ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се мести на Лаута
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:14 / 02.11.2011Коментари (87)13831
© Plovdiv24.bg
Странно или не, но през пролетта Ботев може да играе домакинските си мачове на стадиона в парк "Лаута". След като ръководството на "канарчетата" обяви, че ще инвестира баснословната сума от 20 милиона лева за тотален ремонт на клубното съоръжение се оказа, че сега проблемът е къде отборът да приема съперниците си във втория етап от първенството на Източната ,Б" група.

Първоначално ръководството на Ботев обмисляше да се домакинства на стадион "Марица", но вчера след оглед на съоръжението се оказа, че тревното покритие е под всякаква критика и официални двубои е абсурд да бъдат провеждани там. Така вариантите пред шефовете са терените в Раковски, в Брестник и в квартал "Лаута". От ръководството разкриха, че стадионът на кръвния враг е последен вариант, но има възможност те да помолят щаба на "черно-белите" да им разреши да домакинстват там през пролетта. Причината е, че съоръжението е с достатъчен капацитет, за да събира желаещите да подкрепят отбора.

В четвъртък административният директор на пловдивчани Костадин Костадинов ще присъства на жребия в турнира за Купата на България в сградата на "Мото-Пфое". Шефовете смятат, че легендарното дясно крило е на кадем и ще изтегли добър противник за следващия етап на турнира.

Източник: в. "Меридиан Мач"
Още по темата: общо новини по темата: 14
09.11.2011
06.11.2011
06.11.2011
05.11.2011
04.11.2011
04.11.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
да извинявай, другото име как му беше цигaнския локомотив ли забравил сам вече
-4
 
 
Е и какво толкова , и Локо са играли домакини на нашия стадион . Не е лошо като идея .
0
 
 
Нека да играят щом ще си рециклират стадиона, това да се чува! Само да не правят мизерии. всяка седмица мачове и тренировки-тревата ще стане леш.
+4
 
 
Ей,много професори,много нещо!!! По света отбори,които не могат да сепонасят,играят на един и същи стадион.Милан и Интер.Рома и Лацио/феновете им буквално се колят/.Байерн и Мюнхен 1860.А тук два отбора от градче с 350 000 жители, с посещаемост от 3-4 000, не могат.Най доброто и за двата отбора е да се продадът местата на двата стадиона и с още малко пари от държавата да се направи ст. "Пловдив"и там да играят и двата отбора.Така от една страна ще има един много хубав стадион вместо 2 съборетени.От друга,като се делят разходите между 2-та отбора за поддръжка,ще е по -евтино.Щом в Рим, Миалн и Мюнхен може,защо тук да не може.И хайде без "това е наша светиня"В Англия,отбори изоставят стадиони,където са играли повече от 100г.и отиват на ново място.Ставаме смешни.И накрая това не е прецедент,обаче някои буферчета разбрали,че има Локо през 2004г,не помнят.През 90-те/91-93 не помня точно/,Локо игра един полусезон на нашия стадион домакинствата си,заради някакъв ремонт.И феновете на Локо си ходиха и подкрепяха отбора,както си и трябва.Истинските,стариЛокомотивци го помнят.Така,че хайде по- сериозно и без провинциални изцепки.
+2
 
 
Тази тема се дъвчи от доста време, и не виждам защо се пуска в обръщение отново само да дразни хората. Проблема е голям и ще го усетим ние всички които ходим по стадионите, а пък онези които трябва да го разрешат само се чешат. Най правилното решение е Ботев да играе на "голямата къща", нямал акт 16, незнам си какво. Ще се използва само долната част и толкова, има комисии, адвокати, строителни инженери, които могат да вземат временно решение. Стига глупости, на "Колежа" и "Лаута" е същата бутафория, даже "Голямата къща с всичките си кусури има по запазени сектори от гореспоменатите. Значи тези бутафории могат да имат лиценз а за "голямата къща" неможе да се направи изключение. Този ремонт на колежа неможе да се направи за един ден, така че новите общинари да подходят държавнически и да помислят с главите си!
+1
 
 
Мислех, че са били на ясно за състоянието на нашият стадион още когато се заговори за това преди няколко месеца.Ами така си е, там не е пипано нищо от времето на Юли Попов!
+8
 
 
Голяма работа, че ще играем на "Лаута".Стадион като всички останали.
+1
 
 
При първия транпарант на ботев е станала патакламата. Това не може да стане.100% в Брестник. Ръководството са го казали на шега.
+7
 
 
Това ще е голям майтап ако стане. От 12 до 2 играе Ботев, от 2 до 4 Локото и агитките се разминават на вратата :-). Може би ако става дума за 1 - 2 мача как да е, обаче ако говорим за целия пролетен полу-сезон, просто не виждам как ще стане
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: