол задник! Без оглед на пол и възраст и то на място и пред хората! Попитайте го има ли представа какви лупинги правят шофьорите от Гр. Транспорт за да се включат от спирката на гарата за завиване към Руски?
+1
 
 
Днес да не е 1-ви ноември,та такава олелия вдигате.Контрола трябва да е постоянен за да има оправия по пътищата.Да не би лятото да можем да караме по "сликове",че сега се сетиха за допустимия размер на грайфера.В ЕС като карат целогодишно на фарове ние не бяхме ли към тях,че нашите "електромери"на колите през летния сезон отчитат по малко.Явно няма кой да поправи тоя член и всяка година едно и също.Какъвто контрола такива и шофорите,много лесно се изпедепцва народа.Ама тука е така,тая седмица акцийки после всичко по старому.
+1
 
 
Защо в Скандинавието и ДОРИ в една Македония целогодишно се кара на фарове???Г-н Начев е много,ама много прав,а пък ние като си нямаме съзнанието на Европейска нация-може и на самолетна писта да пресичаме!!!И после -някой ще се намери да обвини Катаджиите в пристрастност,айде стига.Оставете ги да си вършат работата.
+3
 
 
още по големи глоби да има, за износени гуми!
+2
 
 
то това са самоубийци не нарушители колко тъп трябва да си?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Аматьорски футбол
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: